Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poradíte prosím dobrého pediatra, ideálně na Praze 9, ale může to být i za Prahou severovýchodním či východním směrem nebo i jiná část Prahy, pokud se tam dá rozumně parkovat ![]()
Podmínky:
bere nové pacienty
odborník, ale spíše flegmatik, co řeší jen to závažnější
otevřený k diskuzi nelpící na tabulkách
Ahoj,
jestli Ti můžu doporučit, tak na Černém Mostě,P-9 ordinuje MUDr. Vendula Trousilová. Naprosto skvělá pediatrička, znám jí už 5 let a mohu jen a jen doporučit. ![]()
My chodíme k paní doktorce Červené v Horních Počernicích a je super
. Akorát nevím jestli bere další děti. Ale to se jí dá zavolat.
Je taková pohodářka. Když budeš chtít číslo tak napiš.
Holky díky
zkusím obě, takže číslíčko prosím jo… jsem vefázi hledání a vybírání… mimčo má být v říjnu.
http://www.zlatestranky.cz/…SLAVA+MUDr./
Já chodila jako malá k této lékařce.Koukám že stále ordinuje a proto doporučuji. ![]()
Ahoj všem, ráda bych se vrátila k tomuto tématu a chtěla bych se zeptat na vaše případné zkušenosti s Mudr. Doležálkovou z Hloubětína. Za všechny reakce předem děkuji!
@Antifona ahoj, dozvěděla jsi se o MUDr. Doležálkové něco? Je od nás nejblíž, ale nenašla jsem na ni nikde žádné recenze, tak mě to trošku odrazuje, uvažuji nad MUDr. Petrem Chaloupkou…
Ahoj, ráda bych znovu otevřela toto téma a požádala o tipy a doporučení na dobrého pediatra na Praze 9, případně Praha východ (Odolena Voda, Klecany, Bášť, Líbeznice atd.). Předem moc děkuji za odpovědi!
V Líbeznicích ordinuje MUDr. Homolková - my s ní máme velmi dobré zkušenosti (vstřícnost, rychlé jednání, žádné dlouhé čekací doby, je na telefonu), na Praze 9 - Černý Most zase mohu doporučit MUDr. Vendulu Trousilovou (úžasný přístup k dětem, pečlivost). Obě mají velmi pěkný vztah k dětem, jsou dobře dostupné. ![]()
@-kristian- Já můžu potvrdit ty dobré zkušenosti s MUDr. Trousilovou ![]()
Mudr. Vendula Trousilová velmi dobré, milá, vstřícná, své práci rozumí. Co se týká sestřičky v ordinaci tak jsem velmi zklamaná, nepříjemná, neochotná, tvaří se pokaždé naprosto příšerně a zdá se mi, že i postráda jakýkoliv vztah k dětem. Už tříkrát se mi stalo, že mi chtěla očkovat nemocné dítě a to i s teplotou. Nevím co na to říct, ale přijde mi, že to neni člověk na svém místě. K paní doktorce žádné výhrady nemám.
Dobrý den,
dovolím si znovu oživit tuto diskuzi. Ráda bych našla nového pediatra pro své děti na Praze 9. Docházeli jsme na polikliniku Vysočanská, kterou máme nejblíže. Nejprve k dr., která má tolik pacientů, že je nestíhá odbavovat a čekáte při objednání třeba 2 hodiny a pak k dr., který již 2× podcenil vážnost onemocnění mé dcery. Ráda bych našla pečlivého pediatra, který nemá přeplněnou ordinaci a je v našem dosahu, jsme z Vysočan. Klidně se přikloním místu mimo polikliniky. Moc Vám děkuji za podněty a tipy. Lenka