Pes vs. miminko

15
12.6.15 07:50

Pes VS miminko

Holky chci se zeptat trapim se ted ohledne meho nejvetsiho milacka.Mam ji uz 9 let je to Staford zvykla se mnou spat v posteli vsechen cas jsem venovala ji a ted jsem tehotna, ja porad doufam v to ze se prizpusobi a bude dite hlidat ja ji duveruji ale pritel je jineho nazoru chce abych ji dala pryc kvuli miminku.Ma nekdo stejnou zkusenost s psikem? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
agy
15466
12.6.15 07:52

@MaťkaO fena je agresivni a neposlusna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.6.15 07:54

My teda máme huskynku mladou, je jí rok a 7 měsíců a důvěřujeme ji na 100%, že mimíska bude chránit a hlídat a bude parťačka. Miluje děti (máme vyzkoušeno u malých neteří, od malička je v kontaktu s dětmi)…

Máš vyzkoušeno, jak reaguje na děti? Co dělá, jestli je klidná, vydrží i nějaké to „zatahání“ a pod.? Já bych psíka určitě pryč nedala NIKDY, v 9 letech ani v tom Desinčiném věku, co má teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.15 07:54

@MaťkaO pryč? proč? Pokud je fena vychovaná a poslušná, není důvod.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.6.15 07:56

@agy prave ze neni je hodna a ke me se ted chova uplne jinak nikdy nikomu nic neudelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
12.6.15 07:57

@MaťkaO 8o 8o jako proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
12.6.15 07:58
@MaťkaO píše:
@agy prave ze neni je hodna a ke me se ted chova uplne jinak nikdy nikomu nic neudelala

Tak ji chceš dát pryč-z jakého důvodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.6.15 07:58

@Clau.Zuzu no vyzkouseno mam mladsi sestru ktera ma 7 let a vedla ji i na voditku a nikdy ji nic neudelala ale furt jsem ji hlidala, ale zase i spatna zkusenost ale to je tak 5 let zpatky kdyz jsem chovala miminko tak to uz se ji vubec nelibilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
12.6.15 07:59

Když byla malá miminko měli jsme doma NO a 2 bulmastify…Nikdy problém nebyl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.6.15 07:59

@WERISKA ja nepsala ze JA ji chci dat pryc ale pritel ja jsem zastance toho ze tady byla driv nez dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4558
12.6.15 08:00

Tak ještě nevíte jak bude reagovat, takže bych žádné závěry předem nedělala. Máme v rodině 2 naprosto nečekané reakce psů na dítě.
1. Naprosto vychovaný a nejhodnější retrívr po dítěti vyjel i když mu nedělalo naprosto nic, jen na něj koukalo asi z 1m.
2.Rotvajler vychovaný, ale nikdo by ruku do ohně za něho nedal, hodně paličatý je k dítěti nejhodnější, ochraňuje, hraje si s ním.
Takže člověk fakt neví, ale žádnému zvířeti bych nevěřila na 100%. Chce to hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
12.6.15 08:01

@MaťkaO ja nejsem moc pejskar

Ale pokud ste partacky tak urcite citi ze mimi bude patrit k vam, bude je hlidatm, it rada
Nemyslim ze by, zarlila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
12.6.15 08:01

Máme 10 letého bišonka, který nikdy nikoho nekousl, ale v 10 letech má už nárok na svůj klid a také ho vyžaduje, takže děti s ní nenechávám nikdy o samotě, protože hlavně 9 měsíční jí zkoumá pelech, leze kolem ní a ona už chce prostě klid, takže když je doma, tak má pelech v koupelně, kam si zaleze když chce klid a děti ji tam nesmí rušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.6.15 08:02

Ja bych hlidala o 106 ale ja ji proste verim je pro me to nejcenejsi v zivote jen mam strach ze jak je rozmazlena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.6.15 08:03

Tak ono to chce asi vyzkoušet a postupně fenku na to připravovat. Jako já bych fenku pryč nedala ani za nic, naopak bych ji nechala a navedla do situací k malým dětem (známých třeba), které by se tvého pesana nebály? Je potřeba procházet kolem malých dětí, být v jejich blízkosti, pak případně nechat fenku i hladit apod. pokud kolem sebe nikdy malé děti neměla, musíš vědět jak bude reagovat a také ji na to postupně připravovat. Určitě ji následně nevyhazovat z pokoje, kde bude miminko, naopak ji nechat „asistovat“ jako že bude s tebou v místnosti u přebalování apod.

My určo necháme hned Desi při příchodu domů mimíska očuchat, aby si zvykla a také aby věděla, že je to další člen rodiny a patří k nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný