Peníze- jak se naučit šetřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80011
10.11.18 12:18

Ještě furt peníze jsou? Doufám, že ano, i když byl fotbal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.1.19 18:40

Ahoj,

ja bych řekla, že by bylo dobrý si vytvorit domácí rozpočet. Nekde jsem cetla takovou dobrou vetu neco jako planovani delame dopredu abychom zajistili, ze vime co se stane, ucetnictvi uz je jen zachyceni minulosti… takze myslim, ze je potreba proste planovat dopredu kazdou kacku, pokud to mate opravdu takto napjane. Jak na to je hezky popsane treba tady ***

edit admin - os. propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.6.20 14:22

Zkousely jste obalkovou metodu? Ja jo a absolutne to pro me neni, chaos v penezich a stejne mi pak chybely :roll:, no a jak teda usetrit? Poslat castku na sporici ucet a setrit, jenze kdyz pak je vetsi vydaj kusim to z toho vzit, protoze uz na ucte nezbyva a pak se nic nenasetri na sporicim ucte… Takze zacarovany kruh :D, tak je lepsi poslat mene na sporici ucet a proste delat ze nejsou, a nebo vice a pri potrebe to z toho vzit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
7.6.20 15:05

@agata23 já, si hned po výplatě pošlu určitou částku na spořící účet, dělám jakože nejsou. Záleží, kolik si člověk může dávat bokem, aby stihl všechno platit, když něco potřebuji zaplatit, vezmu ze spořícího, pak zas dospořuji

• Citovat
  • Upravit
556
8.6.20 19:05

Tak já si vedu domácí účetnictví - zaplatím poplatky, benzín, pes, lékař - léky, oblečení - boty, potraviny, s každou položkou počítám s určitou částkou a pokud položku na 1 měsíc nevyužiju, tak ty peníze ušetřím nebo je přesunu na jinou položku, pokud byla dražší, ale nestává se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.6.20 20:28

Nejlepší způsob jak ušetřit je vydělávat víc peněz :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.6.20 22:53
@neila píše:
Nejlepší způsob jak ušetřit je vydělávat víc peněz :pankac: :lol:

Tak s tím nesouhlasím. Moje zkušenost je, že čím větší příjem, tím větší výdaje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.6.20 23:11
@Netopirek píše:
Tak s tím nesouhlasím. Moje zkušenost je, že čím větší příjem, tím větší výdaje :mrgreen:

peníze jsou oběživo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat