Permanentní make-up linky

225
8.5.23 01:46

Permanentní make-up linky

Ahoj,

chci se zeptat, zda si někdo nechal udělat horní linky permanentní. A jestli máte foto. Chci si je nechat udělat, nemám výrazné oči. Bolesti se nebojím. Jen by mě zajímalo, kdo má jaké zkušenosti a třeba super salon. A fotka před a po by byla nejlepší.

Děkuji všem

( Diskuze jsem našla, bohužel krapet starší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.5.23 07:35

Mám již 2 roky, půjdu letos na zvýraznění..
Nejprve mi dělala kosmetička jen horní linku, počkalo se na reakci (mám různé alergie), za dva týdny i spodní.
Hojení jsem snad ani nezaregistrovala. Měla jsem obavu, že budu po akci vypadat jako po boji. Vůbec nic! Mazala jsem pouze krémem dle pokynů.
Jsem spokojená, tužky na oči jsem zlikvidovala velmi rychle :)
Fotky přidávat nechci, na netu jich jistě spoustu najdete.

• Citovat
  • Upravit
2236
8.5.23 07:39

Mam je taky 2 roky, pouze horní meziřasové. Vypadá to velice přirozeně, zatím ani není potřeba je zvýrazňovat. Ani to skoro nebolelo, oči jsem měla druhý den jenom lehounce oteklé, jako kdybych třeba brečela. Mám ještě i PMU rtů a tam byl ten průběh mnohem dramatičtější :lol:

Příspěvek upraven 08.05.23 v 07:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.5.23 07:40

Mám několik let horní i spodní linky. Doporučuji. Foto posílat nebudu. To se nezlob. Ono stejně na každé to vypadá jinak. Mám černé linky. Ani úplně havraní výrazné a ani nenápadné. Prostě přiměřeně. Abych vypadala namalovaná a nic se nerozpíjelo. Což se u tužky dělo. Kolegyně mají tmavě zelené linky. A viděla jsem i modré. To taky vypadá moc hezky. Tu paní to projasnilo. Ale ta je má teda hodně výrazné.
Salon si najdi podle recenzí, kde žiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.5.23 07:46

Ráno hodím pastelové stíny, řasenku a je to.
Nejsem typ, který by chtěla být nenamalovaná. A vytetované linky to prostě usnadní.
Taky plánuji, že půjdu na přetetování. Už je mám 7-8 let. Tak by to možná chtělo. Moje kosmetička to dělá na 3× za tu cenu. Nevím, jak to je, když se doplňuje po čase. Asi se v létě objednám, jak bude času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
8.5.23 09:12

Mám horní linky meziřasové, jemné, na první pohled takřka neviditelné, ale oko to zvýrazní. Aplikace bolela celkem dost, mám velmi jemnou kůži, tak mi i při použití nejmenších jehliček popraskaly kapiláry. Do druhého dne jsem to měla nateklé a fialové jak po zásahu pěstí :mrgreen: ale do 3 dnů se vše zahojilo, linek nelituju vůbec. Mám i obočí, tam byla bolestivost i otoky minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.5.23 12:02
@dickys píše:
Mam je taky 2 roky, pouze horní meziřasové. Vypadá to velice přirozeně, zatím ani není potřeba je zvýrazňovat. Ani to skoro nebolelo, oči jsem měla druhý den jenom lehounce oteklé, jako kdybych třeba brečela. Mám ještě i PMU rtů a tam byl ten průběh mnohem dramatičtější :lol:Příspěvek upraven 08.05.23 v 07:58

Ja mam taky oboje a pusa pro me byla daleko lepsi nez oci, ty mi prijdou sileny, pusa byla v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
8.5.23 12:09

@DandátkoP
Mě ty rty bolely příšerně a to jsem to měla trochu umrtvené Emlou… Ale dlouho to trvalo a bolestí mi i slza ukápla :lol: Pak jsem 2 dny vypadala jak Dolly Buster, naštěstí se ještě nosily roušky, tak jsem mohla chodit mezi lidi :) Na korekci jsem se vyloženě musela přemlouvat a šla jsem tam jen díky tomu, že jsem to měla už napoprvé hezké a čekala jsem jenom rychlé obtahnuti :) Ale s výsledkem jsem též spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.5.23 12:13

@dickys ono i hrozne zalezi, jak to krvaci a v jaky fazi cyklu zenska je. Me oci teda dost natykaj. Chodim i na oboci a kdyz jsem sla v den, kdy mi zrovna zacinala MS, tak jsem i u blbyho oboci myslela, ze na tom kresle zdechnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.23 12:38

Holky, kdo máte PMU rtů - používáte rtěnku nebo není nutné? Mám dilema :wink:. Natetované oční linky mám super, špekuluju již delší dobu se rty. Pusu mám velkou, výraznou. Ale musím používat rtěnku. Byla by to pohodička :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2236
8.5.23 13:23
@Anonymní píše:
Holky, kdo máte PMU rtů - používáte rtěnku nebo není nutné? Mám dilema :wink:. Natetované oční linky mám super, špekuluju již delší dobu se rty. Pusu mám velkou, výraznou. Ale musím používat rtěnku. Byla by to pohodička :mrgreen:

Já rtěnku běžně nenosim, takže jsem žádnou výraznou barvu ani dávat nechtěla, moje rty teď vypadají asi jako když si dáš barevne labelo :) Momentálně mi stačí maznout rty obycejnou vazelínou a vypadá to, že tam mám lesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková