Peru a peru. Černé oblečení neustále od prachu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@BerunaCZ píše: Více
Já bych bez ni byla v p… a dala bych si ji klidně i do šatny
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TRG píše: Více
To bych zrovna nechtěla třeba… tam už nevidím ani tu úsporu času… já takto jedu pračka.. sušička zároven… a jede to. Ale tak potom jedna pračka se sušením tři hodiny min. Já bych našla místo kdekoliv. Jak už tu zaznělo raději bych obětovala myčku na nádobí, ale neee sušičku na prádlo. Mám ji dva roky a nechápu že jsem žila bez ní. Moje mamka žije sama a má jí pár měsícu, a říkala že bez sušičky už ani ránu
, ona ještě tedy žije v garsonce.. tak i proto si ji pořídila, předtím 2+1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
Myslím, že je to super pro jednotlivce nebo páry. Zapnou to, jdou do práce a přijdou k suchému oblečení.
Z důvodů praktičnosti jsme neváhali koupit to zvlášť. Pro větší rodiny je to určitě lepší zvlášť. A s tou myčkou je to výborná poznámka! Nevím, jestli bych raději myla jen v ruce a měla zvlášť pračku a sušičku.
A to jsem kdysi říkávala, že nepotřebuju ani jedno. A jak je mám obě teď ráda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andul.weber píše: Více
Presne, nasi prvni nam dal nekdo zadarmo, kdyz vyklizel barak po zemrelem pribuznem. Byli jsme skepticti, jestli to vubec potrebujeme/pouzijeme… No a od te doby bez ni ani ranu
sotva se porouchala, uz jsme kupovali novou, tech par dni nez prisla bylo hruza susit doma na vesaku ![]()
V lete susim venku, ale v zime je to opruz kdyz neco treba nesmi do susicky, a musim to susit v koupelne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No za mě i pro jednotlivce zvlášt. Když se prostě vleze.
A já tedy zapínám jen jak jsem doma sušičku… a hned vytahuji a skládám: Příjde mi že jak se to tam nechá dlouho je to už pomačkané to prádlo všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hani28 píše: Více
Noo a já se tak rozmazlila že suším i v létě v sušičce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ale právě u sušičky je výhoda, že jí můžeš mít kdekoliv je místo. Že jí nemáš kam nacpat je tvůj problém, za to my tady přece nemůžeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptáš se někoho, kdo dodnes nerozluštil záhadu, kde se furt bere vyprané oblečení. První věc, která mě napadla, jestli tazatel nežije na Ostravsku nebo v Ústeckým kraji. Nepracuje jako horník, nebo kominík? Mrkněte a pročtěte tyhle diskuze:
https://www.reddit.com/…our_washing/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
To ja se na 90% premuzu a ven to povesim, mam rada kdyz to pradlo voni venkem.
Ale obcas do ni hodim i neco, co by nemelo (zatim se nic neznicilo). Obcas tam na 10 minut hodim i tricko, ktere neni mokre, ale je od psich chlupu, ktere potrebuju odstranit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hani28 píše: Více
Já tam házim vše.. ale dám to na režím na žehlení, a je to jen vlhké. Přeberu co tam vlastně nesmí, to nechám dosušit na ramínku, nebo na topení…a zbytek nechám dosušit na úroven skříň. zatím vše dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ňufinka se nám špatně vyspinkala
![]()
Sušička - představ si - se vleze i do pidibytečku, že jo… stačí si prostě pořídit pračku kombinovanou se sušičkou a je po problému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wall1506 Pošli fotku toho zaprášeného prádla, vůbec to neznám a nedokážu si představit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nebudeč prach, ale nevymáchaný prací prášek. Přidej máchání a černé per s černým nebo hodně tmavým a s gelem na černé prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nechápu, jaký „prach“ může být na oblečení, když ho mokré vytáhnu z pračky ![]()
Mohou na něm být leda tak mokré žmolky… z papírového kapesníku nebo jakéhokoli papírku zapomenutého v kapse nebo ze špatně rozpuštěného prášku… případně bílé mapy, je-li voda hodně tvrdá… ale prach
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to můžou být chloupky ze světlejšího oblečení, pokud to pereš dohromady. Tomu se nevyhneš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit