Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kamarádka má Petru pětiletou. Takže sem tam se to jméno dá.
Mně se líbí Valerie přesně takhle s krátkým i. ![]()
Rozhodně Valerie. Znamená to živá.
Nikdy jsem neslyšela jí říkat Vaja. Jen Val či Valinka.
Petra je jordanské skalní pohřebiště a cigarety. ![]()
@Morrígan Ní_Boii píše:
Rozhodně Valerie. Znamená to živá.Nikdy jsem neslyšela jí říkat Vaja. Jen Val či Valinka.
Petra je jordanské skalní pohřebiště a cigarety.
Píšeš nesmysly. Valerie je živá a Petra je skála. Tvrdá a pevná.
V Jordánsku to není pohřebiště, ale skalní město. Byla jsem tam a je moc krásné, impozantní a nezapomenutelné,
@bigl píše:
Píšeš nesmysly. Valerie je živá a Petra je skála. Tvrdá a pevná.
V Jordánsku to není pohřebiště, ale skalní město. Byla jsem tam a je moc krásné, impozantní a nezapomenutelné,
Toto jsem někde četla, že to mohlo být i pohřebiště. Ale jestli je to tak nikdo neví.
@Morrígan Ní_Boii píše:
Toto jsem někde četla, že to mohlo být i pohřebiště. Ale jestli je to tak nikdo neví.
Pohřebiště tam samozřejmě je taky. Obrovské. Pak je tam město a chrámy a plno dalších věcí. A co tam bylo, se ví dost přesně, je tam toho dost dochovaného.
@bigl píše:
Pohřebiště tam samozřejmě je taky. Obrovské. Pak je tam město a chrámy a plno dalších věcí. A co tam bylo, se ví dost přesně, je tam toho dost dochovaného.
@bigl píše:
Ale díky za informaci.
@terien píše:
Valérie, je to hezké a zajímavé. Petra je tuctovka, navíc má nějakou prapodivnou karmu, normální znám snad jednu jedinou.
Já tak půl napůl, jednu úžasnou, pár tak asi normálních a pár méně příjemných… Ale vídám se jen s tou první
Záleží i na (délce) příjmení teda, no…
Spis než na zakladatelku reagují na ty, co znají jen divné a nesympaticke Petry. Jmenuji se tak a za mne úplně v pohodě jméno. Ziju normální život 😀 A potkala jsem a znám hodně nositelek toho jména, kazda z nich je samozřejmě jiná, ale většinou jsou to úplně normální ženský 👍 žádnou hroznou neznám. To jméno se moc nedává, není asi úplně top, ale klidně bych ho dala 👍 Z těchto dvou jmen určitě