Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Slečna Ferka já vídám tady u nás jednu paní co s ním jezdí, takže osobní zkušenost nemám, jen vím, že jde do protisměru a má spojenou rukojet.
@dari74 Já ho měla a je SUPER - lehoučký, úzký, takže všude projede, sedačka se polohuje a otáčí úplně luxusně, snadno manévruje, fakt byl bezva. Ale ten košík je malej, a pokud byl někdo zvyklej na golfkový skládání, tak tak kompaktně se teda nesloží.
@Flyingfrog Taky na něj vzpomínám, ale je to prostě už moc starý model a přestával na něj být servis a hlavně spoleh. U jednoho mi ruply nýty u rukojeti a u druhého se zlomila trubka. Opravdovou náhradu jsem za něj nenašla. Pliko je užší a hlavně jsou to golfky, takže ne tak bytelné. Fusion byl velká bestie s děsnou stříškou a košíkem. Agile/City Mini nemaj polohovací nožičky ani ten úžasnej košík.
Možná by se ti líbil Armadillo.
@kotyk Tomu našemu až donedávna nic nebylo a to je z druhé roky a moje děti mu dávaly zabrat, právě až moc.
Například nastupovat skokem. ![]()
To Armadillo vypadá dobře, ale vypadá dost jako nově, takže i kdyby bazarový, tak levný nebude. Chjo.
Moc jinak všem díky za tipy.
Viem že už je 6 mesiac.. Ale ja mám doma atlatico… Len poťah je po bokoch zo zadu odtrhnutý, ale šikovný mama opravy…