Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky moje zlaty, prosím o dalsi radu.. Jsem ve 28+4 a jsem otevrena 4 cs.. Uz dva dny me poboliva v podbrisku, je to zvlastni boleni, jednou to boli jak pri mesickach pak to prestane a pak zase..
ale neni to zas takova bolest abych se z toho kroutila jak had, to zas ne. Ale stejne jsem nesva jestli to neco neznamena
nevite nekdo? Nebo mam zajit radeji k doktorovi? Nebo plasim zbytecne?
![]()
Vzhledem k Cs 4 i když nic znamenat nemusí, bych si k dr skočila. Máš klidový režim? nebo ti dr nic neříkal?
Za doktora nic nedá š, já bych jela, jen ať se mi lépe spí.. na kurzu nám PA říkala, že raději přijet, všechno se zkontroluje a je pohoda ![]()
@Petra2829 píše:
Vzhledem k Cs 4 i když nic znamenat nemusí, bych si k dr skočila. Máš klidový režim? nebo ti dr nic neříkal?
Mam, mam klidovy rezim, musim lezet a nenamahat se
horcik beru max. Davku uz od zacatku tehu, a dokror se divil ze se oteviram ![]()
Mě přijde CS4 ve 28.tt docela dost, máš magnesium? klidový režim? doktor říkal co?
@BerenikaS píše:
Za doktora nic nedá š, já bych jela, jen ať se mi lépe spí.. na kurzu nám PA říkala, že raději přijet, všechno se zkontroluje a je pohoda
To je pravda ![]()
@Sofieee Hele jestli máš to co popisuješ jela bych se asi skontrolovat hned. Dr se diví no asi je to nějaké pako. V nemocnici tě prohlídnou a pokud to bude nutné udělají patřičné kroky.Tak šup šup. my nejsme lékaři a každá maminka je jiná ![]()
@Petra2829 píše:
@Sofieee Hele jestli máš to co popisuješ jela bych se asi skontrolovat hned. Dr se diví no asi je to nějaké pako. V nemocnici tě prohlídnou a pokud to bude nutné udělají patřičné kroky.Tak šup šup. my nejsme lékaři a každá maminka je jiná
Ze jo,? Ja se taky divim ke komu to chodim :/ hodne zen se na nej stežuji ze nerad resi problemi :/ ![]()
Ahoj
se vtirnu s dotazem, cs je na kolik jsem prstů otevřená?
@Sofieee hele jsi fakt málo těhu, tak ať tě táta naloží a mazej..
a kord jestli nevěříš dr. udělají ti monitor a budeš klidnější.
@Petra2829 píše:
@Sofieee hele jsi fakt málo těhu, tak ať tě táta naloží a mazej..a kord jestli nevěříš dr. udělají ti monitor a budeš klidnější.
Asi jo no
ale dneska tam uz asi neordinujou, tak pockam do rana a pojedu do nemocnice ![]()
@Sofieee Ale ordinují. v nemocnici je gynda pořád.
ale pokud se cítíš v pohodě tak ráno no.
No picha me to jenom obcas, neni to nic vazneho co se tyce bolesti
ale rano tam zajedu urcite ![]()
@peluani píše:
Ahojse vtirnu s dotazem, cs je na kolik jsem prstů otevřená?
http://nedoklubko.cz/…skych-pojmu/ nene, to je souhrn všeho ![]()