Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem naprosto spokojená. Používám i Lady Cup menstruační kalíšek a s ním jsem také velmi spokojená. Na gyndě jsem nic nekonzultovala. Třikrát jsem rodila a proto jsem si pořídila největší velikost. Nejmenší velikost mám doma už nějaký ten rok a kupodivu mi pořád padne. Pro jistotu jsem seřízla to poutko aby tam nebylo a manžel o ničem nevěděl. já jsem mu to totiž zatím neřekla. Manžel je velmi obdařen a tak jsem se bála že něco ucítí ale necítil ani můj menstruační kalíšek tak jsem to riskla. Pořád něco říká o 10 dětech a mě to hrozně znervózňuje. Máme tři a zatím nám to stačí. Farmatex mi rozhazuje vaginální mikrofloru. Kontragel Green je perfektní s kyselým ph3,5 a dělá mi dobře. Vždy když začne Partner mít sexuální řeči, tak si ho Nasadím a do několika hodin dojde k akci.
fem Cup krásně sedí a cítím se s ním bezpečně. S nasazováním nemám problém Důležité je zavést to co nejdál a ono se pak sám roztáhne ještě prsten zkontroluji a je to. Účinnost je bez gelu 96% a s gelem 98%.
diafragmu sayu jsem nechtěla protože tam není Ten podtlak a já nejsem vždy Schopná si tam nanášet gel. Strašně dlouho jsem se rozmýšlela jestli je Fragment nebo femcup. Lépe se mi nadává tou kratší stranou a pak si to uvnitř otočím.
![]()
Přemýšlím o pořízení pesaru Femcap ale stále váhám, máte někdo nějaké zkušenosti které by mi pomohly zda si ho mám pořídit či nikoliv? Anonym kvůli citlivému tématu