Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lujziana píše:
Jeste se zeptam, myslite ze pomazanky (cesnekovosyrova a hermelinova) budou jeste zitra k jidlu kdyz se kupovali vcera vecer a meli byt spotrebovany do 24 hod? (Pritel nese zitra do prace chlebicky, tak aby pak z toho nemeli vsichni nejake potize
Klidně bych ji snědla a vůbec bych se toho nebála.
Takže šup šup na chlebíčky. jej dala bych si
![]()
@lujziana bez problémů
Ono se vždycky píše, že se to má spotřebovat do 24 hodin, ale to je jenom sichrování
nebála bych se toho ![]()
Holky! Minulou neděli jsem pekla kuřecí stehna. Dvě, co přebývaly jsem upečené strčila do lednice a dnes je objevila, protože jsem na ně prostě zapomněla ![]()
Vzhledově i vůně ok, ale i tak… Snědly by jste?
@Anonymní píše:
Holky! Minulou neděli jsem pekla kuřecí stehna. Dvě, co přebývaly jsem upečené strčila do lednice a dnes je objevila, protože jsem na ně prostě zapomnělaVzhledově i vůně ok, ale i tak… Snědly by jste?
Ne
@Anonymní píše:
Holky! Minulou neděli jsem pekla kuřecí stehna. Dvě, co přebývaly jsem upečené strčila do lednice a dnes je objevila, protože jsem na ně prostě zapomnělaVzhledově i vůně ok, ale i tak… Snědly by jste?
Rozhodně ne, to už bych neriskovala.
Dala bych to potulným venkovním kočkám co se chodí k nám najíst.
Případně vyhodila.. po týdnu pokud to nebude zkažené to stejně bude ohřáté blesee
@Anonymní píše:
Ne. Vyhoď je.
@Anonymní píše:
Od neděle? Ne.