Pes obarveny barvou na vlasy na blond

Anonymní
18.8.20 12:28

Pes obarveny barvou na vlasy na blond

Barvila sem si vlasy na blond a kvuli uklidu si davam na vlasy a ramena folii. Tu jsem oddhodila a sla se koupat. Jenze pes si za kliku otevrel do koupelny a vyvalel se v tom. Ja si toho vsimla az kdyz jsem vylezla. Mohl to mit tak 15 min nez jsem na to prisla :(
Hnedka jsem mu to umyla samponem, ususila a dala na to kosovy olej. Nas veterinar ma dovolenou. Je to krizenec tosa inu asi 33kg. Cervene to nema, obarvene take ne, chlupy nepadaji.. je to asi hodina uz a zatim se nezda, ze by se neco spatneho delo..

Vubec me to nenapadlo. Do koupelny neleze nema rad vodu totiz :(

Tak jestli panikarit a jet na veterinarni pohotovost do mesta? Nemam ani auto musela bych nekomu zavolat (bydlime u lesa)…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59410
18.8.20 12:31

Hlavně klid :lol:, pokud ho to ani neobarvilo tak je to dobrý. představa že pes bude melírovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 12:34
@Markéta80
@Markéta80 píše:
Hlavně klid :lol:, pokud ho to ani neobarvilo tak je to dobrý. představa že pes bude melírovaný :mrgreen:

no muze mit chemicke popaleniny nebo neco takoveho… otravu do kuze… je toho na internetu dost…

sem pitoma, ale vubec me nenapadlo.. do koupelny nejde a nenecha si pomalu ani tlapky otrit a tedka tam vleze a vyvalel se v tom zadama… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
77458
18.8.20 12:35

Ne, nikam nejezdi, psa jsi vykoupala a ošetřila, to bude dobré
jen sleduj, kdyby měl zarudlou kůži, ale s největší pravděpodobností se už nic nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.8.20 12:35

Čivava se nám takto vyválela taky v barvě na vlasy, když si ségra barvila hlavu - hned jsme ji umyli, usušili, byla v pořádku, nikam jsme ani nevolali nebo nejeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.8.20 12:37

Samozřejmě vím, že problémy muzou nastat, ale podle mě pokud to nebyla vyloženě přímá aplikace na jeho srst a spíše se vyválel v těch “zbytcích”, tak bych to asi moc nehrotila…ale radši ho sleduj, každopádně horší by podle mě bylo, kdyby to snědl nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
18.8.20 12:38

Tak pokud to neni nahac, tak se mu to ani nedostalo na kuzi a kdyz uz si to mela sundane po barveni, tak ta barva uz nejspis byla i zoxidovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 12:39
@Malaika1234 píše: Čivava se nám takto vyválela taky v barvě na vlasy, když si ségra barvila hlavu - hned jsme ji umyli, usušili, byla v pořádku, nikam jsme ani nevolali nebo nejeli…

no on to mohl mit takovych 15 min…

• Citovat
  • Upravit
14670
18.8.20 12:40

To je expert :lol: Sledovala bych případné změny na kůži a nebo v chování psa, ale myslím si, že bude ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.8.20 12:43
@Anonymní píše:
no on to mohl mit takovych 15 min…
jo, ta naše to taky měla tak 10-15 minut, protože jakmile jsme to zjistili, tak jsme ji chtěli chytit a dat pod sprchu, ale taky nesnáší koupání, takže se schovala pod gauč a museli jsme ji vylákat ven pamlsky a pak ji strčit pod sprchu…ale už je to asi 5-6 let a je v poradku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 12:44

Zoxidovane to nebylo, vyvalel se v te prvni folii kdyz nanasim barvu… takze hnedka bohuzel po namichani. Je to barva znacky DM vylozene. Nejaka svetla blond. Ja to mela taky cca 15 min a chytlo to dost… divim se ze jemu to nechytlo…

Bohuzel se v tom vyvalel dost, mel to na zadku a do puly zad podel patere asi v 1mm vrstve… na te folii toho bylo dost no :(

Bohuzel me to nenapadlo. Do koupelny neleze jak je rok dlouhej… asi jak sem tam byla dlouho atd

Veterinar tu neni a pohotovost mame cca 1h cesty… tak nevim jestli fakt hystercit nebo jestli je to ok…

• Citovat
  • Upravit
1276
18.8.20 12:57

Jestli to nesnědl, nebo se mu to nedostalo do očí, tak bych to taky neřešila… Jen bych sledovala jak bude reagovat kůže… Chlupy odrostou… Náš pes se denně válí v jiných,,voňavých" věcech tak ta barva je ještě v pohodě… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.8.20 12:58

Ty to máš na holé kůži půl hodiny a je to OK. On to měl na chlupech chvíli a ty šílíš? Zdravej selskej rozum nefunguje… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
18.8.20 13:21

Já tomu nějak nerozumím. Co by se mu mělo stát? Sobě to na hlavu dáš a pes by z toho měl umřít? To bych se hodně divila.

• Citovat
  • Upravit
59410
18.8.20 13:28
@Anonymní píše:
@Markéta80

no muze mit chemicke popaleniny nebo neco takoveho… otravu do kuze… je toho na internetu dost…

sem pitoma, ale vubec me nenapadlo.. do koupelny nejde a nenecha si pomalu ani tlapky otrit a tedka tam vleze a vyvalel se v tom zadama… :nevim:

a nemá nic, ani se neodbarvil ;) Mne se to nestalo, vždy jsme v jiném pokoji než psy. ale nejspíš bych je prostě pořádně vykoupala a pokud by na nich ani nic nebylo vidět tak nic neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný