Píchání naušniček.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.8.13 00:54

Nás to čeká taky, holka má už 5 měsíců… budu muset vzít i přítele, já to nedám… nesnesu pohled na plačící dítě a už vůbec ne na to moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
29.8.13 00:56
@love_my_baby píše:
Viz příspěvek doriang

Aha toho jsem si nevšimla. No ono u nás když píchali ouška, tak jsem čekala v čekárně, malou píchala doktorka za asistence sestry, dítě řve hlavně proto, že se vzteká a nemůže hýbat tou hlavou.

• Citovat
  • Upravit
29.8.13 00:59

Já to chápu… ale viděla jsem taky nastřelení a to mi přijde méně stresující pro dítě… a hlavně je to už i s náušničkou… jak je to u propichování? tu náušnici tam nacpou až pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
29.8.13 09:42
@love_my_baby píše:
Já to chápu… ale viděla jsem taky nastřelení a to mi přijde méně stresující pro dítě… a hlavně je to už i s náušničkou… jak je to u propichování? tu náušnici tam nacpou až pak?

Jehla se píchne do ouška a při vyndavání se náušnička protahuje zezadu tou dírkou, která se právě propíchla, takže to je jen jehla tam a když jde jehla zpátky tak se tam spolu s ní dává ta náušnice.

• Citovat
  • Upravit
1250
29.8.13 11:10

Čauky.
Tak to u nás píchání oušek probíhá až na přání dítěte. Tudíž u starší proběhlo před 2 měsíci, a to nastřelením, přičemž nám na akupunktuře změřili správný místo a podruhé to budu řešit opět nastřelením, je to naprosto v klidu. A to vím jistě, páč mi to dcera řekla!! :mrgreen: :mrgreen: Je to fofr a nějak extra to nebolí. Tak ať vám to dobře píchnou a bez dlouhé léčby. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lka
46
30.8.13 08:17

Propichuje:( i zabalujou :( ale je to otazka tak dvou min a je to hotoví ale už bych nikdy nešla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.9.13 12:29

naušničky

Zdravím, chci se zeptat jak je to s nastřelováním naušiček. Chci je dát dcerce nastřelit, ale nevím jestli si mám koupit vlastní naušničky z chirurgické ocely, nebo mají doktoři svoje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lka
46
1.9.13 17:03

@Nikyy24 Ahoj myslím si že je musíš koupit:)doktoři je mít asi nebudou:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
1.9.13 17:05

Právě že při nastřelení mají svoje, ty nastřelovací:) ty pak za nějakou dobu vyměníš na normální nebo nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lka
46
1.9.13 17:09

Tak to slyším poprví tak asi jak kde… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...