Pěkné bydlení Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
10.7.13 22:35

To já klidně taky, kdybych se musela někam přestěhovat, to spojení bych překousla :mrgreen: ale očividně ne obnovitelka diskuze, když chce být za 10 minut v centru a nechce panelák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.7.13 22:38

Jako tady v bohunicích jsou i rodinné domky, ale práve jim na zahradu čučí lidi z paneláku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
10.7.13 22:54

Máme stejný problém a koukáme na ceny bytů a teda je to :roll: :roll: :roll:,myslím teda že jsme byt koupili za super cenu v takovém stavu jak je a takovou dispozicí, jestli nebude lepší zůstat do konce mateřské v tom městě co je teď a po mateřské se přestěhovat a dojíždět k babičkám a nebo koupit chatu - chodiřt s dětma do kroužků, protože za panelák skoro 3 mil. 8o 8o, novostavby taky docela pálky…už se nedivím kamarádkám z Brna, že nemají dětí a platí hypošky, drsný fakt…

Příspěvek upraven 10.07.13 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.7.13 22:57

To už bych za 3 mil šla do domku a ne do paneláku. Kdyby nebyly pozemky tak děsně drahý tak stavíme, mě to sídliště vadí, ale co nadělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
10.7.13 23:08

No ale barák v Brně do tří mega je spíš za trest… buď do něj je třeba hodně peněz ještě narvat anebo musí být v hodně špatné čtvrti apod. naši prodávali, stav celkem špatný, místo relativně taky a prodali dráž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.7.13 23:14

No v brně jo, když už barák tak mimo brno ale s dobrou dostupností, to si myslím že se dá sehnat. Mamka teď chce kupovat byt, byla jsem překvapena že má nabídku na novostavbu se zahrádkou do 2mil, nevím jak přesně veliký..doufám že počítá s pokojíčkem pro vnučku :mrgreen:…je to někde v bystrci a to je hodně žádaná lokalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
10.7.13 23:21

@anetako to budou nejspíš Kamechy max. 2+kk, že? to je bezmála 2 mil. Na mě je to už hodně z ruky.To už bych místo Kamech rovnou vzala Žebětín, kdybych si měla vybírat bydlení tímto směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.7.13 09:33

To přesně nevím, ale jedině tam jsou novostavby. Já osobně bych tam nešla, je to zase jen sídliště a všechno je to tam nahňácaný u sebe. Žebětín už je lepší, tam jsem bydlela třičtvrtě roku v podnájmu, krásná příroda, klid, ale nebrala bych novostavbu, pže tam bylo všechno slyšet, v noci jsem se budila pže vedle v bytě plakalo dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.7.13 09:36

My bydlime zrovna na Kamechach a jsem tu velice spokojeni a nemenila bych. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.7.13 09:42

Tak jestli máte dobrý výhled a ne jen na protější dům :D a dojíždění vám navadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.7.13 09:45
@anetako píše:
Tak jestli máte dobrý výhled a ne jen na protější dům :D a dojíždění vám navadí?

Nemame, byldime v byte s predzahradkou, kterou syn miluje. Mame tu skvelou partu lidi. Samuel tu ma spoustu kamaradu a kamaradek. Vse co potrebujeme mame v dosahu. Pesky dolu do Bystrce je to kousek. Prehrade pesky 20min. Vsude same hriste pro maleho… Priroda krasna..
Manzel pracuje v bohunicich coz je dojezdova doba 10-15min autem ci pul hodina MHDckem. Kdyz jedu do mesta tak mi ta pul hodina ani tak nevadi. Vykompenzuji to jine klady.
Ale kazdy ma jine priority.my jsme tu velikce spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.7.13 14:30

Tak to je fajn, tu předzahrádku závidím :P a přehradu taky :mrgreen: rádi tam jezdíme na koupání, kdybych bydlela v bystrci tak tam jsem denně, občas tam aspoň jedu s malou na procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.14 10:50

Obnovuji diskuzi a z osobních důvodů anonymně. Budeme se stěhovat do Brna a mě by zajímala nejbezpečnější lokalita pro rodinu s dětmi. Slyšela jsem, že pro rodinu s dětmi je fajn Bystrc. Jde mi hlavně o bezpečnost a klid-to je na prvním místě a až potom to ostatní. To je zeleň, příroda, místa k procházkám, obchody, školy, školky, lékaři… a volný čas. Tím mám na mysli např. cukrárny, bazény, hřiště, kavárny, fitness i přírodní koupání a tak dále :-) Prostě mít to hlavní po ruce abych nemusela nutně do centra nebo někde cestovat. Vy, co Brno znáte, co byste mi doporučili? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4316
6.8.14 10:53

V Bystrci je opravdu klid a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
6.8.14 10:55

Bydlime v Bystrci a moc se nam tu libi :pankac:

• načítám...