Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Katka86 píše:verjanku píše:Já si říkám,že kdybych to možná ukázala na pojištovně,tak mi snad i proplatíZlatu píše:
Jde tu o prsa ?po prvním dítku to kleslo o 40% a jsem zvědavá jak to dopadne po 2děcku ,ale vše bude ok je tu přece plstická chirurgie.
Plastika sice jo, ale kde na to vzít a nekrást? ![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrýýýý!!! To zkusím taky…
![]()
Hm, asi to nahlásím jako pojistnou událost, přijdu tam a ukážu jim,že se mi prsa propadají proklatě nízko
Zrovna včera jsem to detailně zkoumala. Před těhu 80D až DD při začátku kojení tak E-F. teď po třinácti měsících kojení tak zas D, ale ten stav jel havarijní, mám dost strie a celý to dost pokleslo
Teď jsem manželovi ukázala tuhle diskuzi, on obrátil oči v sloup, řekl, že je mám pořád krásný a jestli mi to nepřijde, tak že mi zaplatí zákrok. Jenže já chci druhé dítko a hlavně na strie žádná operace není, jen mazat mazat a doufat, že vyblednou.
![]()
To je fakt ,dobře jsem se nasmála , já jsem čekala na druhé dítko a pak uvidím co mi tam zůstane , když se mi to nebude líbit tak půjdu na plastiku . Chtěla jsem po prvním decku ,Ale chtěla jsem kojit a bála jsem se že mi poruší mléčné žlázy .Strie ty vyblednou , teď už se mi žádné neudělali ,protože jsem u kluka přebrala 38 KG a teď jen 27kg ,už je mám naštěstí dole . ![]()
Já přibrala jen 5 kilo, tak tam problém nebyl, ale ty prsa jak se teď zmenšují, ustupujícím kojením, tak se mi dělají strie… ![]()
No prostě se sejdem v tej pojišťovně, tam přijdem a řeknem, že za to nemůžem, že to samo
![]()
alisekR píše:
Já přibrala jen 5 kilo, tak tam problém nebyl, ale ty prsa jak se teď zmenšují, ustupujícím kojením, tak se mi dělají strie…
No prostě se sejdem v tej pojišťovně, tam přijdem a řeknem, že za to nemůžem, že to samo![]()
![]()
Ale já budu první v řadě
![]()
Katka86 píše:alisekR píše:Ale já budu první v řadě
Já přibrala jen 5 kilo, tak tam problém nebyl, ale ty prsa jak se teď zmenšují, ustupujícím kojením, tak se mi dělají strie…
No prostě se sejdem v tej pojišťovně, tam přijdem a řeknem, že za to nemůžem, že to samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to abysme udělali pořadník, aby ta pojišťovna nezkolabovala ![]()
alisekR píše:Katka86 píše:Tak to abysme udělali pořadník, aby ta pojišťovna nezkolabovalaalisekR píše:Ale já budu první v řadě
![]()
![]()
![]()
![]()
Zítra jdu s děckama na bazén,takže staršího za zadkem,at me kryje ze zadu,mladšího do ruk před sebe,at zakryje plajdáky a k tomu obr plovací kruh,at zakryje zbytek
.A v šatně se budu převlíkat asi ve skřínce
škoda,že neprodávají podprdy i s prsama
![]()
Katka86 píše:alisekR píše:Zítra jdu s děckama na bazén,takže staršího za zadkem,at me kryje ze zadu,mladšího do ruk před sebe,at zakryje plajdáky a k tomu obr plovací kruh,at zakryje zbytekKatka86 píše:Tak to abysme udělali pořadník, aby ta pojišťovna nezkolabovalaalisekR píše:Ale já budu první v řadě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alisekR píše:Katka86 píše:alisekR píše:Zítra jdu s děckama na bazén,takže staršího za zadkem,at me kryje ze zadu,mladšího do ruk před sebe,at zakryje plajdáky a k tomu obr plovací kruh,at zakryje zbytekKatka86 píše:Tak to abysme udělali pořadník, aby ta pojišťovna nezkolabovalaalisekR píše:Ale já budu první v řadě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak teď jsem si učůrla smíchy, po tom porodu to není to co dřív, tak bych na tej pojišťovně měla předvézt taky. No tak zítra na tebe budu myslet, máš to dokonale promyšlený,
což je super, máž dvě ratolesti, takže maskování dokonalý.
Já kdybych šla na bazén, tak si musím ještě někde aspoň jedno dítko pučit. Poněvadž naše dítě má v 13 měsícíh jen 8 kilo a je to takovej mravanec, že za něj by se neschovala ani anorektička s lentilkama pod kobercem
![]()
![]()
![]()
NO tak to je teda drobek
Jen doufám,že tam nebudou mít jako minule trening mladé bezdětné holky s dokonolým tělem,minule jsem je potkala v šatně a kluka jsem oblíkala tak dlouho,dokud všechny nevypadly a pak za tři sekundy jsem byla oblečená já
![]()
Nejlepší je chodit kolem druhé odpo,to je většina lidí v práci a na bazéně jsou jen duchodkyně,takže tam zapadám jak nikde
Ještě bych si měla koupit plavky v celku s květinovým vzorem a plovací čapka na hlavu
To bych mě asi už vykázali ven,at nestraším lidi
![]()
To já právě přemýšlím, že máme v létě ject se známýma na dovču, kamarádka nekojila, takže její přednosti zůstaly takříkajíc nedotčeny zemskou přitažlivostí, tak jsem z toho docela nervní a včera jsem si začala ty svoje mazat, jak o život, aby se mi trochu daly do kupy, než je šoupnu do plavek
![]()
alisekR píše:
To já právě přemýšlím, že máme v létě ject se známýma na dovču, kamarádka nekojila, takže její přednosti zůstaly takříkajíc nedotčeny zemskou přitažlivostí, tak jsem z toho docela nervní a včera jsem si začala ty svoje mazat, jak o život, aby se mi trochu daly do kupy, než je šoupnu do plavek![]()
No my na dovču jedině na pustý ostrov ale i tam by asi popadaly kokosy z palem,kdybych tam vyvalila ty svoje vnady
Nebo vlastny ony ani vyvalit nejdou,spíš vyrolovat
Malé rolky ušatky
![]()
Zlatu píše:
Holky nechte tohoJe s Vámi sranda
mě už bohužel nic jiného nezbývá,než si z toho dělat srandu
![]()
alisekR píše:
To já právě přemýšlím, že máme v létě ject se známýma na dovču, kamarádka nekojila, takže její přednosti zůstaly takříkajíc nedotčeny zemskou přitažlivostí, tak jsem z toho docela nervní a včera jsem si začala ty svoje mazat, jak o život, aby se mi trochu daly do kupy, než je šoupnu do plavek![]()
Mazat jak o život, to mě pobavilo
![]()