PGT-A a NT screening

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.7.22 11:41
@Katulina77 píše:
@Velešínka3 je mi 28 roku. Špatný výsledek vyhodnotil jen počítač nevím na jaký základě to dělají samozřejmě dávám názoru doktorů ale za klid mě to stojí na tu krev zajít a na genetiku.
  • Citovat
  • Upravit
2631
25.7.22 11:43
@Katulina77 píše:
@Velešínka3 je mi 28 roku. Špatný výsledek vyhodnotil jen počítač nevím na jaký základě to dělají samozřejmě dávám názoru doktorů ale za klid mě to stojí na tu krev zajít a na genetiku.

Určitě jdi, za ty peníze to stojí. Na výsledky se čeká tak 12 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.22 11:51

@Velešínka3 půjdu v pátek jdu na genetiku dělají to přímo tam? Když budu chtít už ten den.

• Citovat
  • Upravit
2631
25.7.22 11:53
@Anonymní píše:
@Velešínka3 půjdu v pátek jdu na genetiku dělají to přímo tam? Když budu chtít už ten den.

Mně to dělali přímo tam, nabídli mi to a hned vzali krev. Posílá se to někam do zahraničí, tak proto těch 12 dní na čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.22 12:50

@Velešínka3 dobře moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
44
19.1.23 12:33

Ahoj holky, jak se všechny mate?
Dopadly vaše příběhy šťastným koncem?

Já nyní podstupuji také IVF s PGT.
Mate zkušenost s tím, ze jste si nechaly zavést embryo sice v normě, ale s nějakou mozaikou a narodilo se vám zdravé miminko?

Můj případ : Mosaika monosomie chromosomu 6 (40 %). Mosaika parciální trisomie chromosomu 2 (2pter-2p25.1; 9 Mb; 60 %). Mosaika nezahrnuje chromosom/y z rizikové skupiny 13, 18, 21 a X.

Ja mam za sebou dvě nešťastné těhotenství, takže se bojim jako čert krize a říkám si, muzu pgt věřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.23 12:38

@Velešínka3 ahoj, opravdu je možné mít NIPT na pojišťovnu? Minuly rok jsem za nej dávala 14tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
19.1.23 14:32

@MaminkaELI Ahoj, já porodila 13.12. Marušku a Matěje v 36+1 :)

@MaminkaELI píše:
@Velešínka3 ahoj, opravdu je možné mít NIPT na pojišťovnu? Minuly rok jsem za nej dávala 14tis.

Mně to proplatila, protože jsem to měla indikované vzhledem k předchozím ZT a UPT pro VVV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.23 14:40

@Velešínka3 moc gratuluju! To jsou krasne zprávy! At ti dělají deticky jen radost. Zkusím se zeptat na gynde nebo v IVF centru… dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 14:03

Ahoj, chtěla jsem se zeptat - aktuálně podstupujeme ivf s pgta, teprve čekáme kolik embryjek vydrží, ale není mi jasné toto: embryolog řekl že v ten 5-6 den se ozvou kolik embryí ‚vydrzelo‘ a kolik je vhodných k testování. Jsem z toho teď zmatená, takže vydrží jich třeba víc, ale je možné že nedají testovat všechny, z nějakého důvodu? Co s nimi udělají, zamrazi je všechny, i ty, co by netestovali? Dekuju moc za vysvětlení… :zed:

• Citovat
  • Upravit
2631
20.1.23 15:20
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat - aktuálně podstupujeme ivf s pgta, teprve čekáme kolik embryjek vydrží, ale není mi jasné toto: embryolog řekl že v ten 5-6 den se ozvou kolik embryí ‚vydrzelo‘ a kolik je vhodných k testování. Jsem z toho teď zmatená, takže vydrží jich třeba víc, ale je možné že nedají testovat všechny, z nějakého důvodu? Co s nimi udělají, zamrazi je všechny, i ty, co by netestovali? Dekuju moc za vysvětlení… :zed:

Myslím, že jich vydrží např.5 a k testování budou jenom 4, protože to páté bude horší kvality, myšleno že by se nechytilo. A zmrazí jen ty, co projdou testováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí