Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na veškerém oblečení Desigual je cedulka, že se má prát ručně. Mám toho ale od nich celkem dost a už začínám být líná to vše přepírat ručně… Zkusila jste to už některá šupnout do pračky na nějaký šetrný režim? Přežilo to? Dík! ![]()
@open mind ano ja dala na 30C a rucni prani a vypralo se dobre. V ruce neperu nic.
To by me muselo přeskočit, abych prala ručně. Nehledě, ze ručním praním látku o sebe víc třeš a lámeš vlákno.
Mám tam odtud šaty a na cedulce mají, že můžou na 30° do pračky. Zatim vypadají pořád dobře (praly se zatím 2×)
Tak hurá! Mám na pračce program, který by měl simulovat ruční praní, tak to tam vrznu. Mám těch věcí hodně, je to moje oblíbená značka, tak se mi do nějakého ručního máchání a ždímání co chvíli fakt nechce… ![]()
@neumisa píše:
Na 40°v pračce a v pohodě. Ručně ani za zlatý prase.
Na 40 jsem dala jednou a vytahla jsem mikinu poloviční
takže už ne, ale asi jak co ![]()
Vsechno hazu do pracky.Za ty prachy kolikrat, to musi neco vydrzet
@radkka píše:
Na 40 jsem dala jednou a vytahla jsem mikinu polovičnítakže už ne, ale asi jak co
mám pár halenek a těm to neuškodilo ![]()
@neumisa píše:
mám pár halenek a těm to neuškodilo
Však píšu, jak co. Já jsem prala vždycky na 40 a vydrželo to, ale po té mikině se bojím a většinou peru na 30, zrovna byla uplně nová a nebyla nejlevnější, ale zase vypadala docela vtipně ![]()
@radkka píše:
Však píšu, jak co. Já jsem prala vždycky na 40 a vydrželo to, ale po té mikině se bojím a většinou peru na 30, zrovna byla uplně nová a nebyla nejlevnější, ale zase vypadala docela vtipně
zdědily ji děti ![]()
Holky a jak perete softschel? bundu, kalhoty… ja uz nemam ten gel muzu pouzit normalni pr. prasek? bez avivaze.
@radkka píše:
Na 40 jsem dala jednou a vytahla jsem mikinu polovičnítakže už ne, ale asi jak co
tak tak, na 40 bych rucni prani nikdy nedala!!
@zizalkaaa píše:
Holky a jak perete softschel? bundu, kalhoty… ja uz nemam ten gel muzu pouzit normalni pr. prasek? bez avivaze.
pouzivam normalni gel, davam na 30 nebo na 40 a bez avivaze a zdimani dam na medium cili mene otacek.