Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dělej co chceš
používala jsem jej před těhu rok a něco a to bez problémů
nekazte si předehru
Nikdy jsem po aplikaci neležela a nikdy nebyl problém, ale my používali krém, ale ani u globulí bych se nebála ![]()
Ahoj, muzu se pridat s dotazem? Chci vysadit HA, nesedi mi. A chtela bych prave zkusit ten Pharmatex, jen nevim jestli je lepsi k tomu pouzit i kondom. Jakou ma spolehlivost. Pouzivate k Pharmatexu teda i kondom? Diky moc
@Mišutinka ja ho začala užívat ze stejného důvodu.. Jako u všeho je doporučeno se chránit ještě kondomem.. Ja osobne přes rok bez přidání kondomu, ucelil se mi cyklus, nebylo mi tak bídně jako s HA.. Vysadili jsme a měsíc zhruba na to otehotneli
takže ta mě sloužil spolehlivě
@bershka1 Diky moc, to jsi me potesila. HA mne uz fakt nesedi, jeste mne rozhazuje stitnou zlazu. Telisko se mne prici. Tak mne to znelo jalo dobra volba. Taky jsem uvazovala o sterilizaci, ale netusim jake jsou podminky, cena,… Kazdopadne tri deti nsm uz staci ![]()
@Mišutinka jen me zaráží proč o tom neinformuji lékaři..me to spravilo psychiku. Místo toho do nas rvou hormony horem spodem. Navic je to cenově velmi příznivé
tak at se daří a nezklame tě
@bershka1 píše:
@Mišutinka jen me zaráží proč o tom neinformuji lékaři..me to spravilo psychiku. Místo toho do nas rvou hormony horem spodem. Navic je to cenově velmi příznivétak at se daří a nezklame tě
o čem? o Pharmatexu? ![]()
Mno… kdyz sem po doktorovi chtela aby mi pomohl vymyslet jinou alternativu tohle nerekl.. dozvedela jsem se od znameho
@bershka1 Mně také gynekolog nabízel pouze HA a tělísko. To jsem zvědavá co bude až se ho zeptám na tu sterilizaci!
Anonym, intimní téma.
S mužem používáme Pharmatex a já mám od začátku zafixováno v hlavě, že po jeho aplikac by se těch 5 minut, než začne působit, mělo ležet na zádech. Nevím, kde jsem na to přišla, dost možná jsem to odvodila z ostatních vaginálních globulí třeba na mykózu. Dnes jsem ale četla příbalový leták Pharmatexu a nic takového jsem tam nenašla. Moje 5 minutové ležení, aby globule nevyklouzla, někdy docela kazí předehru, a tak se ptám na vaše zkušenosti, nejlépe podložené lékařem, mělo by se po jeho aplikaci ležet, nebo klidně můžu klečet/stát/celkově se pohybovat?
Díky