Percentil UJEP/ učitelství I. stupně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Percentil UJEP/ učitelství I. stupně
Ahoj,
letos se hlásím na kombinované studium na učitelství I. stupně. Mám za sebou už tři SCIA a chtěla bych se zeptat, jaký percentil máte vy, kdo jste už SCIO dělal? Zajímalo by mě, jakou mám šanci na přijetí, a jestli nezkusit raději ještě ten poslední termín. (a samozřejmě je to také určitě chtěná a zajímavá informace pro vás:))
Pokud jste nedělali letošní rok a už tam studujete, jaký jste měli percentil minulé roky?
Převelice děkuji!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A nejsou výsledky percentilu z loňska někde na jejich stránkách? Na Masaryčce to tak mají, takže víš, že potřebuješ takový a takový na přijetí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ja měla minuly rok 63, bála jsem se, jestli to vyjde… Nakonec po odvoláni brali asi s percentilem 25, takže bych se nebála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak píše @Turante, výsledky jsou i několik let zpátky, ja si to studovala a myslím, ze to každy rok spíše klesalo… Jinak myslím u SCIA je zdarma ta služba, kde můžeš orientačně zjistit, jaký percentil mají ostatní, kteří se hlásí na danou fakultu… Takže orientačně zjistíš, jestli jsi spíše nad průměr, pod… To mě také uklidnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě, že jsem nikde nic nenašla. S kolika percentily přijímali minulý rok.
Po odvolání i s 25? Nevím, jestli neumím hledat/zorientovat se na jejich stránkách/nebo jsem tak hloupá
, ale měla jsem pocit, jako by to UJEP „zatajoval“ ![]()
V té analýze jsem měla nadrpůměrný výsledek, ale oni tam uváděli spíš průměr těch účastníků, no a jestli v lepších výsledcích bylo spíš třeba nad těch 60. Tak mám smůlu:) Trošku se strachuju. Jde mi o to, že když se nedostanu, tak už nebudu moct učit. Každopádně moc děkuji za reakce. Trošku jste mě uklidnili:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, už jsem to našla! Akorát tam jsou nějaké decibelové body, které jsou úplně jiné, než je číslo ze SCIO… tak to je jedno, nechám se překvapit:) Děkuji:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honyina jsou posunuté o jednu desetinnou čárku… Jestli je tam hodnota 350.1 tak je to percentil 35.01… Nepamatuji si přesně, ale myslím, ze ten percentil byl násobkem 100. Ptala jsem se na to i na studijním, jestli jsem si nevymyslela nějaký vzorek totálně mimo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit