Pěstovaní maty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2409
15.2.23 07:07
@inkakřivák píše:
@Roxy ivka kvůli roztahovacnosti jsem měla mátu nasazenou v neckách. A ta potvora jednoduše vyhodila oddenky přes okraje a vyrazila do chodníku. Je to hrozný plevel. Takže do záhonu ani omylem.
Kopr jsem hodila semínka mezi jahody, a roste. Jeden jsem nechala na semeno, ať si dělá co umí.
Meduňka je nějaká zvláštní, objevuje se mi porůznu po zahradě. Jednou u západního plotu, pak u vjezdu pod třešní, nechápu.

Jo, já zahradu nemám, ale mám známé, kteří tam tu mátu mají a pořád na to nadávají. Já z toho tedy profituji, mám mátu ráda a oni mi jí nosí celé trsy. Dělám z ní nápoje, domácí zmrzlinu, dávám ji do salátů… :mrgreen: S meduňkou žádné zkušenosti nemám, ale podle toho co píšeš, tak je dost nevyzpytatelná. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80068
15.2.23 07:29

@Roxy ivka Většina bylinek na zahradě se chová dost majetnicky ve smyslu uhni, tady rostu já. Takže jim pak s nuzkama musím vysvětlit, kde je jejich místo. Mám pak krásně voňavý kompost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
15.2.23 07:32
@inkakřivák píše:
@Roxy ivka Většina bylinek na zahradě se chová dost majetnicky ve smyslu uhni, tady rostu já. Takže jim pak s nuzkama musím vysvětlit, kde je jejich místo. Mám pak krásně voňavý kompost.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.10.23 11:12

Jahodová máta je boží. Fakt to voní jak máta s jahodou. Zkus objednat z internetu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.