Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
za pár týdnů porodím. Bydlíme kousek za Prahou (za Zbraslaví), ale po cca. roce se budem stěhovat na opačný konec - do Čakovic…nicméně na ten první rok bych potřebovala dobrého pediatra, který se nebrání i alternativním formám léčení (necpe hned na všechno antibiotika a tak..) a říkám si, že pokud by byl fakt dobrý, tak bych u něj třeba i zůstala…ale to je ještě hudba budoucnosti…
Nejlíp je pro mne dosažitelná Zbraslav, Praha 5 (Smíchov, Anděl) nebo Břevnov, event. ještě Dejvice…to je Strahovským tunelem taky kousek…navíc Břevnov znám…
Prosím, pokud máte některá dobrého pediatra, poraďte…bojím se, že natrefím na nějakého špatného…není to jednoduchý bez referencí… ![]()
Díky moc a těším se na zprávy! ![]()
Bára
Ahoj Báro,
pocházím z Břevnova a celý život jsme s bráchou chodili k MUDr. Kočnarové. Byla fajn, mamka byla spokojená a přežili jsme) Kdybych bydlela pořád na Břevnově, chodila bych s prckem k ní. Akorát jsem našla, že se přestěhovala na Petřiny. Tu je odkaz s kontaktama
http://katalog.seznam.cz/…eslavin.html
Určitě to bude chtít předem tlf. domluvu. Tak hodně štěstí v hledání a pokud to u ní vyjde, tak doufám, že budete s miminkem spokojeni:-)
Petra
Ahoj Pisklatko,
dekuju za odkaz…zkusim jeste, jestli mi nekdo nedoporuci nekoho na ty Praze 5…bylo by to lepe dosazitelne…
Nasla jsem ted na netu MUDr. Schrötterovou z Andela …nemate s ni holky nektera zkusenost??? Ma psanou i homeopatii, coz me zaujalo…
Dejte kdyztak prosim vedet.
Diky! B.
Ahoj. Tak my chodíme do Kartouzské, je to přímo u Anděla. K Dr Tiché, byla to moje dětská Dr. Určitě neordinuje hned antibiotika nebo paralen na 37 stupňů, dá se s ní domluvit. Ordinuje tam ještě Dr Krulišová a Bartošová, tak třeba si vybereš tam??
Děkuju moc za rady! ![]()
Zkusim to nějak obvolat, jestli berou malé pacienty. ![]()
díky moc!
B.