Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už druhý den mne píchá v podbřišku a někdy cítím takový divný tlak, trochu jako před menses. Před pár dny jsem dostala magnesium na tvrdnutí břicha. Mám se obávat? Má s tím někdo zkušenosti?
Moc děkuji, Helena 24+3 tt
Ahoj, taky beru magnesium a vitmamin b6, je to všechno dohromady a mám stejný potíže. Píchá mě občas v podbříšku a taky se mi motá hlava. To píchání může být od toho jak se roztahuje děloha. Chtěla jsem se tě zeptat jestli tě tvůj brouček kope pořád stejně? Zlatka 26tt
Ahoj Zlatko,
tak snad to bude dobré, v pondělí jdu na kontrolu, tak se poptám. Co se pohybů týče, ještě předevčírem to byl „divočák“, ale od včerejška je pohybů méně a nejsou tak důrazné. Tak se na to taky zeptám.
Ahoj Helča
Ahoj holky. Picha me v podbtisku a mam natekly cely spodek. Mate to taky nektera? Je to normalni? Dnes jsem 37+0.
Tyjo, ani ne al mit to tak radsi zavolam dr, pro pripad infekce ![]()
Dneska mam ko u dr. Takze zajdu. Ja jen jestli nahodou nektera nevite.
Tak s tim nateklým spodkem bych rozhodně zajela k doktoru, neměla jsem to ani u jednoho těhotenství ![]()
Tak to jsem zas zvedava co to bude. Taky mam porad mokro mezi nohama… Jakoby mazlavo… Me uz asi zacina hrabat… Porad mi prijde ue mi neco je…
Ahoj holky jsem ve 38+2 TT, mam píchání pod bříškem začali pred par minuty, a ještě aby nechybělo tak mam tlak mezi nohy, termin porodu mam za 14 dní, a bojim se že se něco děje Děkuji Martina
Ahojte maminky, setkali jste se s tím taky? Jsem v 10tt picha mě nejčastěji v právem vaječníku, bolí mě podbrisko jak pri ms a každé ráno mi teče krev z nosu
je to normální? ![]()