Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, poradíte, jak pečovat o prsa, aby se během kojení tak strašně neměnila? Já kojím 4, 5 měsíce a začínám se nepoznávat
. ( A to chceme další dítě…) Díky za rady
![]()
verjanku píše:
Ahoj, poradíte, jak pečovat o prsa, aby se během kojení tak strašně neměnila? Já kojím 4, 5 měsíce a začínám se nepoznávat. ( A to chceme další dítě…) Díky za rady
![]()
NO až přestaneš kojit,to teprve příjde šok
Budeš si říkat,že horší to už být nemůže ale věř,že až dokojíš druhé dítko,tak ti spadne čelist
Můžeš akorát posilovat prsní svaly,ale žádný div nečekej,je to hold daň,kterou hodně z nás musí zaplatit za to ,že kojí
![]()
Katka86 píše:verjanku píše:NO až přestaneš kojit,to teprve příjde šok
Ahoj, poradíte, jak pečovat o prsa, aby se během kojení tak strašně neměnila? Já kojím 4, 5 měsíce a začínám se nepoznávat. ( A to chceme další dítě…) Díky za rady
![]()
![]()
Budeš si říkat,že horší to už být nemůže ale věř,že až dokojíš druhé dítko,tak ti spadne čelist
![]()
![]()
Můžeš akorát posilovat prsní svaly,ale žádný div nečekej,je to hold daň,kterou hodně z nás musí zaplatit za to ,že kojí
![]()
tak to je přesné a výstižné
![]()
Jj, holky, je to hrůza, ale řeknu vám, že to není jen z kojení. Já kojila jen 5 dní v porodnici a prsa?! Děs a hrůza!
![]()
Ale taky to není pravidlem, prsa se možná trochu změní, ale nemusí to být nijak hrozné. Já jsem kojila 13měsíců, odstavovala velmi velmi postupně a pomalu, takže nebyl žádný problém s prsy, ani po skončení kojení a mám pocit, že mám prsa z 95% stejná jako před těhotenstvím.
Uvidím co budu říkat po druhém porodu a skončení kojení ![]()
Holky, neděste mě, já mám velikost 75F a to je teprv rozdíl jak před tím a že to bude ještě horší?
![]()
andelka83 píše:štastná to žena
Ale taky to není pravidlem, prsa se možná trochu změní, ale nemusí to být nijak hrozné. Já jsem kojila 13měsíců, odstavovala velmi velmi postupně a pomalu, takže nebyl žádný problém s prsy, ani po skončení kojení a mám pocit, že mám prsa z 95% stejná jako před těhotenstvím.
Uvidím co budu říkat po druhém porodu a skončení kojení
Katka86 píše:andelka83 píše:štastná to žena
Uvidím co budu říkat po druhém porodu a skončení kojení,já taky odstavila postupně,ale je to tak o 80% horší než bylo původně
![]()
Prvních 6 týdnů o 4 čísla větší a pak už to jelo .....až k mini kokršpanělákům
![]()
![]()
![]()
no je fakt, že se mi prsa zvětšily hned na začátku těhu, asi o půl čísla a pak po porodu už skoro ne, celkově to byl rozdíl o necelé číslo, mívala jsem 75C a při kojení i teď mám D.
Tak mně po dvou dětech odletěla prsa do teplých krajin a už se nevrátila. Manžel po několikerém pátrání, kde že jsou, to již vzdal a musí zapojovat velkou představivost, snad mu to vydrží ![]()
Jde tu o prsa ?po prvním dítku to kleslo o 40% a jsem zvědavá jak to dopadne po 2děcku ,ale vše bude ok je tu přece plstická chirurgie. ![]()
Zlatu píše:
Jde tu o prsa ?po prvním dítku to kleslo o 40% a jsem zvědavá jak to dopadne po 2děcku ,ale vše bude ok je tu přece plstická chirurgie.
| Plastika sice jo, ale kde na to vzít a nekrást? |
Já vím je to těžké ,já nemám problém s penězi tak se mi to říká ,ale věř že před 10lety když jsem začínala jsem měla sotva na nájem ,mám firmu a doto malou holčičku a to perné ,to mi věřte ![]()
verjanku píše:Zlatu píše:
Jde tu o prsa ?po prvním dítku to kleslo o 40% a jsem zvědavá jak to dopadne po 2děcku ,ale vše bude ok je tu přece plstická chirurgie.
Plastika sice jo, ale kde na to vzít a nekrást?
Já si říkám,že kdybych to možná ukázala na pojištovně,tak mi snad i proplatí
![]()
Katka86 -
![]()
Mně manžel tvrdí, že se mu líbí, tak co blbnu, tak zatím je to ok ![]()