Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
@inkakřivák píše:
@Roxy ivka kvůli roztahovacnosti jsem měla mátu nasazenou v neckách. A ta potvora jednoduše vyhodila oddenky přes okraje a vyrazila do chodníku. Je to hrozný plevel. Takže do záhonu ani omylem.
Kopr jsem hodila semínka mezi jahody, a roste. Jeden jsem nechala na semeno, ať si dělá co umí.
Meduňka je nějaká zvláštní, objevuje se mi porůznu po zahradě. Jednou u západního plotu, pak u vjezdu pod třešní, nechápu.
Jo, já zahradu nemám, ale mám známé, kteří tam tu mátu mají a pořád na to nadávají. Já z toho tedy profituji, mám mátu ráda a oni mi jí nosí celé trsy. Dělám z ní nápoje, domácí zmrzlinu, dávám ji do salátů…
S meduňkou žádné zkušenosti nemám, ale podle toho co píšeš, tak je dost nevyzpytatelná. ![]()
@Roxy ivka Většina bylinek na zahradě se chová dost majetnicky ve smyslu uhni, tady rostu já. Takže jim pak s nuzkama musím vysvětlit, kde je jejich místo. Mám pak krásně voňavý kompost.
@inkakřivák píše:
@Roxy ivka Většina bylinek na zahradě se chová dost majetnicky ve smyslu uhni, tady rostu já. Takže jim pak s nuzkama musím vysvětlit, kde je jejich místo. Mám pak krásně voňavý kompost.
Jahodová máta je boží. Fakt to voní jak máta s jahodou. Zkus objednat z internetu:)