Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, máme s přítelem 6ti měsíčního chlapečka a chceme mu nechat propíchnout ouško. Kde jste nechávali píchat ouška vy, jak to probíhalo a co s sebou? Chceme mu to nechat udělat jehlou, protože pro něj máme maličkej kroužek a ten by prý nešel nastřelit. Taky jsme uvažovali, že by jsme mu ouško propíchli doma, přece jen doktor to píchne stejně jako kdokoliv jiný… co myslíte? Děkuju ![]()
Teda klukovi bych ucho nepíchala a už vůbec ne doma. Nejlepší je podle mě nastřelení. Je to rychlé a dítě to skoro nebolí. Kluka bych nechala, ať se pak sám rozhodne jestli naušnici chce nebo ne. To fakt slyším poprvé.
@luckanovakova
pecka! Uši pichaji třeba na ORL nebo v jakýmkoli tetovacím salónu ![]()
Děláš si srandu? Už jen to, že chcete dát ná ušnici klukovi
ale že doma? To musí být prdel! Víš jaké zóny se v uchu nacházejí?
A náš dr. už od dveří říkal, že klukům uši nepíchá. To byl syn jako doprovod… No nic no…
@luckanovakova píše:
Ahoj, máme s přítelem 6ti měsíčního chlapečka a chceme mu nechat propíchnout ouško. Kde jste nechávali píchat ouška vy, jak to probíhalo a co s sebou? Chceme mu to nechat udělat jehlou, protože pro něj máme maličkej kroužek a ten by prý nešel nastřelit. Taky jsme uvažovali, že by jsme mu ouško propíchli doma, přece jen doktor to píchne stejně jako kdokoliv jiný… co myslíte? Děkuju
Nechcete to nechat na něm, až z toho bude mít rozum? Jinak uši píchají i u obvoďačky.
Dobry… jeste treba piercing do pupiku ![]()
a jestli ti nase konzervativni nazory prijdou zastarale, tak to ber jako ukazku toho, jak se na nej bude divat vetsina lidi - pribuzni, ve skolce atd.
Ježíš tobě bych taky něco píchla. Chudák kluk, co když jí nebude chtít v budoucnu? Dírka už bude vidět navždy. Nechceš mu rovnou udělat nějakou kérku ať je uberfrajer
Udělejte to doma, my jsme děti doma i tetovali, jako vo co de? ![]()
Jelikož nemá píchnuté uši ani moje dcera, tak raději zase půjdu ![]()
Jinak je zvláštní, že se ti na podzim narodil kluk a v lednu dcera, stíháte toho hodně ![]()
@Ali-Ali píše:
Dobry… jeste treba piercing do pupikua jestli ti nase konzervativni nazory prijdou zastarale, tak to ber jako ukazku toho, jak se na nej bude divat vetsina lidi - pribuzni, ve skolce atd.
A já budu jedna z nich.
I když dítě za jednodušší rodiče nemůže. ![]()
To nemuze snad nekdo myslet vazne, ne? Pichat ucho klukovi a jeste sami doma? No mazec… ![]()
Šestiměsíčního? Když se narodil v červenci 2014? Co je to za počty? K ostatnímu se ani vyjadřovat radši nechci ![]()
To, že chcete dát klukovi náušnici, bych ještě vstřebala, ale že chcete sami píchat ouško 6 měsíčnímu dítěti
![]()
NEchte nastřelit plastovou na ORL nebo u dětské a po potřebném čase vyměňte za kroužek, když už to musí být.
Ale zamyslete se dopředu, zda je to fakt nutné a jak bude vypadat. Manžel má taky náušnici?
@kopejka píše: Šestiměsíčního? Když se narodil v červenci 2014? Co je to za počty? K ostatnímu se ani vyjadřovat radši nechci
Je to celý nějaký divný… ![]()
@budi píše:
Pěkná provokačka
Tak jestli je to provokace, tak jsem si oddychla. Mě to tak našláplo…