Hematologie - Brno

1450
8.8.06 13:29

Hematologie - Brno

Brňačky, moc prosím o radu! Gyndr. mě poslala kvůli rodinné anamnéze na hematologii - prý mám jít do Bohunic. Zkoušela jsem hledat na netu nějaké číslo nebo kontakt, případně kde přesně to v tom areálu sídlí, ale bezvýsledně :( Můžete mě poradit prosím??? A taky trochu popsat, jak to probíhá, zda musím nalačno a tak…
Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
8.8.06 13:39

Tak si najdi ve Zlatých stránkách FN Bohunice - spojovatelka a nech se přepojit na hematologii. Tam se jich zeptej a máš to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.8.06 13:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.8.06 13:42

ještě tam byla tato poznámka:

Jak odesílat pacienty

Pacienti jsou objednáváni na telefonním čísle 532 233 061 (ambulance Oddělení klinické hematlogie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
8.8.06 13:42

FN Brno, Jihlavská 20 - tel. 532 231 111

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
8.8.06 13:50

Holky díky moc! asi už pro oči nevidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
8.8.06 15:47

To číslo , co psala Evka je dobře, byla jsem tam taky, kvůli opakujícím se potratům a poruše srážlivosti…jen je trochu horší to tam najít, je to ve staré budově, půjdeš kolem porodnice do budovy, kde je psychiatrie a tam už to najdeš..držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
8.8.06 16:20

tak v te budove psychiatrie to uz neni, je to v te nove pred hlavni budovou, hned u parkoviste - byla jsem tam dnes, byla jsem objednana na kontrolu, ale pze tam bylo lidi tolik, ze to vypadalo na pul dne, tak jsem to vzdala a preobjednam se, m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
8.8.06 17:50

berhu, do Bohunic jsem sice nikdy nechodila, ale na hematologii v těhotenství ano - kvůli špatným výsledkům krve - málo hemoglobinu a nízký hematokrit nebo tak něco… no a nedostatek železa, což je u těhulí dost běžné. Chodila jsem tam vždycky jednou za čas, na kontrolní odběr krve - původně chtěli nalačno, ale když jsem jim tam omdlela, příště mi dovolili aspoň jogurt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
13.8.13 19:30

Ahoj holky můžete mi poradit, berou ještě na hematologii v nemocnici? Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
10.2.15 17:35

Ženy, prosím vás, kam chodíte na hematologii? :roll: chodím do vojenské k Mottlové, ale moc se mi tam nelíbí a ráda bych šla někam jinam. V Bohunicích mě odrazuje čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty