Pharmatex - musím po aplikaci ležet?

Anonymní
27.4.16 00:03

Pharmatex - musím po aplikaci ležet?

Anonym, intimní téma.
S mužem používáme Pharmatex a já mám od začátku zafixováno v hlavě, že po jeho aplikac by se těch 5 minut, než začne působit, mělo ležet na zádech. Nevím, kde jsem na to přišla, dost možná jsem to odvodila z ostatních vaginálních globulí třeba na mykózu. Dnes jsem ale četla příbalový leták Pharmatexu a nic takového jsem tam nenašla. Moje 5 minutové ležení, aby globule nevyklouzla, někdy docela kazí předehru, a tak se ptám na vaše zkušenosti, nejlépe podložené lékařem, mělo by se po jeho aplikaci ležet, nebo klidně můžu klečet/stát/celkově se pohybovat?
Díky :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
27.4.16 00:46

Dělej co chceš :) používala jsem jej před těhu rok a něco a to bez problémů :) nekazte si předehru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.4.16 06:18

Nikdy jsem po aplikaci neležela a nikdy nebyl problém, ale my používali krém, ale ani u globulí bych se nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
27.4.16 11:34

Ahoj, muzu se pridat s dotazem? Chci vysadit HA, nesedi mi. A chtela bych prave zkusit ten Pharmatex, jen nevim jestli je lepsi k tomu pouzit i kondom. Jakou ma spolehlivost. Pouzivate k Pharmatexu teda i kondom? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.4.16 11:41

@Mišutinka ja ho začala užívat ze stejného důvodu.. Jako u všeho je doporučeno se chránit ještě kondomem.. Ja osobne přes rok bez přidání kondomu, ucelil se mi cyklus, nebylo mi tak bídně jako s HA.. Vysadili jsme a měsíc zhruba na to otehotneli :) takže ta mě sloužil spolehlivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
27.4.16 11:58

@bershka1 Diky moc, to jsi me potesila. HA mne uz fakt nesedi, jeste mne rozhazuje stitnou zlazu. Telisko se mne prici. Tak mne to znelo jalo dobra volba. Taky jsem uvazovala o sterilizaci, ale netusim jake jsou podminky, cena,… Kazdopadne tri deti nsm uz staci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.4.16 12:07

@Mišutinka jen me zaráží proč o tom neinformuji lékaři..me to spravilo psychiku. Místo toho do nas rvou hormony horem spodem. Navic je to cenově velmi příznivé :) tak at se daří a nezklame tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.4.16 12:18
@bershka1 píše:
@Mišutinka jen me zaráží proč o tom neinformuji lékaři..me to spravilo psychiku. Místo toho do nas rvou hormony horem spodem. Navic je to cenově velmi příznivé :) tak at se daří a nezklame tě

o čem? o Pharmatexu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.4.16 12:27

Mno… kdyz sem po doktorovi chtela aby mi pomohl vymyslet jinou alternativu tohle nerekl.. dozvedela jsem se od znameho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
27.4.16 13:10

@bershka1 Mně také gynekolog nabízel pouze HA a tělísko. To jsem zvědavá co bude až se ho zeptám na tu sterilizaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí