Pěkné bydlení Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
20.1.12 11:29

ja jsem z Bohunic a bydlet s detma bych tam nechtela, jedine v te starsi zastavbe nebo ve St. Liskovci. vyhodou je, ze jsi za 10minut salinou na nadrazi.
Kohoutky se mi libi moc, ale mhd sileny. kdybych si mela vybrat kam v brne, tak asi slatina - pracovala jsem tam a celkove se mi tam libilo, spojeni do centra uchazejici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
20.1.12 11:33

já právě jsem z Tuřan, a má tady být průmyslová zóna, je tady kousek dálnice:-/
bydlíme u hlavní silnice /vysávám každý den/ máme malé mimi a chtěla bych právě trošku do čistější vzduchu..není tady ani pořádně ani kam jít
když sme byli jen dva, tak jsem tady byla spokojená, teď ale nejsem
takže za mě Tuřany, Chrlice atd. s dítětem fakt ne:-/ není tady vyžití, příroda , nic..

myslím ale že kohoutky ale nejsou MHD tak daleko …půl hoďky a to se dá..myslím
ale nejsou tam žádné novostavby, jen staré paneláky, škoda fakt..

na domeček nemáme, takže spíš chceme prodat byt tady novostavbu a jít jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
20.1.12 11:34

Bydlíme v Bohunicích, spojení je sem super - jak z nádru, tak z České, bez přestupů . Jsme tu spokojení. Kdysi jsme bydleli v Kohoutkách a jak píše Dice, spojení děsný, trolejáky narvaný, cesta docela dlouhá a ještě ten přestup … A já osobně nemusím moc Vinohrady, cesta je tam taky docela dlouhá. Ale záleží, jak je kdo kde zvyklý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
20.1.12 11:35

a proč je šílený spojení z kohoutek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.1.12 11:39

No není to šalina. Pak přestup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.1.12 11:40

Ja bydlela v Crenych polich a spokojenost, kousekod centra skoly,skolky atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
20.1.12 11:40

Ahoj nejsem původně brńák jak jsem zde přijela tak jsem nechtěla bydlet nikde :lol: Ale jsem spokojená zde na Lesné.Mám vše po ruce.Školku,školu,obchody,les,využití volného času,celkem blízko do města.
Takže za sebe doporučuji Lesnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
20.1.12 11:53

ja jako student mela moznost kazdy rok bydlet jinde a rozhodovala bych se mezi Komin, Kohoutovice, Zabovresky, Krpole.. nikdy bych nesla na ‚vychod‘ brna, Lisen mi teda prijde uz dost daleko (ta hezci cast)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
20.1.12 12:09

Jo a jinak velká výhoda, že Řečkovice mají vlak :lol: manžel jezdí denně vlakem do krpole do práce a i na hlavasu je za 20min. Sice nejezdí tak často jako bus nebo šalina, ale jinak co do pohodlí tak je to nej doprava v rámci MHD :mrgreen: Když jsme bydleli na Zemědělské tak jsme do řečkovic ke tchýni jezdili taky vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.1.12 12:16

vidím, že je to pravda, že vinohrady nefrčí :lol: Jediný plus, že jsou kousek do centra, někdo tu psal, že dálka, ale pokud bydlíš na druhé straně Brna např. Bohunice, bystrc, tak to dálka samozřejmě je, ale do centra dobrý, já pracuji u maliňáku a v práci jsem ráno za 20min i rychleji, protože to dobře navazuje… Horší je vyžití v přírodě, té na vinohradech moc není, spíš žádná, za to je tu milion hospod a i dvě kasína a vyrůstají a poflakují se tady dětičky, který jsou většinou naprosto bez zájmů, i já jsem si tím prošla, ale byla to sradna takové „vinohradské ghetto“ :lol: :mrgreen: to stejný líšeň s těma lidma, dokonce známej policajt říká, že to jsou části s největší kriminalitou, když se nepočíta centrum… V budoucnu s rodinou tu taky nechci žít. Nejlíp fakt Lesná a dál směrem ke globusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.1.12 12:22

Jsem sice Krpolačka,ale Kohoutovice se mi líbí moc,jezdím tam často MHD a nemám pocit,že by tam spojení bylí šílený,jak tady čtu. Trolejbusy jezdí co chvilku a na Mendláku je člověk za 15 minut,což já jsem na Nádru šalinou z Kr. Pole taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.1.12 12:54

Jenže Mendlák je ještě kousek od centra, přece jen to není nádr nebo čára, takže ještě pár minut a jeden spoj navrch připočti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
20.1.12 12:59

My bydlime v Bystrci a nemenila bych. Libi se mi tam a strasne moc.
Je ovsem pravda, ze my jsme zvykli na dojizdeni ze zahranici. Do minuleho roku jsme bydleli na stridacku Londyn/Brno.
Takze me dojizdeni nevadi a jsme zvykli. Rada ho vymenim za okraj mesta, prirodu kousek. Jinak vse potrebne mame v miste. Manzel dojizdi do prace do Bohunic, coz je kousicek.
Jenom ke kamaradce do Lisne to mam docela daleko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.1.12 13:03

:lol: Neliso a těch pár minut je takovej PROBLÉM ? :mrgreen: Když jedeš dejme tomu ze Slatiny,z Lesné , trvá ti to ještě dýl a na Čáru musíš také přesednout . Myslím,že to už tady řešíme prkotiny,ne? ;)

Příspěvek upraven 20.01.12 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.1.12 13:15

Není ;) , někdo třeba rád přímé spoje. :mrgreen: A za dopravní uzel považuju ty dva, ne Mendlák, to je celé, jiný problém v tom nehledám. Ostatně já cestuju mnohem složitěji. Ale když už tady někdo jiný řekl, že je to z Kohoutek šílený, tak jediný, co mě napadlo, je absence šaliny. Ta je z určitých míst fakt rychlá. Ale pořád je to o tom, čemu kdo dá přednost. Já bych taky radši jela o něco dýl, pokud by to znamenalo příjemnější bydlení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí