Petra nebo Valérie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
21.1.21 10:30

Kamarádka má Petru pětiletou. Takže sem tam se to jméno dá.

Mně se líbí Valerie přesně takhle s krátkým i. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.21 21:17

Valerie

Rozhodně Valerie. Znamená to živá. :palec: Nikdy jsem neslyšela jí říkat Vaja. Jen Val či Valinka.

Petra je jordanské skalní pohřebiště a cigarety. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
22.1.21 22:06
@Morrígan Ní_Boii píše:
Rozhodně Valerie. Znamená to živá. :palec: Nikdy jsem neslyšela jí říkat Vaja. Jen Val či Valinka.

Petra je jordanské skalní pohřebiště a cigarety. :)

Píšeš nesmysly. Valerie je živá a Petra je skála. Tvrdá a pevná.
V Jordánsku to není pohřebiště, ale skalní město. Byla jsem tam a je moc krásné, impozantní a nezapomenutelné,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.21 17:34
@bigl píše:
Píšeš nesmysly. Valerie je živá a Petra je skála. Tvrdá a pevná.
V Jordánsku to není pohřebiště, ale skalní město. Byla jsem tam a je moc krásné, impozantní a nezapomenutelné,

Toto jsem někde četla, že to mohlo být i pohřebiště. Ale jestli je to tak nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
23.1.21 17:59
@Morrígan Ní_Boii píše:
Toto jsem někde četla, že to mohlo být i pohřebiště. Ale jestli je to tak nikdo neví.

Pohřebiště tam samozřejmě je taky. Obrovské. Pak je tam město a chrámy a plno dalších věcí. A co tam bylo, se ví dost přesně, je tam toho dost dochovaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 15:46
@bigl píše:
Pohřebiště tam samozřejmě je taky. Obrovské. Pak je tam město a chrámy a plno dalších věcí. A co tam bylo, se ví dost přesně, je tam toho dost dochovaného.
@bigl píše:

Ale díky za informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
31.1.21 00:11
@terien píše:
Valérie, je to hezké a zajímavé. Petra je tuctovka, navíc má nějakou prapodivnou karmu, normální znám snad jednu jedinou.

Já tak půl napůl, jednu úžasnou, pár tak asi normálních a pár méně příjemných… Ale vídám se jen s tou první :D Záleží i na (délce) příjmení teda, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
31.1.21 09:38

Spis než na zakladatelku reagují na ty, co znají jen divné a nesympaticke Petry. Jmenuji se tak a za mne úplně v pohodě jméno. Ziju normální život 😀 A potkala jsem a znám hodně nositelek toho jména, kazda z nich je samozřejmě jiná, ale většinou jsou to úplně normální ženský 👍 žádnou hroznou neznám. To jméno se moc nedává, není asi úplně top, ale klidně bych ho dala 👍 Z těchto dvou jmen určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze