Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky chci se zeptat trapim se ted ohledne meho nejvetsiho milacka.Mam ji uz 9 let je to Staford zvykla se mnou spat v posteli vsechen cas jsem venovala ji a ted jsem tehotna, ja porad doufam v to ze se prizpusobi a bude dite hlidat ja ji duveruji ale pritel je jineho nazoru chce abych ji dala pryc kvuli miminku.Ma nekdo stejnou zkusenost s psikem? ![]()
My teda máme huskynku mladou, je jí rok a 7 měsíců a důvěřujeme ji na 100%, že mimíska bude chránit a hlídat a bude parťačka. Miluje děti (máme vyzkoušeno u malých neteří, od malička je v kontaktu s dětmi)…
Máš vyzkoušeno, jak reaguje na děti? Co dělá, jestli je klidná, vydrží i nějaké to „zatahání“ a pod.? Já bych psíka určitě pryč nedala NIKDY, v 9 letech ani v tom Desinčiném věku, co má teď…
@MaťkaO pryč? proč? Pokud je fena vychovaná a poslušná, není důvod.. ![]()
@agy prave ze neni je hodna a ke me se ted chova uplne jinak nikdy nikomu nic neudelala
@MaťkaO píše:
@agy prave ze neni je hodna a ke me se ted chova uplne jinak nikdy nikomu nic neudelala
Tak ji chceš dát pryč-z jakého důvodu ![]()
@Clau.Zuzu no vyzkouseno mam mladsi sestru ktera ma 7 let a vedla ji i na voditku a nikdy ji nic neudelala ale furt jsem ji hlidala, ale zase i spatna zkusenost ale to je tak 5 let zpatky kdyz jsem chovala miminko tak to uz se ji vubec nelibilo
Když byla malá miminko měli jsme doma NO a 2 bulmastify…Nikdy problém nebyl ![]()
@WERISKA ja nepsala ze JA ji chci dat pryc ale pritel ja jsem zastance toho ze tady byla driv nez dite
Tak ještě nevíte jak bude reagovat, takže bych žádné závěry předem nedělala. Máme v rodině 2 naprosto nečekané reakce psů na dítě.
1. Naprosto vychovaný a nejhodnější retrívr po dítěti vyjel i když mu nedělalo naprosto nic, jen na něj koukalo asi z 1m.
2.Rotvajler vychovaný, ale nikdo by ruku do ohně za něho nedal, hodně paličatý je k dítěti nejhodnější, ochraňuje, hraje si s ním.
Takže člověk fakt neví, ale žádnému zvířeti bych nevěřila na 100%. Chce to hlídat.
@MaťkaO ja nejsem moc pejskar
Ale pokud ste partacky tak urcite citi ze mimi bude patrit k vam, bude je hlidatm, it rada
Nemyslim ze by, zarlila
Máme 10 letého bišonka, který nikdy nikoho nekousl, ale v 10 letech má už nárok na svůj klid a také ho vyžaduje, takže děti s ní nenechávám nikdy o samotě, protože hlavně 9 měsíční jí zkoumá pelech, leze kolem ní a ona už chce prostě klid, takže když je doma, tak má pelech v koupelně, kam si zaleze když chce klid a děti ji tam nesmí rušit.
Ja bych hlidala o 106 ale ja ji proste verim je pro me to nejcenejsi v zivote jen mam strach ze jak je rozmazlena
Tak ono to chce asi vyzkoušet a postupně fenku na to připravovat. Jako já bych fenku pryč nedala ani za nic, naopak bych ji nechala a navedla do situací k malým dětem (známých třeba), které by se tvého pesana nebály? Je potřeba procházet kolem malých dětí, být v jejich blízkosti, pak případně nechat fenku i hladit apod. pokud kolem sebe nikdy malé děti neměla, musíš vědět jak bude reagovat a také ji na to postupně připravovat. Určitě ji následně nevyhazovat z pokoje, kde bude miminko, naopak ji nechat „asistovat“ jako že bude s tebou v místnosti u přebalování apod.
My určo necháme hned Desi při příchodu domů mimíska očuchat, aby si zvykla a také aby věděla, že je to další člen rodiny a patří k nám ![]()