Píchání v podbřišku v 29.tt a 4 CS

377
2.5.13 18:31

pichani v podbrisku v 29.tt a 4 cs

Ahoj Holky moje zlaty, prosím o dalsi radu.. Jsem ve 28+4 a jsem otevrena 4 cs.. Uz dva dny me poboliva v podbrisku, je to zvlastni boleni, jednou to boli jak pri mesickach pak to prestane a pak zase.. :roll: ale neni to zas takova bolest abych se z toho kroutila jak had, to zas ne. Ale stejne jsem nesva jestli to neco neznamena :( nevite nekdo? Nebo mam zajit radeji k doktorovi? Nebo plasim zbytecne? :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7907
2.5.13 18:35

Vzhledem k Cs 4 i když nic znamenat nemusí, bych si k dr skočila. Máš klidový režim? nebo ti dr nic neříkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.5.13 18:36

Za doktora nic nedá š, já bych jela, jen ať se mi lépe spí.. na kurzu nám PA říkala, že raději přijet, všechno se zkontroluje a je pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 18:39
@Petra2829 píše:
Vzhledem k Cs 4 i když nic znamenat nemusí, bych si k dr skočila. Máš klidový režim? nebo ti dr nic neříkal?

Mam, mam klidovy rezim, musim lezet a nenamahat se :( horcik beru max. Davku uz od zacatku tehu, a dokror se divil ze se oteviram :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.5.13 18:40

Mě přijde CS4 ve 28.tt docela dost, máš magnesium? klidový režim? doktor říkal co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 18:40
@BerenikaS píše:
Za doktora nic nedá š, já bych jela, jen ať se mi lépe spí.. na kurzu nám PA říkala, že raději přijet, všechno se zkontroluje a je pohoda :-)

To je pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.5.13 18:41

@Sofieee Hele jestli máš to co popisuješ jela bych se asi skontrolovat hned. Dr se diví no asi je to nějaké pako. V nemocnici tě prohlídnou a pokud to bude nutné udělají patřičné kroky.Tak šup šup. my nejsme lékaři a každá maminka je jiná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 18:44
@Petra2829 píše:
@Sofieee Hele jestli máš to co popisuješ jela bych se asi skontrolovat hned. Dr se diví no asi je to nějaké pako. V nemocnici tě prohlídnou a pokud to bude nutné udělají patřičné kroky.Tak šup šup. my nejsme lékaři a každá maminka je jiná :hug:

Ze jo,? Ja se taky divim ke komu to chodim :/ hodne zen se na nej stežuji ze nerad resi problemi :/ :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.5.13 18:44

Ahoj :mavam: se vtirnu s dotazem, cs je na kolik jsem prstů otevřená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.5.13 18:49

@Sofieee hele jsi fakt málo těhu, tak ať tě táta naloží a mazej.. :mavam: a kord jestli nevěříš dr. udělají ti monitor a budeš klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 18:55
@Petra2829 píše:
@Sofieee hele jsi fakt málo těhu, tak ať tě táta naloží a mazej.. :mavam: a kord jestli nevěříš dr. udělají ti monitor a budeš klidnější.

Asi jo no :roll: ale dneska tam uz asi neordinujou, tak pockam do rana a pojedu do nemocnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.5.13 18:56

@Sofieee Ale ordinují. v nemocnici je gynda pořád. :think: :think: ale pokud se cítíš v pohodě tak ráno no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.5.13 18:58

No picha me to jenom obcas, neni to nic vazneho co se tyce bolesti :) ale rano tam zajedu urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.5.13 19:07
@peluani píše:
Ahoj :mavam: se vtirnu s dotazem, cs je na kolik jsem prstů otevřená?

http://nedoklubko.cz/…skych-pojmu/ nene, to je souhrn všeho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.5.13 19:08

@kozisek dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie