Pediatr Praha 9

101677
22.6.10 15:09

Pediatr Praha 9

Poradíte prosím dobrého pediatra, ideálně na Praze 9, ale může to být i za Prahou severovýchodním či východním směrem nebo i jiná část Prahy, pokud se tam dá rozumně parkovat :-)

Podmínky:
bere nové pacienty
odborník, ale spíše flegmatik, co řeší jen to závažnější
otevřený k diskuzi nelpící na tabulkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
104
22.6.10 16:06

Ahoj,
jestli Ti můžu doporučit, tak na Černém Mostě,P-9 ordinuje MUDr. Vendula Trousilová. Naprosto skvělá pediatrička, znám jí už 5 let a mohu jen a jen doporučit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.6.10 09:14

My chodíme k paní doktorce Červené v Horních Počernicích a je super :palec: . Akorát nevím jestli bere další děti. Ale to se jí dá zavolat.
Je taková pohodářka. Když budeš chtít číslo tak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
23.6.10 17:33

Holky díky :-) zkusím obě, takže číslíčko prosím jo… jsem vefázi hledání a vybírání… mimčo má být v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.6.10 08:58

Ahoj, tak číslo je: 281 924 800 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.7.10 19:58

MUDr. Vendula Trousilová- 281 911 729

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.7.10 22:15

http://www.zlatestranky.cz/…SLAVA+MUDr./

Já chodila jako malá k této lékařce.Koukám že stále ordinuje a proto doporučuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.1.13 12:01

Ahoj všem, ráda bych se vrátila k tomuto tématu a chtěla bych se zeptat na vaše případné zkušenosti s Mudr. Doležálkovou z Hloubětína. Za všechny reakce předem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
20.11.13 09:22

@Antifona ahoj, dozvěděla jsi se o MUDr. Doležálkové něco? Je od nás nejblíž, ale nenašla jsem na ni nikde žádné recenze, tak mě to trošku odrazuje, uvažuji nad MUDr. Petrem Chaloupkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.15 11:15

Pediatr Praha 9

Ahoj, ráda bych znovu otevřela toto téma a požádala o tipy a doporučení na dobrého pediatra na Praze 9, případně Praha východ (Odolena Voda, Klecany, Bášť, Líbeznice atd.). Předem moc děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.9.15 11:57

Líbeznice, Praha 9 - mohu doporučit

V Líbeznicích ordinuje MUDr. Homolková - my s ní máme velmi dobré zkušenosti (vstřícnost, rychlé jednání, žádné dlouhé čekací doby, je na telefonu), na Praze 9 - Černý Most zase mohu doporučit MUDr. Vendulu Trousilovou (úžasný přístup k dětem, pečlivost). Obě mají velmi pěkný vztah k dětem, jsou dobře dostupné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 18:29

@Petruna Mockrát děkuji za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
2.1.16 18:31

@-kristian- Já můžu potvrdit ty dobré zkušenosti s MUDr. Trousilovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 19:17

pediatrička praha 14

Mudr. Vendula Trousilová velmi dobré, milá, vstřícná, své práci rozumí. Co se týká sestřičky v ordinaci tak jsem velmi zklamaná, nepříjemná, neochotná, tvaří se pokaždé naprosto příšerně a zdá se mi, že i postráda jakýkoliv vztah k dětem. Už tříkrát se mi stalo, že mi chtěla očkovat nemocné dítě a to i s teplotou. Nevím co na to říct, ale přijde mi, že to neni člověk na svém místě. K paní doktorce žádné výhrady nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.17 08:09

pediatr praha 9

Dobrý den,
dovolím si znovu oživit tuto diskuzi. Ráda bych našla nového pediatra pro své děti na Praze 9. Docházeli jsme na polikliniku Vysočanská, kterou máme nejblíže. Nejprve k dr., která má tolik pacientů, že je nestíhá odbavovat a čekáte při objednání třeba 2 hodiny a pak k dr., který již 2× podcenil vážnost onemocnění mé dcery. Ráda bych našla pečlivého pediatra, který nemá přeplněnou ordinaci a je v našem dosahu, jsme z Vysočan. Klidně se přikloním místu mimo polikliniky. Moc Vám děkuji za podněty a tipy. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty