Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
v obchodech začaly vánoční prodeje a pro mě galeje.
Nejen,že jsem teď nějak ujetá na nákupy pro malou-třeba na zimu má už 8 kombinéz,ale já nějak neumim zabrzdit.Malá je vymodlené dítko a já jsem si kdysi slíbila,že i kdyby jsme my s manžou měli být ohladu,ona bude mít všechno,co jen pujde (neťukejte si prosím na čelo,ani,prosím, snad nekomentujte)
Teď se ke všem těm nákupům přidávají i rozjařené dětské očíčka a to už nemůžu odolat vůbec.
Dneska jsme se v krámě zastavili u Frice Prince a kápli tam na hrnec a pejska.Malá 7m.byla úplně z těch blikátek unešená a tak bychom jí chtěli koupit pejska nebo hrnec k vánocům.
Co je podle vás pro tenhle věk lepší?
A jaký je rozdíl mezi hrncem a novým hrncem?
Moc děkuji-šílená matka
Osm kombinez? Jsi cvok ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osmimesicni dite ti nejvic oceni papir z darecku, kelimky, ty jsou hodne vdecne, krouzky a u nas byl obrovsky hit lego duplo starsi segry…
Velke blikajici hracky jsou sice fajn, ale uz druhy den nebavi…
Lesina
Jestli myslis hrnec od Fisher Price tak to je celkem oblibena hracka. Meli jsme ho a dcera si s nim celkem vyhrala dost dlouho. Pak jeste mame chodiciho pejska od Chicca a to je taky vdecna hracka - obcas si ho pusti jeste ted.
Jinak dceri bude v zime tri a pul roku a nejak si nedovedu predstavit co by delala s osmi kombinezama…
Hanka
stepik píše:
Malá je vymodlené dítko a já jsem si kdysi slíbila,že i kdyby jsme my s manžou měli být ohladu,ona bude mít všechno,co jen pujde (neťukejte si prosím na čelo,ani,prosím, snad nekomentujte)
Řekla jsi nekomentujte,promiň,ale nedá mi to. Je určite fajn,že ji chceš koupit to,co si myslíš,že je pro ni nejlepši,ale ditě by bylo určitě šťastné i bez těch věciček,malé bude stačit když se jí budeš věnovat /tím netvrdím opak/ a vaše láska, kterou ji určitě dáváte vrchovatě, protože už i tady z toho příspěvku přímo vyzařuje
))
A k těm osmi kombinézám …doufej,že zima bude hoooodně dlooooouháááá ![]()
nicméně stejně jako lesina si myslim,že bys ji mohla koupit něco,co ji zabaví už teď.na hrnec a na pejska je vždycky času dost,si myslim.My nemáme sice ani jedno,ale tušim,že nový hrnec umi i češtinu,kdežto „pouze“ hrnec umi jen cizi jazyky. Když ne,tak me prosím někdo opravte. Ja bych koupila spíš nějaké ty aktivni kostky nebo kostky s překvapením od Fisher Price, malý si taky krom kelímků hodně vyhrál s vkládacími kroužky jak ti posílám ten odkaz. některé firmy je mají ještě hezčí,na konci je nějaká hlavička,my máme klauna. Možná se mýlím,ale myslím si,že děti v tak nízkém věku ocení spíše jednoduché hračky.
No vždyť to tvrdim,šílená matka.
Dneska jsem sháněla spací pytel,odrostly jsme současnému a co myslíte,nekoukala jsem zase na kombinézu?Koukala ,ale nekoupila…sem na sebe hrdá.
Dilema je vyřešené-hrnec koupila tchýně .
Aktivní kostky,kroužky ,atd. už máme-dostala je malá po narození.Hlavně kostky jsou super,mlátí do nich hlava nehlava.Nejvíc frčí plastová lahev-při plazení je to nekonečná honička.....
stepik: tyjo…když tě tak poslouchám..
…malý nemá ještě ani jednu kombinézu má jen bundičku a oteplovačky po bratranci,na spací pytel už asi nezbudou penízky, aktivní kostky nemá a těch pár kelímků a navlíkacích kroužků dostal od známych a rodiny ale hodně postupně…jsem snad já, šílená matka?? ![]()
/ale abys mě nepochopila zle, nezávidím jenom přemýšlím ![]()
mějte se s malou hezky!! čus!!
Ahojky..Já bych brala ten hrnec..My teď používáme ty klasické umělé navlíkací kroužky a Jonýho to strašně baví.A radost za 50kč…Ale jinak jsme už koupila taky lego duplo a tu podložku…