Pero na RH / inzulin - Jak vysvětlit bolest?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
14.6.14 20:11
@Maddlen u nás ještě pomáhá, že si může vybrat, z který chce žíly :-). Nevím, jak se RH píchá často, jestli by to mělo smysl. Doufám, že prcek poroste dobře, ještě toto kdyby se mu přidalo… Ale moc se mi líbí reakce @Pipet
@Pipet píše:
Asi bych ji přespříliš neutěšovala, neukecávala, prostě rychlá akce…
„Mrzí mě, že ti musím udělat to štípnutí, ale je to důležité pro zdraví, tak, a je to, hotovo, jsi šikovná, že jsi vydržela.“ Čím víc ty z toho budeš v háji, tím víc ona bude vyšilovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
14.6.14 20:19

@Maddlen Me napada, jak dlouho to pichnuti trva? ZKousela jsi to nekdy na sobe, aby jsi vedela, co presne boli? Zda jen to vpichnuti ci i vtlaceni latky? Neni to pro ni poprve, ale kdyz je vzdy v kreci, tak mozna ani pak uz nevnima, ze uz to neboli. Neslo by ji vysvetlit, kdy to zaboli a jak dlouho bude bolest trvat? TReba to ukazat na tom medvedovi, vpichnout, napocitat do 3 a ze pak uz to medveda neboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.6.14 19:30

Na sobě jsem to nezkoušela, ani zkoušet nebudu, nemůžu plýtvat… Ale jehla je podstatně tenčí než ta klasická, kterou se např. bere krev, takže ta bolest asi nebude nějaká hrozná. Potíž je, že po vpíchnutí se musí napočítat do 10 (!!!) a pak až vytáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
17.6.14 20:04

Bez aplikace RH mohou dívky s Turnerovým syndromem dorůst do výšky 140-145 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.6.14 15:01

@Jana Martinková Ne ta naše. Jsme s manželem oba menší, její predikovaná výška v dospělosti bez RH není ani těch 140cm. A mezi námi - i 140cm je určitý handicap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
18.6.14 17:07

Maddlen - ano, to máte pravdu.
Má dcera vzadu na krku viditelnou kožní řasu, kterou mají některé dívky s Turnerovým syndromem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.6.14 18:18

@Jana Martinková Nemá. Nemá typické fyziologické znaky kromě vzrůstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí