Píchavá bolest břicha v 21tt

2939
22.11.10 20:24

Píchavá bolest břicha v 21 tt

Ahoj holky, vím, že se teď děloha hodně roztahuje a s tím souvisí i bolest bříška, ale stejně mi to nedá se nezeptat na zkušenosti ostatních - k ránu mě začalo bolet břicho v jednom místě v levém podbřišku, taková bodavá bolest, cítila jsem ji nepřetržitě jak v klidu, tak v pohybu několik hodin v kuse, pak to přestalo a teď to zase začlo bolet - úplně stejně a na stejném místě, přirovnala bych to třeba, jako když se skřípne nerv pod žebry, taková pichavá nepřetržitá bolest :think: měli jste to taky tak některá??? Moc díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1759
22.11.10 21:28

Ahoj, já mám tyto pichlavé bolesti už od 16tt. Taky střídavě, dokonce na různých místech, ale neboj, nic vážného to prý není. Prý je to tím rozpínáním. Ale když jsem se zmínila u Dr., dala mi hořčík aby mi děloha moc netvrdla. Protože ta mě taky docela bolela. Tak se zkus zeptat jak půjdeš do poradny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
22.11.10 22:04

Ahoj, nechci tě strašit, třeba to nic nebude. Mě trochu pobolívalo břicho když jsem byla 23+3, myslela jsem že je to tou dělohou, tak jsem to nijak neřešila. Nebyla to nijak velká bolest, jen takové píchání v pravém podbřišku. Druhý den mě nebolelo nic. Vše přešlo, ale další den bolesti znovu. Tentokrát trochu silnější a po poledni jsem začla špinit. Hned jsem jela k lékaři, bohužel už bylo pozdě. Měla jsem odloučenou placentu.
Radši si dojdi k lékaři, lepší stokrát zbytečně než jednou pozdě :think:
Držím pěsti ať to nic není :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
23.11.10 06:51
Issobel píše:
Ahoj, nechci tě strašit, třeba to nic nebude. Mě trochu pobolívalo břicho když jsem byla 23+3, myslela jsem že je to tou dělohou, tak jsem to nijak neřešila. Nebyla to nijak velká bolest, jen takové píchání v pravém podbřišku. Druhý den mě nebolelo nic. Vše přešlo, ale další den bolesti znovu. Tentokrát trochu silnější a po poledni jsem začla špinit. Hned jsem jela k lékaři, bohužel už bylo pozdě. Měla jsem odloučenou placentu.
Radši si dojdi k lékaři, lepší stokrát zbytečně než jednou pozdě :think:
Držím pěsti ať to nic není :kytka: .

To mě moc mrzí, to je hrozný :-( do poradny mám jít až za týden, tak teď fakt nevím, jestli plašit nebo ne :-? prcek sebou ale mele, tak snad to budou jenom vazy a pokud by to nepolevilo, zajdu radši k Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
23.11.10 06:53

Katka, díky za info, já to mám právě pořád v tom jednom místě tu bolest, cítím to i dnes, i když ne tak intenzivně, tak nevím, poradnu mám až za týden, tak nevím, jestli jít raději dříc, nebo to nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
23.11.10 09:06

ahoj, ja jsem mela ty same bolesti,sla jsem s tim k doktorovi. Tak si me nechali v nemocnici na pozorovani. Bylo to tim, jak se natahovali ty delozni vazy… :-D Ale kdyz zavolas doktorovi a zeptas se, nic nepokazis.. :-) Ja volala porad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
23.11.10 11:45

Tak jsem nakonec šla radši k Dr. - mám to od zad, poslal mě na rehabilitaci, kde mě napravili a je to OK :-) uf, to mi spadl kámen ze srdce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 18:36

Eneer, to je dobře, že to tak dopadlo..... já taky pořád volám do poradny :mrgreen: ale měla jsem to tím hořčíkem, že ho bylo málo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
24.11.10 07:01
Katka_LEE píše:
Eneer, to je dobře, že to tak dopadlo..... já taky pořád volám do poradny :mrgreen: ale měla jsem to tím hořčíkem, že ho bylo málo :-)

Taky se mi ulevilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.10.19 09:32

OBNOVUJI DISKUZI

Ahoj holky, jsem přesně 21tt a od 7 od rána mám takové pichave bolesti dalo by se říct, že jen při pohybu, když sedím tak to nebolí. Vždy to je jakoby jak začínaji trisla pod břichem. Ale jak chodím tak to teda bodá neustále… Jsem teď úplně mimo město 40km daleko a nevím co dělat, stejně je sobota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.10.19 09:33

DODATEK

Ještě chci dodat, že břicho netvrdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...