Peníze- jak se naučit šetřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22908
9.10.18 06:59

@tasa to se nedá, jednou jsem to zkoušela a spoustu věcí jsem nenapsala/zapoměla..
možná může psát ten, kdo žije někde na vesnici/maloměstě a jezdí jen nakupovat autem a ne ten (jako já), kdo žije v Praze a denně to je, tamhle koláček v pekárně, támhle drobnost v drogérce a támhle třeba zmrzlina a támhle v parku pití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
9.10.18 07:03

@lucynka25 Jenže přesně takhle utíkají solidní částky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22908
9.10.18 07:11

@inkakřivák to jo :mrgreen: V létě je to horší, to je furt něco jak jsme celé dny venku, v zimě je to čaj do termosky, sváča a je klid.
A to dělám vždycky svačiny s sebou, pítí s sebou, ale někdy to prostě nevyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.10.18 08:40
@lucynka25 píše:
@tasa to se nedá, jednou jsem to zkoušela a spoustu věcí jsem nenapsala/zapoměla..
možná může psát ten, kdo žije někde na vesnici/maloměstě a jezdí jen nakupovat autem a ne ten (jako já), kdo žije v Praze a denně to je, tamhle koláček v pekárně, támhle drobnost v drogérce a támhle třeba zmrzlina a támhle v parku pití…

Da se to, ale opravdu to zabere dost času a chce to disciplínu. My jsme Takro psali jídlo a pak už to manžela nebavilo. Ale mělo to aspoň efekt v tom, že než něco koupil, tak mu došlo, že to musí zapsat, takže v tom období jsme ušetřili, už jen tím zapisovanim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22908
9.10.18 09:24
@Zelnicka píše:
Da se to, ale opravdu to zabere dost času a chce to disciplínu. My jsme Takro psali jídlo a pak už to manžela nebavilo. Ale mělo to aspoň efekt v tom, že než něco koupil, tak mu došlo, že to musí zapsat, takže v tom období jsme ušetřili, už jen tím zapisovanim :-)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
9.10.18 10:36
@Zelnicka píše:
Da se to, ale opravdu to zabere dost času a chce to disciplínu. My jsme Takro psali jídlo a pak už to manžela nebavilo. Ale mělo to aspoň efekt v tom, že než něco koupil, tak mu došlo, že to musí zapsat, takže v tom období jsme ušetřili, už jen tím zapisovanim :-)
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.10.18 11:40

@lucynka25 já jsem si nainstalovala aplikaci do mobilu a píšu to hned když to koupím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22908
9.10.18 13:48

@Netopirek aha to je dobry a co.to je za aplikaci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.10.18 13:59

@lucynka25 Domácí finance jednoduše. Ale je jich víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22908
9.10.18 15:21

@Netopirek super,kouknu na to.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
21.10.18 16:37

@Zelnicka Jenom jsem zvědavá - jaký byl fotbal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.10.18 16:44
@inkakřivák píše:
:potlesk: :potlesk: :mavam: Taky jsem zvědavá.
  • Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.10.18 16:45
@lucynka25 píše:
možná může psát ten, kdo žije někde na vesnici/maloměstě a jezdí jen nakupovat autem a ne ten (jako já), kdo žije v Praze a denně to je, tamhle koláček v pekárně, támhle drobnost v drogérce a támhle třeba zmrzlina a támhle v parku pití…

Beru si všude účtenky, házím do peněženky a jednou za týden uklidím v peněžence, lístky zapíšu a je to.

• Citovat
  • Upravit
80119
21.10.18 16:50

Já mám výhodu života na vsi, tahle lákadla nejsou. A když už vystřelím do města, nějak mne to netáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19292
21.10.18 18:26
@inkakřivák píše:

Teprve bude v úterý, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat