Petra clinic-akné

13
19.9.19 11:41

Petra clinic-akné

Ahoj, chci se optat zda byl někdo na ošetření v Petra clinic(klinika estetické medicíny v Praze) s akné. Vím, že akné vychází z problému, který je uvnitř těla(pracuji na tom) už jsem byla na všelijakých vyšetření a všechno možné už jsem vyzkoušela(nepotřebuji rady :)), tohle je poslední východisko, tak přemýšlím, zda se objednat. Propagují fotky lidí trpícím akné, ale osobně neznám nikoho, nebo nějaká diskuze na internetu, kdo již podstoupil, tak aby to nebyla pouze reklama a další zbytečně vyhozený peníze. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.9.19 12:46

A co běžný kožní lékař? Mne velmi překvapilo, že kožní řešila akné u syna. Dostal nějakou mastičku, která dle mne moc nezabírá, ale pak k ní chodil na „kosmetiku“ - dělali nějaké mrazení a za další týden čištění pleti a rozdíl byl velmi velký.

• Citovat
  • Upravit
13
19.9.19 13:15

Já jsem toho zkusila už hafo, byla jsem už několikrát u různých kožařů a dermatologů a investovala několik tisíce korun za ty dva roky. Po 15tis.jsem to raději přestala počítat :) teď mám nastavenou z celostní medicíny stravu, protože mi údajně škodliviny putují do krve a pořád dokola :roll: ale vlastně kdo ví :nevim: stravuji se tedy zdravě, ale chce o pleť pečovat i zvenčí, jenže nic nepomáhá a paní přikládá fotky se stejnými případy, tak nad tím uvažuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.19 09:52

Hezký den,
jsem na tom stejně jako vy. Akné mám po vysazení antikoncepce na obličeji, zádech a dekoltu již třetím rokem. Zkoušela jsem na něj mraky věcí. Nejdřív jsem začala nákupy v drogerce, pak zvýšila ligu a nakupovala kosmetiku v lékárně, poté jsem šla na kožní a dostala antibiotika. Právě antibiotika mi pomohla s odstraněním akné na zádech a dekoltu. Konečně jsem mohla v létě nosit šaty s volnými zády 😍
Jenže problém s obličejem přetrvával. Zkoušela jsem ještě hormonální jógu. Sice ji necvičím, ale myslím, ze je to rozhodně jeden ze směrů, který by nám s naší hormonální nerovnováhou, kvůli které akné vzniká, mohl také dost pomoci.
Shodou okolností mi byla od známé doporučena PetraClinic. Ze zoufalství jsem si řekla, ze bych ji mohla vyzkoušet. A teď k mé zkušenosti. Byla jsem tam poprvé včera 15.11.2019. A jsem rozhodnutá celý proces, který mi nabízí, vyzkoušet.
Nejdříve jsem prošla konzultací, kde jsem se dozvěděla, že mé akné je odložená puberta kvůli antikoncepci. “Bezva” 🙈 😂 Ale co s tím? Šla jsem na čištění pleti, které trvalo asi 45 minut, cena 2900. Pote jsem šla na laser, ten trval cca 3 minuty, cena 2900. A nakonec jsem si za cca 2500 odnášela kosmetiku (kterou mi vůbec nikdo nenutil). Návštěva mě stála dohromady 9000, ale jak už jsem psala výše, zkusím to. Příště mě opět čeká laser a pak zas čištění. Pleť je od včera na dotek hladká, takže čištění ji minimálně prospělo. Tedy “počkáme a uvidíme”.😊
Během posledních tři let, co akné mám, se cítím nehezky. Okolí mi říká, ať si s tím starosti nedělám, ale to mi moc nejde. Bere mi to přes den tolik pozornosti, když se soustředím na pupínky, které se mi skoro obden vytvoří, a to já nechci. Chci svou pozornost směřovat na důležité věci, cítit se pohodlně a sebevědomě. A vím, ze dokud se toho problému nezbavím, bude mi to obírat a drahocenný čas, který trávím ráno v koupelně líčením, přes den několikrát korekturou makeupem, penězi za všelijaké přípravky, oleje, doplňky stravy a nejvíc tím, kolik času mi bere pozornost, kterou ke svému obličeji směřují, když přemýšlím, kdy už se mi to konečně zlepší.
Já jsem rozhodnutí s PetraClinic udělala a ráda sem budu psát své zkušenosti z léčby.
Držím palce všem, kteří si problémy s akné procházejí, je to pěkný “opruz” 🤣 ale pořad doufám, že to nemůže trvat věcně. 😅 😁 😁 😁 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.11.19 10:58

@Tigresss já jsem to teda nevydržela a před měsícem jsem si řekla, že tam prostě zkusím zavolat, však už jsem do toho nacpala takových peněz, tak co by ne :D.. Jenže když na mě paní vybalila tu cenu a že tam musím ještě několikrát dorazit a řekla mi, že by to MOHLO pomoc, ale že neví jaký to mám, tak mě to docela přešlo. Kolikrát jsem tohle slyšela, jako by něco MOHLO pomoc, peníze ve vzduchu a samozřejmě nepomohlo :( tak doufám, že se mi ještě ozvete, jak to dopadlo a kdyžtak do toho teda půjdu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 17:38

@Tigresss a pomohlo Vám to nakonec?

• Citovat
  • Upravit
28
20.5.20 15:52

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.25 08:26

Díky všem za info :) zajímalo by mě má někdo nějaké nové zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.25 08:57

Ajejej opět nováčci a neplacená reklama na Petra clinic. Tak jo, já přispěju :D Na této klinice jsem byla, nechávala jsem si dát kyselinu hyaluronovou do vrásek. KATASTROFA! Místo zmírnění vrásek jsem měla obličej totálně nafouklý, naopak to vrásky zvýraznilo. Při reklamaci mi žádné peníze nevrátili a totální AROGANTNÍ PŘÍSTUP.

Závěrem, pardon, ale Petra clinic se VYHNĚTE, ať už máte akné či cokoliv jiného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex