Pes co kálí a močí doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
21.11.17 10:51

@Markéta80 Tak já mám doma střední plemeno - AUO a klec má XXXL :D Zabere půlku ložnice, ale vím, že se mu nic nestane, protože jednou jsem přišla domů a hned mazala na veterinu, protože ten deb*il překousal zapojený kabel v elektrice a dostal šlupu. Od té doby klec v žádném případě neodsuzuji a také nám velmi pomohla s výchovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 06:41

Zdravim, před rokem jsem od přítelkyně dostal štěndo jako nečekaný dárek…
Nyní je fence kolem roku a 2 měsíců. Opět po půl roce kdy byla poslušná, bezproblémová začala močit a kálet doma když jsem v práci. Bydlím s ní sám takže přijdu domu a mohu začít uklízet a prát (každý den) už to dělá více jak týden. Když jsem doma (víkendy) nemá problém počkat na čas kdy jdeme normálně ven, venku normálně kálí, močí vše bez problému. Problém nastane když s ní jdu ven ráno než jdu do práce to se jen vymočí ale kálet nehodlá a co si budem nemám celý den na to abych s ní chodil a čekal než se vykálí. Týden zpět to ale nedělala. Za jakékoliv rady budu rád protože už toho mám plné zuby a přemýšlím buď nad tím že bude venku na zahradě když já budu v prací (10hodin) nebo půjde pryč úplně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
26.9.22 06:57

Ona je zavrena sama 10 hodin doma bez vyvenceni?
Dej ji do dobrych rukou, psa tyras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 07:20

@Konnny chodím do práce jako každý jiný člověk, plno lidí chodí do práce 8 a víc hodin. Znám plno lidí co chodí na směny (12hodin) a mají psa v paneláku což bych řekl že je horší než v baráku. Hezký den o7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
26.9.22 07:33

@beznadějný to ze znas lidi, co nechavaji psa 12 hodin samotneho nic nemění na tom, ze ty ho nechavas samotneho a bez venceni 10 hodin. Pes trpi fyzicky a psychicky samotou.
Ted přes zimu ji planujes vyhodit ven na zahradu.
Ty bys zadneho psa mit nemel, ostatne ani sis ho sam nekoupil.
Dej anebo prodej psa jinemu majiteli, kde bude mít lepsi zivot, nez mu muzes poskytnout ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.9.22 07:46

Nechápu lidi, co si dávají psa jako nečekaný dárek. Takže jo, co nejdřív ho dej lidem, co se mu skutečně budou věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 07:53

@Russet Přiznávám že jsem se před ní zmínil že jednou bych psa chtěl (ne hned ale Jednou, někdy). O “nečekaném dárku” jsem se dozvěděl až ve chvíli kdy jsem za ní přijel a viděl jak mi jde naproti se psem v náručí. Takže s vámi souhlasim taky tohle myšlení nechápu. Já se psovi věnuji od chvíli co se vzbudim do chvíle než jdu do práce, od chvíle co prijedu z práce do chvíle než jdeme spát (to že vařím nebo uklízím neberu v potaz protože to jsou chvilkové záležitosti). Jak jsem psal pes je vychovaný, základně vycvičý (nepotřebuji aby dělala šaškárny z cirkusu) jediný co tak že začala kálet doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
26.9.22 07:55

Je tam sama nestastna, to je celé. Pokud mas dojem, ze by mohlo jit o zdravotni problem, vem ji na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.9.22 01:40

Co je to za plemeno? Proc nemuze byt venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný