Peníze- jak se naučit šetřit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ekira5 píše:
Chápala by som keby ste míňali to čo mátezo spomienok na zápas ťažko účty zaplatíš
našťastie to nie je náš problém
robte ako uznáte
Vzpomínky jsou ti, co člověku nikdo nevezme
. Tady je to fakt zbytecne. Těžko ovlivní, aby se zápas hrál o 14 dní později. To je jedno, nemusí všichni všemu rozumět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
Vzpomínky jsou ti, co člověku nikdo nevezme. Tady je to fakt zbytecne. Těžko ovlivní, aby se zápas hrál o 14 dní později. To je jedno, nemusí všichni všemu rozumět
no tak hlavně aby vás ty vzpomínky potěšily až např. manžel onemocní a nebude co jíst. A už máš skříň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
no tak hlavně aby vás ty vzpomínky potěšily až např. manžel onemocní a nebude co jíst. A už máš skříň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
jsem fanoušek fotbalu a stejně to nechápu
tak hlavně aby pochopilo dítko, že jsou rodiče takoví fanoušci, že kvůli tomu nebude moc na kroužek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dixies píše:Ty provokuješ s tou skříní
jsem si nemohla pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Kúpila ju z rezervy čo majú hneď ako upratala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
Vzpomínky jsou ti, co člověku nikdo nevezme. Tady je to fakt zbytecne. Těžko ovlivní, aby se zápas hrál o 14 dní později. To je jedno, nemusí všichni všemu rozumět
Hlavne že vy viete čo budete ak robiť ak sa nedajbože niečo stane manželovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
tak hlavně aby pochopilo dítko, že jsou rodiče takoví fanoušci, že kvůli tomu nebude moc na kroužek
Místo toho ho vezmou na další zápas, i když si třeba bude radši hrát na tribuně s panenkou ![]()
- Citovat
- Upravit
u mě fungovalo když jsem si každý večer před spaním ukládala do zapečetěné pokladničky jeden druh mincí (padesátikoruny) které jsem měla v peněžence. Za rok vyla pokladnička plná a já řešila problém s tím, že v bankách mi nevezmou najednou 100 000 v padesátikorunách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
Vzpomínky ne, ale byt klidně, když budou dluhy. A to může být natošup. manžel onemocní a při vašem životním stylu se vezete hned. Rezervu nemáte a platit se musí. Asi tak. Takže chápu sice fandění, ano, taky mám své koníčky, ale když to nešlo jinak, tak zkrátka šly bokem. Počkala jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše:
Kúpila ju z rezervy čo majú hneď ako upratala
I ty jedna!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vcera neco p odobneho bylo ve vymene manzelek, v jedne rodine chlap exekuce v druhe rodine zenska insolvenci a jeji chlap exekuce hlavne, ze od shora dolu meli samy kerky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Vzpomínky ne, ale byt klidně, když budou dluhy. A to může být natošup. manžel onemocní a při vašem životním stylu se vezete hned. Rezervu nemáte a platit se musí. Asi tak. Takže chápu sice fandění, ano, taky mám své koníčky, ale když to nešlo jinak, tak zkrátka šly bokem. Počkala jsem.
Zřejmě si nerozumime… To je jedno, v takových spekulací se nechci pohybovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka No to je jasné, že nechceš. Ovšem je to pravda. Zážitky jsou krásná věc a nikdo vám je nevezme. A já osobně bych si nejdřív vyřešila tu neexistující rezervu a váš styl vycházíme nadoraz a utrácíme peníze, které jsme ještě nedostali, a ž pak bych řešila ty zážitky. Protože jinak bych se neustále klepala, že můžeme mít taky brzy zážitek, když nám budou chlapi oblepovat barák žlutými kartičkami exekučně zabaveno. Což si ty jak je vidět absolutně odmítáš připustit. A stát se to může razdva - chlap se ti zamotá do nějaké bouračky, skončí na pár měsíců ve špitále a na rehabilitaci a jak budeš platit hypo? To tě ale moc nebere, že? Já bych šílela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
tak hlavně aby pochopilo dítko, že jsou rodiče takoví fanoušci, že kvůli tomu nebude moc na kroužek
Není to tak dlouho, co jsem tu dostala čočku, že děti mají moc aktivit.. A najednou je omezení jedné z nich zase špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit