Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
už půl roku bydlím na Zbraslavi a stále nemám nového gynekologa Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s lékaři MUDr. Michal Uhlíř a MUDr. Martin Charvát. Jsou jediní, o kterých vím mimo středisko, tam to bude zaručeně hrůza. Jednou jsem se byla poradit se sestrou pana Uhlíře - poradila, ale říkala, že již mají plno. Ale byla jsem se jen na něco zeptat, tak jsem ani moc nenaléhala. Dnes jsem si byla pro recept u pana Charváta, který vypadal moc mile, ale to asi z hlediska mého zdraví není zrovna podstatné, ale volno ještě mají Nemáte s nimi zkušenosti? Jak umí léčit a vyléčit kvasinky, záněty močového měchýře apod. zda s pacientkami mluví o jejich pochybnostech a problémech a snaží se je řešit…? Prosím, poraďte. Mám zatím jen špatné zkušenosti, tak bych to nerada opakovala.
Předem moc děkuji za pomoc, radu a poskytnuté zkušenosti.
Janča
Ahoj, já jsem pacientkou Mudr. Haluškové ze střediska, je to příjemná paní, chodila jsem k ní i v těhotenství, jsem s ní spokojená, vždy dokáže člověku říci něco pozitivního, milého. Jediné co jsem jí zazlívala že mi nezkontrolovala v těhotenství prsa a já pak měla kvůli plochým bradavkám velké problémy s kojením, dalo se to ještě v těhotenství tehdy řešit. Ale jestli nechceš na středisko máš k tomu zřejmě důvod?
No, ze zkušenosti vím, že na středisku jsou většinou dost špatní lékaři
A když jsem o tom mluvila se sestrou pana Uhlíře, tak řekla, že na poliklinice je to fakt děs. Tak nevím. A to že ti nezkontrolovala vpáčenost bradavek mi přijde taky dost zá:,–(ní. Jde mi hlavně o to, aby mě lékař pořádně vyšetřil, předvídal možné problémy co by mohly nastat, mluvil o tom se mnou a dokázal poradit. Vlastně bych možná i překousla to, že by nebyl moc milý, ale hlavně aby to byl opravdu pofesionál a věděl co má dělat. Minulému lékaři jsem řekla co mám za problém, on jenom hloupě koukal, tak jsem řekla, co si o tom myslím, co by to možná změnilo a on jen řekl, ať to zkusím. Žádný vlastní názor ani nic podobného. Tak to tam nemusím ani chodit, když si můžu léčbu naordinovat sama doma
A to právě již nechci opakovat.
Proto se raději ptám na zkušenosti. Dík.
Ahoj Janulko,
s Uhlířem nemám vlastní zkušenost, ale chodí tam moje dvě sestry a jsou z něj nadšení - takže doporučuji, nezanedbává žádnou léčbu a neznám nikoho, kdo by si na něj stěžoval. Ale středisko ti v žádném případě nedoporučuji. Je tam jakási Halušková a pak ještě jedna čarodějnice (teď si nemohu vzpomenout na jméno - skleróza
) a to byl děs a hrůza. Jednou se jí dokonce podařilo natrhnout mě při obyčejné kontrole - a to mi tenkrát bylo 16!!! Pak mi zanedbala zánět a u každého problému, který jsem měla mi řekla buď že jsem simulantka nebo že je to v mém věku normání - výtoky, záněty, bolesti v podbříšku - jako mladší jsem měla dost problémy. Takže středisku se obloukem vyhni a zkoušej toho Uhlíře ![]()
Díky za reakci. Středisku se vyhýbám seč můžu úplně ve všem. Většinou jsou tam vážně nejhorší lékaři.
Zkusím to ještě u pana Uhlíře, ale bojím se, že už mě nepřijme. Potřebovala bych vědět, jestli někdo nemá zkušenosti s panem doktorem Charvátem. Sídlí teď na Zahradní čtvrti.
Ta druhá „ježibaba ze střediska“ se jmenuje Charvátová, tak třeba je to její příbuzný????
To sice může, ale klidně může být dobrý
Do konce měsíce bere nové pacientky, tak bych právě potřebovala nějaké reference ![]()
Ahojte,
zkušenosti nemám ani s jedním doktorem, na které se ptáš, ale jen bych chtěla napsat, že já chodím na středisko k Dr.Haluškové a jsem taky moc spokojená, chodila jsem k ní i celé těhotenství…Ale je fakt, že (ťuk,ťuk,ťuk) jsem nikdy neměla žádné problémy, v podstatě chodím jen na prevenci. A ještě taková poznámka, doktor Martin Charvát je syn paní doktorky Charvátové (ta už na středisku není, je tuším v důchodu).
Pa Jitule
Ahoj,
dozvedela jsem se od nekolika lidi, ze doktor Uhlir pouze z lidi taha penize a svymi „svetylky“ nikomu nepomuze. Nemate nekdo podobnou zkusenost? Obavam se o svoje zdravi…
Zdravi Eva
Janulka01 píše:
Reference na pana Charváta?
nevím jestli už nepíšu pozdě, ale chodím k MUDr.Charvátovi a je úžasný, vše mě vysvětlí, řekne co dělá, co vidíme na ultrazvuku a když je něco tak mě to i ukáže na obrázku nebo nakreslí. Musím říct, že je opravdu dobrý a má i strašně příjemnou sestřičku, takže já doporučuji… ![]()
Uhlíře nemůžu nic jiného než doporučit.. Měla jsem docela závažné problémy a jezdila jsem se léčit ke gynekolům z celé ČR, až jsem objevila jeho a po dvou letech léčení všude možně jsem se dozvěděla co mi je a hlavně mě vyléčil. Chodí k němu spousta známých, co měly opravdové problémy a všechny (!) vyléčil! Jak co se týče papiloma virů, tak neplodnosti atd… Dokud člověk nemá problémy, s nimiž mu nikdo neumí pomoci, tak to nedokáže náležitě ocenit. Ber ho všemi deseti ![]()
Těmi svými „světýlky“ pomohl spoustě lidem!! Tahá peníze?! Nikdy mně ani nikomu z mého okolí nedělal nic, co by nebylo třeba.. Nejsem u něj registrovaná jako u stálého gynekologa a dokud jsem nepřišla s tím, že bych měla platit těch tisíc korun ročně, nikdo je po mně nechtěl! A pokud člověk ty „světýlka“, jak tomu říkáte, opravdu nepotřebuje, tak je na Vás za boha nepoužije. Mně takto zachránil od budoucí neplodnosti a možná i rakoviny, mojí matka díky tomu otěhotněla a spoustu mých známých vyléčil. Koukněte se na diskuze, kolik let se léčí ženy s condylomaty a nikdy (!!!) se nevyléčí! Já jsem se po všech doktorech léčila x let a jediný výsledek byl ten, že se mi to den ode dne zhoršovalo.. On mě vyléčil. Neléčí jenom samotnou nemoc, ale vše co to způsobuje, celou příčinu, o čemž nemají jiní doktoři ani ponětí. Přišla jsem tam s úplně zdevastovaným „spodkem“, ale on začal řešit dásně, močový měchýř atd.. Od doby co jsem ho poznala na sebe nenechám nikým jiným šáhnout. A to že jsem si zaplatila pár stovek za svícení? To je úplně směšné, že někomu přijde líto dát opravdu pár korun za svoje zdraví a v mém případě i za sexuální život, který v době, kdy jsem se léčila jinde, nepřipadal v úvahu.