Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Peču na 250 ze začátku asi 25 minut s kouskem másla navrchu, nebo prošpikované anglickou, pak odkryju, vypnu a nechám dopéct do červena
@tamata píše:
A to já to dávám naplno, ale nechám to hodně plavat ve vodě a pak otáčím a nikdy se nevysušilyA čas nevím, když už je to měkký, tak to otočím kůrkou nahoru a čekám dokud není křupavá.Příspěvek upraven 11.06.13 v 11:21
tak to neni peceni, ale duseni ne?
ja teda naopak tu stavu kolikrat i odlevam zvlast, aby to bylo krupave a ne rozblemcane od te stavy a vody…
A nemáš v troubě gril? já teď zrovna dogrilovala kuřecí stehna, trvalo to jen 20 min. a mňamka je hotová ![]()
@slavuska1 to by ses divila, bohuzel ja jsem dukazem toho ze stehna se daji i skazit,(vysuseny)
![]()
A že je to hotový poznáš tak, že když do toho píchneš vidličkou, tak to pěkně projede ![]()
@syselinka jaka je priloha? ![]()
Příspěvek upraven 11.06.13 v 11:26
@lujziana píše:
@monca114 a dat pekac dolu nebo do prostre? (To je otazka co)![]()
Lepší na střed trouby, já to ani nepřikrývám. Na troubě zapnu kombinaci grilu s horkým vzduchem a je to jak grilované ![]()
@lujziana na 160 - 180 v uzavřené nádobě, na konci kvůli kůrce možno odklopit
Taky záleží co jsou zač ty stehna, já minule koupila chlazené Tesko a při pečení smrděli jak bolavá noha nakonec skončili v koši. ![]()
@tamata píše:
@slavuska1 @MiskaKosa Nepřijde mi to ani uvařený ani rozblemcanýNemám bohužel fotku stehen, jenom kolena, tak jen pro představu. Ale je to pečený na těch 250 a často otáčený, aby se to nevysušilo. Stehna dělám stejně
no vypadá to dobře, já jen podle tvýho prvního příspěvku přemýšlela, jeslt jsi nevymyslela kuřecí polévku pečenou v troubě
![]()
@lujziana píše:
Fakt skoro hodinu
No jestli jsi je ještě nadala péct, tak ve 12 obědvat nebudeš.
@tamata píše: čti pořádněVodu dolévám… a na sucho to nepeče snad nikdo ne?
Dala jsi dalsi prispevek nez jsem stihla napsat, tak se nevztekej. Hele ja to nepodlevam vodou vubec! Davam jen maslo, jelikoz te stavy pusti azaz. Jo a kdyz pecu kure cele, tak pod kuzi vlozim kostky masla, hodne nasolim, trochu popeprim a dam na tu mrizku zhruba do prostred trouby a pekacek, do ktereho naliju trochu vody, nebo kureciho vyvaru ( co zrovna je ) dam na dno trouby pod kure. Kure pecu kolem hodky a pul zhruba kolem 150 st. Je krupave cele a krasne stavnate. Z toho vypeku pak udelam bylinkovou omacku ![]()