Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, prosim o radu jak dlouho a na kolik °C pect v el. troube kureci stehna tak aby byli stavnate nevysusene atd diky moc ![]()
Ja pecu tak 1,5 hod na 120-130 stupnu a pak ke konci tak 15 minut bez poklicky na 170-190 aby se udelala kurka. Tu mame nejradsi. ![]()
@lujziana píše:
@slavuska1 a kolik min? (20)?
no já minimálně hodinu a hodinu a půl
@monca114 a dat pekac dolu nebo do prostre? (To je otazka co)
![]()
@lujziana dokud nejsou dozlatova, okolo 45 minut, přibližně. a ke konci troubu tak na 5minut zesílím na maximum, aby byly krásně zlatý, aby mi rychle ztmavly. Hele ale stehna se dají péct na milion způsobů, i v různých receptech máš různou dobu i teplotu, na nich se toho moc zkazit nedá, ty jsou vždycky dobrý ![]()
@tamata píše:
A to já to dávám naplno, ale nechám to hodně plavat ve vodě a pak otáčím a nikdy se nevysušilyA čas nevím, když už je to měkký, tak to otočím kůrkou nahoru a čekám dokud není křupavá.Příspěvek upraven 11.06.13 v 11:21
to je máš spíš vařený ne ![]()
175 stupňů, minimálně hodinu (peču tedy kuřecí čtvrtky). Máme elektrickou horkovzdušnou troubu.
@lujziana já dávám do postřed a pak na konec ho odkryju a dám to na gril. Kvůli kůžičce. A podlévám jen vodou, hned na začátku, pak to pustí hodně šťávy ![]()
Jj, otázka dobrá, ale já to chápu, ve vaření nejsem moc odborník, takže tě plně chápu ![]()