Pes, dítě, dudlík - musím se smát!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
20.11.12 16:56

Tak já vám sem přihodím i foto - pro jistotu mám plnej šuplík dudlů :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.11.12 16:57
@Ringle píše: :mrgreen: Aspon mate doma veselo. Tak me napadlo, kdybys ten dudlik mimcu pridelala takovym tim retizkem na dupacky…jenze abys pak v te skrysi nenasla krom dudliky zasantrocene i mimco :pankac:

Podle mě to nebude dlouho trvat a mimčo tam bdue taky (dobrovolně)nalezlý…:D

• Citovat
  • Upravit
5372
20.11.12 17:01

Holky, ale dávejte na to bacha. Naši sousedi mají retrívra a jednou přestal kadit a chřadl a chřadl, na rentgenu se ukázalo, že má ucpané střeva něčím. Musel na operaci, která stála 10 tisíc, a ukázalo se, že to cizí těleso byl dudlík jejich synka, už značně naleptaný. Dohromady s různými převazy a rentgeny za tu srandu dali přes 20 tisíc. Přitom ten pes není žádný blbec, který by sežral, na co přijde. Prostě se nějak při hře asi zapomněl a spolkl to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
20.11.12 17:10

@opinka tak to u nás nehrozí, naštěstí ty dudlíky jsou skoro větší než naši čoklíci :mrgreen: ale věřím, že ten velkej co jsme měla předtím by to spolkl jak malinu, ale on žral i obaly od jogurtu :roll: takže b ypřežil i toto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.11.12 17:17
@Kačka1977 píše:
Tak já vám sem přihodím i foto - pro jistotu mám plnej šuplík dudlů :mavam: :mavam:

no tak presne takhle vypadala ta moje mrcha :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
20.11.12 17:43

@michi13 hihi, tak to je dobrý :palec: taky se nechci vdávat s pupkem :mrgreen: takže nás to čeká až pak… Ale teda docela plánovaně, zásnuby jsme měli teď koukám, že přesně před měsícem, ale jsme spolu 7 let… Svatbu si chci užít :think: Jen to datum nějaký rozumný, uvidíme, času dost :jazyk:
Tak doufám, že vám můj narozeninový den přinese štěstí na celý život :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.11.12 18:00

@neila dekujeme ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.11.12 18:11

Nemám psa, ale pobavila jsem se, díky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.11.12 19:11
@IvkaH píše:
Máme doma mini jorkšíra z děckama tráví veškerý čas, teď jsem zkusila mu nabídnout jeden starý dudel, který malé nechutnal, že byl skosený a našemu psovi dudlání neláká :lol: asi mu budu muset nabídnout lepší od Aventu jestli mu pojede :lol:
:D :D jo Aventy jsou taky uz jedny z lepsich treba mu/ji zachutnaj :D 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
20.11.12 19:59

Tak tět jsi mě upřímně rozesmála..Máme doma taky takovýho psa..Kupuju už jen Od Nuk, tohle nemá cenu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.11.12 20:28

Holky jsem rada ze jsem Vas tady rozesmala my mame takove veci doma porad, porad neco :D tak proc se oto nepodelit :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.11.12 21:32

:mrgreen: Náš pes zase krade dětem hračky. Malá si s něčim hraje, Ketty přiběhne a začne se s malou o hračku přetahovat. malá pak rezignuje a hračku jí dá a ketty i s ní jde hrát do svýho pelíšku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.11.12 08:59

No kdy to tak čtu, tak už se těším :mrgreen: :mrgreen: Náš pes zatím žádné takové sklony neprojevil (když pominu, že si chodí do komory na ořechy a pak je louská v obýváku na koberci :pankac: )… Ale pravdou je, že když ho má starší v pokojíčku a nevšimne si, tak si pejsek šlohne jejího plyšáka a žužlá o život :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
21.11.12 09:24

Zakl, jasněže máme, pes a dudlík, to je kapitola sama pro sebe. zvlášť jak je malej blicí miminko, tak olizovat poblitej dudlík, to je eňo ňuno :mrgreen: ale my je máme na klipsu, tak je nekradou (jen minule spadnul i s klipem, tak to ho vzali a odešli, těžká „nenápadka“ :zed: ), jen olizujou. no zuřím (i když je to roztomilý), snažím se je hlídat, ale vždycky to taky nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný