Peníze- jak se naučit šetřit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@tasa to se nedá, jednou jsem to zkoušela a spoustu věcí jsem nenapsala/zapoměla..
možná může psát ten, kdo žije někde na vesnici/maloměstě a jezdí jen nakupovat autem a ne ten (jako já), kdo žije v Praze a denně to je, tamhle koláček v pekárně, támhle drobnost v drogérce a támhle třeba zmrzlina a támhle v parku pití…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák to jo
V létě je to horší, to je furt něco jak jsme celé dny venku, v zimě je to čaj do termosky, sváča a je klid.
A to dělám vždycky svačiny s sebou, pítí s sebou, ale někdy to prostě nevyjde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@tasa to se nedá, jednou jsem to zkoušela a spoustu věcí jsem nenapsala/zapoměla..
možná může psát ten, kdo žije někde na vesnici/maloměstě a jezdí jen nakupovat autem a ne ten (jako já), kdo žije v Praze a denně to je, tamhle koláček v pekárně, támhle drobnost v drogérce a támhle třeba zmrzlina a támhle v parku pití…
Da se to, ale opravdu to zabere dost času a chce to disciplínu. My jsme Takro psali jídlo a pak už to manžela nebavilo. Ale mělo to aspoň efekt v tom, že než něco koupil, tak mu došlo, že to musí zapsat, takže v tom období jsme ušetřili, už jen tím zapisovanim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
Da se to, ale opravdu to zabere dost času a chce to disciplínu. My jsme Takro psali jídlo a pak už to manžela nebavilo. Ale mělo to aspoň efekt v tom, že než něco koupil, tak mu došlo, že to musí zapsat, takže v tom období jsme ušetřili, už jen tím zapisovanim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
Da se to, ale opravdu to zabere dost času a chce to disciplínu. My jsme Takro psali jídlo a pak už to manžela nebavilo. Ale mělo to aspoň efekt v tom, že než něco koupil, tak mu došlo, že to musí zapsat, takže v tom období jsme ušetřili, už jen tím zapisovanim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 já jsem si nainstalovala aplikaci do mobilu a píšu to hned když to koupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@lucynka25 píše:
Beru si všude účtenky, házím do peněženky a jednou za týden uklidím v peněžence, lístky zapíšu a je to.
- Citovat
- Upravit
Já mám výhodu života na vsi, tahle lákadla nejsou. A když už vystřelím do města, nějak mne to netáhne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Zelnicka Jenom jsem zvědavá - jaký byl fotbal?
Teprve bude v úterý, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit