Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám ještě čas, ale chci vás už te´d poprosit o pomoc, resp. radu. Přestěhovali jsme se na Zbraslav a budu tu muset vybrat doktora pro našeho prcíka, který se nám narodí v prosinci. Holky odsud, jaké máte s místními pediatry zkušenosti???
Předem díky
![]()
Ahojky, já jsem jako dítě chodila k Mudr. Šmardové - je to sympatická a milá ženská. Taky moc šikovná. Sestry u ní teď mají všechny děti. Nepamatuji se, jak se jmenuje ta ulice, ale je to pod hřbitovem. Zítra zkusím sehnat přesnou adresu, pa
Ahojky Agáto,
tak jsem ti včera asi nejspíš podala špatné informace o místě kde je ordinace. Dřív ordinovala u sebe doma (pod hřbitovem), ale teď jsem našla tuhle adresu :
Mudr. Olga Šmardová Žitavského 497
156 00 Praha-Zbraslav
Telefon: +420 257 921 611
Už jsem u ní pár let nebyla, takže nevím, jak to přesně je. Tuším že tahle adresa je na Zbraslavské středisko. Na Zbraslavi už se taky zrovna moc neobjevuji, takže si nejsem jistá, ale když tak si tam zkus zavolat. Doktorka je to fakt dobrá ![]()
Ahoj Agáto,
MUDr. Šmardová ordinuje stále ještě ve vile pod hřbitovem, kontakty najdeš na http://zbraslav.info/grame.php?… - tam jsou i kontakty na druhého pediatra na Zbraslavi, MUDr. Vlčkovou. K ní chodím já se svou 1,5 roční dcerou. Zvolila jsem si ji, protože je zároveň i alergoložka. My oba s manželem jsme alergici, tak kdyby nedejbože dcera něco podědila, ať to máme při jednom. Měla jsem možnost poznat i MUDr. Šmardovou, je to už starší dáma a určitě dobrý praktik, ale moc sympatická mi nebyla. MUDr. Vlčkovou jsme naštěstí zatím moc nepotřebovali, ale taky mi moc nesedí. Bohužel jiný výběr tady není. Některé maminky dojíždí do Radotína nebo do Modřan. Co je velká výhoda u MUDr. Šmardové je, že má v ordinaci přístroj CRP, kterým se dělá test z krve z prstu, jestli je nutné dát antibiotika nebo ne.
Ahoj holky,
jak to teď vypadá na Zbraslavi s pediatrem? Koukala jsem, že jsou stále tyhle dvě doktorky. Máte nové zkušenosti nebo jiná doporučení. Budu Vám velmi vděčná! děkuji ![]()
O žadnych novych nevim. My dojiždime do Modran a maximalni spokojenost ![]()
A můžete mi doporučit přímo někoho konkrétního? a jak je to s dojížděním? v poho?
děkuju ![]()
My jezdime k dr. Dvořakove - je skvela, zabyva se i homeopatii a akupunkturou. Sidli na poliklinice. Dojiždeni je uplne v pohode. Autem max.10 min a busem jede 165 z naměsti, je to max.20 min a stavi kousiček od polikliniky.
Ahojte,
ráda bych vás požádala o info, jak to vypadá s pediatry na Zbraslavi v r. 2016? Někdo k doporučení? Zlepšilo se to skrze roky, jaké jsou teď možnosti volby?
Předem moc děkuji za všechna doporučení i příspěvky.
Romana
Ahoj, nevím jaká je situace nyní, ale velkým obloukem bych se vyhnula MUDr. Vlčkový. Mám s ní naprosto otřesné zkušenosti, už je to teda delší dobu. Arogantní chování. Mému synovi v šesti měsících uvolnila násilím (!) předkožku, aniž by mě o tom informovala. Prohlížela syna a najednou hrozný řev. Nechala si zaplatit aplikaci vakcíny, kterou ji proplácí pojišťovna. Takže inkasovala dvakrát. Na to konto jsem si nechala vyjet od pojišťovny úhrady a nestačila jsem se divit, co všechno si tam paní doktorka vykazovala - např., že jezdí k novorozeným miminkům domů, což není pravda (!). Kdyby se aspoň chovala normálně, ale ta její arogance, no hrůza. Uf, horšího doktora jsem nezažila, mazali jsme od ní, jak namydlený.