Pečeme cukroví v remosce

23033
29.11.10 12:32

PECEME CUKROVI V REMOSCE

Zdravim, pecete nekdo v remosce cukrovi? prosim podelte se o recepty! ja zatim tedy raffaelo kulicky a vanilkove a orechove rohlicky Diky

DOPLNIM: V Prazske 1+kk nemam pouze sklokeramickou desku, ale rekonstruujeme barak a pristi rok, uz budu konecne pect cukrovi v troube! mame tam jak kombinovany sporak tak i vestaveny v kuchynske lince.

Příspěvek upraven 29.11.10 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
29.11.10 12:52

remosku mam, peciem v nej vsetko mozne, ale vian. cukrovi ma nenapadlo. pride mi vyhodnejsie zapnut horkovzdusnu trubu, dam dnu 3-4 plechy, upecie sa toho naraz viacej ako len v remoske (a to mam tu velku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.11.10 13:01

katka:D samozrejme ze je vyhodnejsi horkovzdusna trouba ale to v Prazske 1+kk nemam pouze sklokeramickou desku, ale rekonstruujeme barak a pristi rok, uz budu konecne pect cukrovi v troube! mam tam jak kombinovany sporak tak i vestaveny v kuchynske lince :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
29.11.10 13:10

ahojky

na byvalem byte jsem meli taky jen remosku, pekla jsem vsechno, slo to pomalicku ale slo to :-)
vystrihla jsem si na dno pecici papir a valila jsem linecke a vsechno ostatni cukrovi co mame radi :-)
meli jsme toho mega ale trvalo to no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.11.10 13:12

jitula diky :) ja uz jsme marnaaaa z toho peceni:D ale tesim se hura pristi rok se konecne dockam, si to uziju:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
29.11.10 13:15

Monjie ja se taky tesila na troubu a pak si ji naramne uzila :-) ale i s remoskou byla sranda :-) pect cele odpoledne linecke :-) ale zvladli jsme to :-) dokonce jsme meli i pernicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.11.10 13:18

teda tak to klobouk dolu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
29.11.10 13:19

Monjie tak vis jak clovek prvni vanoce od maminky tak jsem mela chut a elan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.11.10 13:20

od maminky?:) aha to neznam, ja uz jsme z domu cca 12let .. no ale tenhle rok teda nevim, nevim kolik toho stihnu s tim 7 mesicnim miminem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
29.11.10 14:06

no ja uz taky nejaky ten rok :-)
ale to byli nase prvni spolecne vanoce a chtela jsme mit poprve svoje vlastni cukrovi :-)
no tak remoska a jeste takovy prdolka..... ehm cukrarna to jisti ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.11.10 20:54

Jitula: a nepamatujete jak jste ty linecke delala? :D dle jakeho receptu a jaky pomer… diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.11.10 13:33
Monjie píše:
katka:D samozrejme ze je vyhodnejsi horkovzdusna trouba ale to v Prazske 1+kk nemam pouze sklokeramickou desku, ale rekonstruujeme barak a pristi rok, uz budu konecne pect cukrovi v troube! mam tam jak kombinovany sporak tak i vestaveny v kuchynske lince :D

tak to sa ospravedlnujem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport