Péče o prsa - kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7797
12.1.12 10:56

Péče o prsa - kojení

Ahoj, poradíte, jak pečovat o prsa, aby se během kojení tak strašně neměnila? Já kojím 4, 5 měsíce a začínám se nepoznávat :(. ( A to chceme další dítě…) Díky za rady :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
12.1.12 11:02
verjanku píše:
Ahoj, poradíte, jak pečovat o prsa, aby se během kojení tak strašně neměnila? Já kojím 4, 5 měsíce a začínám se nepoznávat :(. ( A to chceme další dítě…) Díky za rady :lol: :palec:

NO až přestaneš kojit,to teprve příjde šok :lol: :lol: Budeš si říkat,že horší to už být nemůže ale věř,že až dokojíš druhé dítko,tak ti spadne čelist :lol: :lol: :hug: Můžeš akorát posilovat prsní svaly,ale žádný div nečekej,je to hold daň,kterou hodně z nás musí zaplatit za to ,že kojí :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.1.12 12:06
Katka86 píše:
verjanku píše:
Ahoj, poradíte, jak pečovat o prsa, aby se během kojení tak strašně neměnila? Já kojím 4, 5 měsíce a začínám se nepoznávat :(. ( A to chceme další dítě…) Díky za rady :lol: :palec:
NO až přestaneš kojit,to teprve příjde šok :lol: :lol: Budeš si říkat,že horší to už být nemůže ale věř,že až dokojíš druhé dítko,tak ti spadne čelist :lol: :lol: :hug: Můžeš akorát posilovat prsní svaly,ale žádný div nečekej,je to hold daň,kterou hodně z nás musí zaplatit za to ,že kojí :nevim: :zed:

tak to je přesné a výstižné :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.1.12 12:08

Bohužel ano :lol: :lol: :lol: A možná realita je ještě horší :lol: :lol: :lol: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
12.1.12 16:17

Jj, holky, je to hrůza, ale řeknu vám, že to není jen z kojení. Já kojila jen 5 dní v porodnici a prsa?! Děs a hrůza! 8o :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
13.1.12 09:05

Ale taky to není pravidlem, prsa se možná trochu změní, ale nemusí to být nijak hrozné. Já jsem kojila 13měsíců, odstavovala velmi velmi postupně a pomalu, takže nebyl žádný problém s prsy, ani po skončení kojení a mám pocit, že mám prsa z 95% stejná jako před těhotenstvím.
Uvidím co budu říkat po druhém porodu a skončení kojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.1.12 10:13

Holky, neděste mě, já mám velikost 75F a to je teprv rozdíl jak před tím a že to bude ještě horší? :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.1.12 17:58
andelka83 píše:
Ale taky to není pravidlem, prsa se možná trochu změní, ale nemusí to být nijak hrozné. Já jsem kojila 13měsíců, odstavovala velmi velmi postupně a pomalu, takže nebyl žádný problém s prsy, ani po skončení kojení a mám pocit, že mám prsa z 95% stejná jako před těhotenstvím.
Uvidím co budu říkat po druhém porodu a skončení kojení :lol:
štastná to žena :mrgreen: ,já taky odstavila postupně,ale je to tak o 80% horší než bylo původně :zed: :zed: Prvních 6 týdnů o 4 čísla větší a pak už to jelo .....až k mini kokršpanělákům :cert: :cert: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
13.1.12 19:00
Katka86 píše:
andelka83 píše:
Uvidím co budu říkat po druhém porodu a skončení kojení :lol:
štastná to žena :mrgreen: ,já taky odstavila postupně,ale je to tak o 80% horší než bylo původně :zed: :zed: Prvních 6 týdnů o 4 čísla větší a pak už to jelo .....až k mini kokršpanělákům :cert: :cert: :zed: :zed:

no je fakt, že se mi prsa zvětšily hned na začátku těhu, asi o půl čísla a pak po porodu už skoro ne, celkově to byl rozdíl o necelé číslo, mívala jsem 75C a při kojení i teď mám D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
13.1.12 19:04

Tak mně po dvou dětech odletěla prsa do teplých krajin a už se nevrátila. Manžel po několikerém pátrání, kde že jsou, to již vzdal a musí zapojovat velkou představivost, snad mu to vydrží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.1.12 22:52

Jde tu o prsa ?po prvním dítku to kleslo o 40% a jsem zvědavá jak to dopadne po 2děcku ,ale vše bude ok je tu přece plstická chirurgie. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.1.12 17:42
Zlatu píše:
Jde tu o prsa ?po prvním dítku to kleslo o 40% a jsem zvědavá jak to dopadne po 2děcku ,ale vše bude ok je tu přece plstická chirurgie. :potlesk:
Plastika sice jo, ale kde na to vzít a nekrást? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.1.12 20:41

Já vím je to těžké ,já nemám problém s penězi tak se mi to říká ,ale věř že před 10lety když jsem začínala jsem měla sotva na nájem ,mám firmu a doto malou holčičku a to perné ,to mi věřte 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
16.1.12 09:41
verjanku píše:
Zlatu píše:
Jde tu o prsa ?po prvním dítku to kleslo o 40% a jsem zvědavá jak to dopadne po 2děcku ,ale vše bude ok je tu přece plstická chirurgie. :potlesk:
Plastika sice jo, ale kde na to vzít a nekrást? :lol:

Já si říkám,že kdybych to možná ukázala na pojištovně,tak mi snad i proplatí :lol: :lol: :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.1.12 09:51

Katka86 - :lol: :lol: :lol:
Mně manžel tvrdí, že se mu líbí, tak co blbnu, tak zatím je to ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...