Píchání na pravé straně břicha/podbřišku

Anonymní
3.2.23 21:56

Píchání na pravé straně břicha/podbřišku

Hezký večer,
Prosím vás nesetkal se někdo s něčím podobným.
Cca od neděle mě píchá na pravé straně podbřišku, od té kosti do prostředku cca, občas mi to jde i do zad. Potíže pociťují hlavně v sedě nebo leže, při chůzi je to lepší.
Myslela jsem si že zánět vaječníků ale to prý bolí daleko víc. Žádné jiné potíže nemám jen to bodání. Podle odhadu bych teď měla mít i ovulaci, ale že by mě týden píchalo na boku se mi moc nezdá nebo je to možný? Mám ale dlouhou dobu potíže s páteří a stěhuje se mi bolest krční páteře do beder atd. mám nejspíš i špatné postavení pánve a v pátek minulý týden jsem několik hodin stála a opět šílená bolest beder. Myslíte že by to mohlo být od toho?
Nemá někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
3.2.23 22:14

Je to možný. Já mám ovulační bolesti taky k tomu týdnu. A taky to umí střelit i do zad. Hlavně ke konci, když už je to na spadnutí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.23 18:45

Hezký den,
právě teď pociťuji něco podobného (nebo stejného?). Před týdnem jsem se dost přejedla a druhý den mi bylo dost nevolno, bolelo mě v oblasti žlučníku. To jsem se tedy pěkně vyděsila. Bolest poté ustoupila, ale začalo mě pravidelně píchat právě v pravém podbřišku, v místě slepého střeva. Bolest nebyla nijak výrazná a i se stěhovala - chvíli mě píchalo/bolelo v pravém boku, pak zase v podbřišku. Žádná teplota, zácpa, průjem. Říkala jsem si, že zánět slepého střeva to snad není, bolest/píchání bylo spíš otravné než bolestivé. V tomto týdnu jsem měla nejspíš ovulaci a píchání se zintenzivnilo. Do toho se přidala bolest v bedrech a v pravé kyčli. S kyčlí mám problémy celý život, při větší zátěži mě bolí. V noci mě nic nebolí, ale hned ráno mě podbřišek začne píchat a večer je to nejintenzivnější. Ale není to takové, že by se to nedalo vydržet. Píchání z podbřišku mi občas vystřeluje do zad anebo k žebrům. Pocitově mi připadá, jako kdybych měla v těle něco zablokovaného. Jinak mám vadné držení těla, tak mi přijde, že by příčina mohla být funkční. Kolem Vánoc mě bolela záda v oblasti hrudní páteře, bolest mi vystřelovala do prsou a do levé ruky, byla jsem i u své praktické, na sonu prsou a za 3 týdny jsem objednaná na fyziatrii. Tak se trochu „utěšuju“, že by mohl jít o další projev stavu mé páteře… Uvažuju, že se i objednám na sono břicha, abych měla jistotu, že nejde o ten slepák. A konečně není taky vyloučeno, že v tom hraje roli psychosomatika. Už skoro rok na sobě pociťuju různé neduhy, které mě dovedly až na EKG, neorologii, MR, gynekologii a už zmíněné sono prsu a naštěstí se nic nenašlo. Ta psychika dělá strašně moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.23 20:00

@Lema11 já sem ve stresu posledních půl roku. měla jsem I úzkosti a jakýsi ataky čím jsem si blokla horní žebra.. mám také špatné držení těla.. píchání v podbřišku mě docela přešlo asi to fak byla ovulace, teda ale takovou jsem nikdy neměla… od včera mě teda hrozně bolí bok pravý, hrozně dolní žebra na dotyk jak bych se někde praštila, a jde mi to dolů k ty kosti a do zad. Přikládám to opět k páteří nebo bloklym žebrum.. tak snad to bude dobrý..a ano, psychika tohle hodně ovlivňuje :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex