Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Uplne prirozene ne, ale zadarilo se druhy cyklus na clostilbegytu.
zjistil mi to doktor loni v cervnu a v srpnu jsem otehotnela.
Ano, PCO zjisteno v srpnu, dcera se narodila nasledujici rok v cervnu. Otehotnela jsem jeste pred tim, nez jsem vubec stihla zacit brat Clostilbegyt. Preji stesti do budoucna.
Ano.
První dítě po třech letech snažení, 2× neúspěšné IUI a 1× IVF. Nakonec jsem otěhotněla po třetím IUI.
Když měla dcers 15 měsíců otěhotněla jsem neplánovaně přirozeně
Šance určitě je.
U nás se taky podařilo hned první měsíc po vysazení HA. Prý pro nás s PCO jsou 3 cykly po vysazení velice nadějné
bohužel těhotenství u nás se špatným koncem, ale na to ses neptala
taky jsem po zjištění PCO myslela, že je konec světa, a ono to šlo. Snad se to podaří zase…
Hezký večer,
dnes jsem byla na gyndě a bylo mi zjištěno PCO. Je mi 20, menstruaci jsem nemela nikdy pravidelnou, ale nikdo to nijak zvlast neřešil, az po změně gynekologa, to začalo byt řešeno. Docela me vyděsilo, kdyz mi pani doktorka rekla, ze budu mit velky problem otěhotnět a ze budu rada, kdyz se to povede prirozene. Je mi z toho smutno a nevim, jak se s tim smířit, ze jsem mlada a uz ted vim, ze budu mit problem přirozené otěhotnět. Miminko neplánuji v nejbližších 3-4letech, ale i pres to, je tu někdo, komu se podařilo přirozeně otěhotnět i s PCO? Potrebovala bych alespon malou naději, ze to nejak pujde.