Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Martina.ova ja nerozdelujem, to potom nebude dobre, lepsie je vsetko tak skomponovat.
Pozri, my sme 2 dospely, dcera18/tehotna/,dcera 11,a musime to sklbit. Neviem si predstavit tzv predelit tu izbu. No ale ja mam 1 okno v izbe a samostatnu kuchynu s oknom. Na chodbe mam velku vstavanu skrinu, komoru a v kuchyni murovanu spajzu. Takze tak.
Obe nase deti maji postel v patre, z Ikey. Je tam vedro, v nasem byte je obecne dost teplo, to je jediny problem. Pod ni maji stul a skrin, jinak by se do pokojiku vesly tezko, klasickou palandu s devam postelemi nad sebou jsme nechteli.
Mame jeste ten starsi typ, pod ktery s akorat krasne postavim- mam 170 cm. Ted uz neni k sehnani, delaji jen nizsi, pod kterou se postavi max dite - myslim, ze je ve vysce 140 cm.. Ale jeste porad meli tu vyssi patrovou postel sire 140 cm.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… mame tuhle, ale uzsi, normalni sire. Tu uz ale bohuzel nemaji, pro mladsi dceru jsem ji koupili uz pouzitou( nastesti malo, od cizincu, vracejicich se domu).
Tu sirsi, ktera je na odkazu, jsem tam myslim, jeste videla, ac na netu uz neni.
@Anatalia No jo, kuchyň samostatná s oknem. To není 1 místnost jako budu mít já. Teda mám taky předsíňku a koupelnu, ale tam spát nelze ![]()
@Catus fakt?
matraci můžu koupit silnější ne? a když na tom budou spát děti, to je dohromady 35 kg, tak snad se to hned tak nerozvrzá, ne?
Určitě to podle mě není nejideálnější, bohužel finančně si zatím nemůžu dovolit nic dražšího…
@RitaRita píše:
@Catus fakt?matraci můžu koupit silnější ne? a když na tom budou spát děti, to je dohromady 35 kg, tak snad se to hned tak nerozvrzá, ne?
Určitě to podle mě není nejideálnější, bohužel finančně si zatím nemůžu dovolit nic dražšího…
Tak pro děti jasně
syn na tom občas spí a je spokojenej. Já na tom spát nedokážu, strašně mě to tlačí.
@Catus píše:
Tak pro děti jasněsyn na tom občas spí a je spokojenej. Já na tom spát nedokážu, strašně mě to tlačí.
A podle mě je lepší futon normálně ze specializovaného obchodu. Třeba futon centre nebo tak.
http://www.google.cz/url?…. ZGU&psig=AFQjCNGeVsy-uC3XTm5zZIT1yRXuuGHU7w&ust=1404149069590111. ZGU&psig=AFQjCNGeVsy-uC3XTm5zZIT1yRXuuGHU7w&ust=1404149069590111
a co tohle ![]()
@kozisek Ty brďo, pěkný, ale ta cena.,
Původně jsem si myslela, že je to postel pro 1, teď koukám, že jsem se překoukla, že je to postel pro 2.
Jestli se na tom dá fakt pohodlně ležet a i přes den pohodlně sedět, tak to není zas tak špatný, jen ta cena no 28tis. bez matrací ![]()
@Martina.ova aha, já to nestudovala, tuhle jsem na to narazila a docela se mi to líbilo, že to hezky vypadá a asi se na tom bude i dobře spát ![]()
Nikdo tu nezmínil sklopnou postel, mně ji doporučila designerka do garsonky.
Ráno přepnu popruhama lůžkoviny i s pyžamem a zaklopím.
Večer to udělám obráceně. Mám tam matraci, kterou jsem si vybrala, pohodlnou.
Postel mám trochu výš, asi 65 cm od země, protože když ji zaklopím, jsou pod ní ještě skříňky.
Moc se to povedlo, ráno zaklopím postel a mám obývák i s malou sedačkou.
Mám 28 m2 + předsíňku, WC a koupelnu.
@marie z Prahy 4 ano aj na tu som pomyslela, akurat to patri medzi draahsie alternativy. Moj muz to velmi chcel, ale cena nepustila.
Kolik stojí patro?
Postel bokem sklopná mě stála 6,500,– + matrace.
@marie z Prahy 4
Patro stojí zhruba kolem 20-30 tis.
POstel bokem sklopná - jakože když ji zaklopíš, máš z ní sedačku přes den, a nebo máš sedačku extra?
Takže na kolik tě vyšla celkem i s matracemi? A je to jednolůžko nebo dvojlůžko?
Já u té garsonky 33m mám trochu nešťastně dané dispozice, tak po pravdě nevím, zda by mi se mi tam někam sklopná postel vešla, kort když chci místnost rozdělit na dvě malé (jsou tam dvě okna), aby měla dcerka svůj „pokojík“ hlavně kvůli spaní.