Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravim, pecete nekdo v remosce cukrovi? prosim podelte se o recepty! ja zatim tedy raffaelo kulicky a vanilkove a orechove rohlicky Diky
DOPLNIM: V Prazske 1+kk nemam pouze sklokeramickou desku, ale rekonstruujeme barak a pristi rok, uz budu konecne pect cukrovi v troube! mame tam jak kombinovany sporak tak i vestaveny v kuchynske lince.
Příspěvek upraven 29.11.10 v 13:02
remosku mam, peciem v nej vsetko mozne, ale vian. cukrovi ma nenapadlo. pride mi vyhodnejsie zapnut horkovzdusnu trubu, dam dnu 3-4 plechy, upecie sa toho naraz viacej ako len v remoske (a to mam tu velku).
katka:D samozrejme ze je vyhodnejsi horkovzdusna trouba ale to v Prazske 1+kk nemam pouze sklokeramickou desku, ale rekonstruujeme barak a pristi rok, uz budu konecne pect cukrovi v troube! mam tam jak kombinovany sporak tak i vestaveny v kuchynske lince ![]()
ahojky
na byvalem byte jsem meli taky jen remosku, pekla jsem vsechno, slo to pomalicku ale slo to ![]()
vystrihla jsem si na dno pecici papir a valila jsem linecke a vsechno ostatni cukrovi co mame radi ![]()
meli jsme toho mega ale trvalo to no ![]()
jitula diky
ja uz jsme marnaaaa z toho peceni:D ale tesim se hura pristi rok se konecne dockam, si to uziju:D
Monjie ja se taky tesila na troubu a pak si ji naramne uzila
ale i s remoskou byla sranda
pect cele odpoledne linecke
ale zvladli jsme to
dokonce jsme meli i pernicky ![]()
Monjie tak vis jak clovek prvni vanoce od maminky tak jsem mela chut a elan ![]()
od maminky?:) aha to neznam, ja uz jsme z domu cca 12let .. no ale tenhle rok teda nevim, nevim kolik toho stihnu s tim 7 mesicnim miminem:D
no ja uz taky nejaky ten rok ![]()
ale to byli nase prvni spolecne vanoce a chtela jsme mit poprve svoje vlastni cukrovi ![]()
no tak remoska a jeste takovy prdolka..... ehm cukrarna to jisti ne ![]()
Jitula: a nepamatujete jak jste ty linecke delala?
dle jakeho receptu a jaky pomer… diky
Monjie píše:
katka:D samozrejme ze je vyhodnejsi horkovzdusna trouba ale to v Prazske 1+kk nemam pouze sklokeramickou desku, ale rekonstruujeme barak a pristi rok, uz budu konecne pect cukrovi v troube! mam tam jak kombinovany sporak tak i vestaveny v kuchynske lince
tak to sa ospravedlnujem ![]()