Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@peluani píše:
Ahojse vtirnu s dotazem, cs je na kolik jsem prstů otevřená?
Ne, není to na kolik jsi otevřená, ale hodnotí to čípek, jako celek.
@Klara1234 píše:
@Sofieee jela bych, být tebou, hned do porodnice. CS4 a 29týden a k tomu menstruační bolesti, to by se ti taky mohlo stát, že porodíš.Ne, není to na kolik jsi otevřená, ale hodnotí to čípek, jako celek.
No on mi doktor nerekl ani nic o cipku ani mi to nikam nenapsal, takze uvidim co mi pak reknou oni ![]()
@Klara1234 píše:
@Sofieee jela bych, být tebou, hned do porodnice. CS4 a 29týden a k tomu menstruační bolesti, to by se ti taky mohlo stát, že porodíš.Ne, není to na kolik jsi otevřená, ale hodnotí to čípek, jako celek.
No on mi doktor nerekl ani nic o cipku ani mi to nikam nenapsal, takze uvidim co mi pak reknou oni ![]()
@Sofieee jedeš do té nemocnice? Držím ti palce, ať je to jen nějaká „blbost“.Ale určitě jeť. V tomhle týdnu je CS4 dost a mohlo se to ještě zhoršit.
To ti samozřejmě nepřeju, ale v tomhle týdnu je lepší plašit než pak porodit.Dej vědět co a jak s tebou je. Držím palce a „tfuj, tfuj, tfuj“ pro štěstí.
@Klara1234 píše:
@Sofieee jedeš do té nemocnice? Držím ti palce, ať je to jen nějaká „blbost“.Ale určitě jeť. V tomhle týdnu je CS4 dost a mohlo se to ještě zhoršit.
To ti samozřejmě nepřeju, ale v tomhle týdnu je lepší plašit než pak porodit.Dej vědět co a jak s tebou je. Držím palce a „tfuj, tfuj, tfuj“ pro štěstí.
Dekuju, urcite napisu
![]()
@Klara1234 píše:
@Sofieee Tak kocko, jak to s tebou vypada. Dobry?
Ahojky..:) čoveče, tak jsi měla pravdu..
nechaly si mě tu napozorování, a na ruzný testy aby vyloučily podezření na ruzný záněty..
ale nebaví mě to tu..
ještě že mam ten počítač a na co koukat..:D v pondělí by mi měli říct jestli už pujdu domu nebo ne..
takže dam vědět, jak to všechno dopadlo..
![]()
@Sofieee Tak to ti drzim palce, at vsechno dopadne dobre.Kde lezis? Oni te rozptyli nejake ty navstevy. Hlavne, ze nerodis, tak se drz.Ono to nejak utece.