Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ničím, jen jsem dodržovala základ hygieny a poslouchala tělo, šetřila se. I když jsem normálně chodila do práce, řekla bych, že na celkovou kondici mi to dalo trochu zabrat, ale nic zvláštního jsem nedělala.
Ano, jako většina lidi. Proto hledám někoho, kdo něco takového dělal. ![]()
Hygiena, relativni klid bez velke telesne namahy, bylinky - kontryhel, salvej, rebricek, malinik. Vic nic, telo si opravdu poradi samo a rekne co potrebuje. Staci trochu vnimat sama sebe.
@Innocence myslíš, ze je to vhodná bylina? Já to tedy pila pro otehotneni a funguje. Mela jsem za to, ze pouze zmiňuje bolesti a pomaha k otehotneni. Mrknu, dík za tip ![]()
Vážně nemusíš nic zvláštního dělat, max si kup víno nebo čokoládu. Nebo oboje.
Kontryhel podporuje zavinovací schopnost dělohy, což je ok revizi potřeba. Takže čajem určitě nic nezkazíš (ideálně tím sypaným). Jinak já ještě brala a dodnes beru Gynex a listovku ![]()
@Inka33 píše:*po revizi
Kontryhel podporuje zavinovací schopnost dělohy, což je ok revizi potřeba. Takže čajem určitě nic nezkazíš (ideálně tím sypaným). Jinak já ještě brala a dodnes beru Gynex a listovku
Ja brala listovku a jinak nic. A po sestinedeli jsem okamzite otehotnela ani jsem nevedela jak. A doktorka mi hnedka nasadila Duhapston.
@lolink
Ano, určitě
jak už bylo zmíněno výše, podporuje zavinování dělohy a tím i její rychlejší dočištění. Takže si ho určitě dopřej ![]()
@lolink taky jsem si delala kontryhel a listovku beru pak tesne po zakroku wobenzin ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj, jsem po revizi. Ráda bych se vyhnula dalším komplikacím. Má tu někdo zkušenost s přírodními antibiotiky? Chtěla bych nasadit lichořeřišnicovou tinkturu a celkově doplnit vitamíny pro rychlou rekonvalescenci. Máte zkušenost nebo čím jste se dopovaly vy?
Jak se mám chovat v šestinedělí vím. Prosím jen o odpovědi od holek, co podporovaly rekonvalescenci. Tělo dostane opravdu záhul a ráda bych mu trochu pomohla. Díky. 
Příspěvek upraven 17.11.17 v 19:07