Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
Mohly by jste mi doporučit nějaký počítač pro 16tiletého chlapce? On mě říkal že by si ho postavil sám, ale radši se vás tu zeptám na názor.
Cena je max 60 000,–
Musí být Bedna, Monitor, myš, klávesnice
PC má být na hry + 3D modelování
Děkuji
A proč ho nenecháte, at´ si ho postaví sám, pokud se v tom vyzná a já o tom nepochybuju…měla jsem na hodinách informatiky plnou třídu 16-ti letých „dětí“ který měli úžasný znalosti v oblasti Pc…tak ho dá dohromady za mnohem menší částku ![]()
A on si nic nevybral? v tehle cenove relaci bych se neradila zrovna tady..
Cena 60 litrů na hry a 3D program?
Hele, za tu cenu snad jakýkoli, přijde mi to zbytečný. Navíc asi nikdo neporadí počítač XY, koupit tam a tam za tolik a tolik. Spíš co má mít za parametry a to ví asi syn líp, pokud je schopen ho i postavit. Tudíž ani hotovku z krámu chtít nebude, takže „jaký“ je těžká otázka. Promiň, že reaguju jakoby negativně, ale bratr si teď nechal postavit za 45 litrů a už i to je nehorázný dělo, proto mi ten dotaz přijde hodně nekonkrétní a ta cena vysoká.
@Alžběta Nováková tady ti těžko někdo poradí. Manžel se v počítačích celkem vyzná, ale už pár let řeší počítače tak, že zavolá kamarádovi, řekne co požaduje, za jakou cenu a on to vymyslí. Jak se v tom ten kamarád pohybuje tak najde o hodně lepší věci než my. A kluka bych nechala ať si počítač postaví jestli se v tom vyzná. Jen teda ta cena mě přijde až dost přemrštěná, dle mě sežene dobrý počítač klidně za půlku.
Jinak teda my nakupujeme v www.mascat.cz vždy dobře poradili a ceny mají přiměřené.
Tak se přece nekupuje takový počítač - stylem jaký mi doporučíte
Tak se kupuje možná notebook na surfování po internetu.
Zajdi někam do specializovaného obchodu, nejlépe i se synem, ať řekne, co na tom bude dělat a oni něco postaví. Ale nepochybuju, že je klidně schopný si to postavit sám a přesně ví, co od toho očekává a co tam má a nemá být. Koneckonců na tom nic až tak moc není a vybere si všecko zvlášť a sám podle sebe (a za poloviční cenu).
@Krkael píše:
No jooo, novacekkdy ty prazdniny konci?
v neděli 5.1. ![]()
@Alžběta Nováková obor cenu na poli víc a nech ho ať si ho postaví sam. Ideální řešení ![]()
Vůbec nechápu tu první půlku věty.. nejsi ještě pod vlivem? ![]()
@marmelada78 nejsem. Pisu z mobilu a automaticky to upravuje slova… ![]()
Takže ještě jednou: uber cenu na polovic…
Přesně, kluk se zabaví, bude mít z toho radost, že si něco vytvořil sám a ještě ušetříte ![]()