Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak já vám sem přihodím i foto - pro jistotu mám plnej šuplík dudlů
![]()
@Ringle píše:Aspon mate doma veselo. Tak me napadlo, kdybys ten dudlik mimcu pridelala takovym tim retizkem na dupacky…jenze abys pak v te skrysi nenasla krom dudliky zasantrocene i mimco
Podle mě to nebude dlouho trvat a mimčo tam bdue taky (dobrovolně)nalezlý…:D
Holky, ale dávejte na to bacha. Naši sousedi mají retrívra a jednou přestal kadit a chřadl a chřadl, na rentgenu se ukázalo, že má ucpané střeva něčím. Musel na operaci, která stála 10 tisíc, a ukázalo se, že to cizí těleso byl dudlík jejich synka, už značně naleptaný. Dohromady s různými převazy a rentgeny za tu srandu dali přes 20 tisíc. Přitom ten pes není žádný blbec, který by sežral, na co přijde. Prostě se nějak při hře asi zapomněl a spolkl to ![]()
@opinka tak to u nás nehrozí, naštěstí ty dudlíky jsou skoro větší než naši čoklíci
ale věřím, že ten velkej co jsme měla předtím by to spolkl jak malinu, ale on žral i obaly od jogurtu
takže b ypřežil i toto ![]()
@Kačka1977 píše:
Tak já vám sem přihodím i foto - pro jistotu mám plnej šuplík dudlů![]()
no tak presne takhle vypadala ta moje mrcha
![]()
@michi13 hihi, tak to je dobrý
taky se nechci vdávat s pupkem
takže nás to čeká až pak… Ale teda docela plánovaně, zásnuby jsme měli teď koukám, že přesně před měsícem, ale jsme spolu 7 let… Svatbu si chci užít
Jen to datum nějaký rozumný, uvidíme, času dost ![]()
Tak doufám, že vám můj narozeninový den přinese štěstí na celý život
![]()
@IvkaH píše:
Máme doma mini jorkšíra z děckama tráví veškerý čas, teď jsem zkusila mu nabídnout jeden starý dudel, který malé nechutnal, že byl skosený a našemu psovi dudlání nelákáasi mu budu muset nabídnout lepší od Aventu jestli mu pojede
Tak tět jsi mě upřímně rozesmála..Máme doma taky takovýho psa..Kupuju už jen Od Nuk, tohle nemá cenu
![]()
Holky jsem rada ze jsem Vas tady rozesmala my mame takove veci doma porad, porad neco
tak proc se oto nepodelit
![]()
Náš pes zase krade dětem hračky. Malá si s něčim hraje, Ketty přiběhne a začne se s malou o hračku přetahovat. malá pak rezignuje a hračku jí dá a ketty i s ní jde hrát do svýho pelíšku ![]()
No kdy to tak čtu, tak už se těším
Náš pes zatím žádné takové sklony neprojevil (když pominu, že si chodí do komory na ořechy a pak je louská v obýváku na koberci
)… Ale pravdou je, že když ho má starší v pokojíčku a nevšimne si, tak si pejsek šlohne jejího plyšáka a žužlá o život
![]()
Zakl, jasněže máme, pes a dudlík, to je kapitola sama pro sebe. zvlášť jak je malej blicí miminko, tak olizovat poblitej dudlík, to je eňo ňuno
ale my je máme na klipsu, tak je nekradou (jen minule spadnul i s klipem, tak to ho vzali a odešli, těžká „nenápadka“
), jen olizujou. no zuřím (i když je to roztomilý), snažím se je hlídat, ale vždycky to taky nejde