Píchání v podbřišku v 29.tt a 4 CS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
554
2.5.13 19:13
@Sofieee jela bych, být tebou, hned do porodnice. CS4 a 29týden a k tomu menstruační bolesti, to by se ti taky mohlo stát, že porodíš.
@peluani píše:
Ahoj :mavam: se vtirnu s dotazem, cs je na kolik jsem prstů otevřená?

Ne, není to na kolik jsi otevřená, ale hodnotí to čípek, jako celek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 20:12
@Klara1234 píše:
@Sofieee jela bych, být tebou, hned do porodnice. CS4 a 29týden a k tomu menstruační bolesti, to by se ti taky mohlo stát, že porodíš.Ne, není to na kolik jsi otevřená, ale hodnotí to čípek, jako celek.

No on mi doktor nerekl ani nic o cipku ani mi to nikam nenapsal, takze uvidim co mi pak reknou oni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 20:15
@Klara1234 píše:
@Sofieee jela bych, být tebou, hned do porodnice. CS4 a 29týden a k tomu menstruační bolesti, to by se ti taky mohlo stát, že porodíš.Ne, není to na kolik jsi otevřená, ale hodnotí to čípek, jako celek.

No on mi doktor nerekl ani nic o cipku ani mi to nikam nenapsal, takze uvidim co mi pak reknou oni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.5.13 20:16

@Sofieee jedeš do té nemocnice? Držím ti palce, ať je to jen nějaká „blbost“.Ale určitě jeť. V tomhle týdnu je CS4 dost a mohlo se to ještě zhoršit.
To ti samozřejmě nepřeju, ale v tomhle týdnu je lepší plašit než pak porodit.Dej vědět co a jak s tebou je. Držím palce a „tfuj, tfuj, tfuj“ pro štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 20:22
@Klara1234 píše:
@Sofieee jedeš do té nemocnice? Držím ti palce, ať je to jen nějaká „blbost“.Ale určitě jeť. V tomhle týdnu je CS4 dost a mohlo se to ještě zhoršit.
To ti samozřejmě nepřeju, ale v tomhle týdnu je lepší plašit než pak porodit.Dej vědět co a jak s tebou je. Držím palce a „tfuj, tfuj, tfuj“ pro štěstí.

Dekuju, urcite napisu :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
3.5.13 15:06

@Sofieee Tak kocko, jak to s tebou vypada. Dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.5.13 13:53
@Klara1234 píše:
@Sofieee Tak kocko, jak to s tebou vypada. Dobry?

Ahojky..:) čoveče, tak jsi měla pravdu.. :palec: nechaly si mě tu napozorování, a na ruzný testy aby vyloučily podezření na ruzný záněty.. :roll: ale nebaví mě to tu.. :mrgreen: ještě že mam ten počítač a na co koukat..:D v pondělí by mi měli říct jestli už pujdu domu nebo ne.. :roll: takže dam vědět, jak to všechno dopadlo.. :roll: :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.5.13 15:18

@Sofieee Tak to ti drzim palce, at vsechno dopadne dobre.Kde lezis? Oni te rozptyli nejake ty navstevy. Hlavne, ze nerodis, tak se drz.Ono to nejak utece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
4.5.13 19:36

@Sofieee Hlavně že jsi pod dohledem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie