Piercing Domažlice nebo okolí

3249
30.11.11 14:38

Piercing Domažlice nebo okolí

Lidičky vás tu je tolik, někdo by mohl vědět, ještě než porodím, tak bych si chtěla nechat piercing do nosu. Já vím, že jsem prdlá, taky jsem si mohla vzpoměnout před těhotenstvím, no ale což no :-D nevíte kam jít v Domažlicích, případně by v úvahu přicházel Plzeňský kraj? Moc moc děkuju, docela na to chvátám, abych neměla červenej nos na Vánoce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
30.11.11 14:44

Kobli a myslíš že je to fakt dobrej nápad?Nechceš počkat po porodu?Přece jen určitá rizika tam jsou a tak je blbost vystavit je i mimču a vim o čem mluvim :,(.

Jinak v plzni je spoustu salonu.Pokud ti neva Plzen asi nejjednoduší a nejrychlejší tatoo umi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.11.11 14:45

je tak na to jsem koukala a jestli jsou s nima super zkušenosti tak jo. No já napřed myslela že jo, jenže zas pak se chci plně věnovat tomu mimču a ne myslet na děravej nos…je tam hodně rizik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 14:51
Koblížek21 píše:
je tak na to jsem koukala a jestli jsou s nima super zkušenosti tak jo. No já napřed myslela že jo, jenže zas pak se chci plně věnovat tomu mimču a ne myslet na děravej nos…je tam hodně rizik?
ano samozřejmě je hodně nemocí kterým tímto spusobem mužeš chytit a já vlastním hepatitidu C(mužeš nakazit i mimčo a také ti mohou selhat játra a zemřít.Zkus si přečíst muj deníček o této nemoci) ale v lepším případě mužeš chytit i jiné hepatitidy .Já teda nejspíš chytla C u porodu,ale největší přenos je u injekčních jehel a v tato salonech..

Nikdy bych neriskovala ani pokud je procento nákazy malé pořád tam je a ted už nejedeš jen sama za sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.11.11 14:52
Kamča.dalmatinka píše:
Koblížek21 píše:
je tak na to jsem koukala a jestli jsou s nima super zkušenosti tak jo. No já napřed myslela že jo, jenže zas pak se chci plně věnovat tomu mimču a ne myslet na děravej nos…je tam hodně rizik?
ano samozřejmě je hodně nemocí kterým tímto spusobem mužeš chytit a já vlastním hepatitidu C(mužeš nakazit i mimčo a také ti mohou selhat játra a zemřít.Zkus si přečíst muj deníček o této nemoci) ale v lepším případě mužeš chytit i jiné hepatitidy .Já teda nejspíš chytla C u porodu,ale největší přenos je u injekčních jehel a v tato salonech..Nikdy bych neriskovala ani pokud je procento nákazy malé pořád tam je a ted už nejedeš jen sama za sebe ;)

To jsem četla, a obdivuju tě, jak máš sílu s tím bojovat… no proto bych právě potřebovala nějaký prověřený, případně kdyby to třeba udělal nějaký doktor to by asi bylo nejlepší, ale to asi nenajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 14:54

Ale je o samozřejmě na tobě,určitě ě nechci přesvědčovat,je to jen na tobě ale o rizicích by sis měla nejdřív přečíst než se k něčemu rozhodneš.Díru si necháš když tak zarust když tě omrzí,ale této nemoci se už jen tak nezbavíš.

tatto umi je určitě salon kde udržujou hygienu,znám je už léta,ale i tak já už bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 14:55
Koblížek21 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Koblížek21 píše:
ano samozřejmě je hodně nemocí kterým tímto spusobem mužeš chytit a já vlastním hepatitidu C(mužeš nakazit i mimčo a také ti mohou selhat játra a zemřít.Zkus si přečíst muj deníček o této nemoci) ale v lepším případě mužeš chytit i jiné hepatitidy .Já teda nejspíš chytla C u porodu,ale největší přenos je u injekčních jehel a v tato salonech..Nikdy bych neriskovala ani pokud je procento nákazy malé pořád tam je a ted už nejedeš jen sama za sebe ;)
To jsem četla, a obdivuju tě, jak máš sílu s tím bojovat… no proto bych právě potřebovala nějaký prověřený, případně kdyby to třeba udělal nějaký doktor to by asi bylo nejlepší, ale to asi nenajdu…

v plzni to dělá lékařka ale píchá uši,ale myslím že i nos,je to myslím v domě hruzy u radbuzy a taky bych zkusila zavolat do polikliniky na doubravce tak taky dřív píchali kde co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.11.11 14:55
Kamča.dalmatinka píše:
Ale je o samozřejmě na tobě,určitě ě nechci přesvědčovat,je to jen na tobě ale o rizicích by sis měla nejdřív přečíst než se k něčemu rozhodneš.Díru si necháš když tak zarust když tě omrzí,ale této nemoci se už jen tak nezbavíš.tatto umi je určitě salon kde udržujou hygienu,znám je už léta,ale i tak já už bych to nedala.

no to se ti nedivím po těchhle zkušenostech…no já zatím přežila dvě tetování, ani to nebylo v nějakém salonu, ale teď jsi mě teda nahlodala…nejhorší je, že jsem ten typ, co si nedá pokoj dokud to nemá a nejlíp hned no, vím, že na to asi jednou dojedu, ale mimču bych ublížit nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.11.11 15:05
Kamča.dalmatinka píše:
Koblížek21 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Koblížek21 píše:
v plzni to dělá lékařka ale píchá uši,ale myslím že i nos,je to myslím v domě hruzy u radbuzy a taky bych zkusila zavolat do polikliniky na doubravce tak taky dřív píchali kde co ;)

to s těma doktorama, to se mám zaměřit na chirurgy nebo nějaké jiné? To myslím že by teoreticky mohl být někdo i blíž než v Plzni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 15:08
Koblížek21 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Koblížek21 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Koblížek21 píše:
v plzni to dělá lékařka ale píchá uši,ale myslím že i nos,je to myslím v domě hruzy u radbuzy a taky bych zkusila zavolat do polikliniky na doubravce tak taky dřív píchali kde co ;)
to s těma doktorama, to se mám zaměřit na chirurgy nebo nějaké jiné? To myslím že by teoreticky mohl být někdo i blíž než v Plzni…

u nás teda píchá klasickej pediatr uši,ale nos to netušim na co se zaměřit,ale myslím si že i v tom tatto umi bych se ak nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 15:09

a v těhu se vše huř hojí tak nevim jestli by si pak en nos neměla červenej déle než je obvyklé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.11.11 15:11
Kamča.dalmatinka píše:
a v těhu se vše huř hojí tak nevim jestli by si pak en nos neměla červenej déle než je obvyklé :mrgreen:

nestráááš :lol: to svedu přinejhorším na zimu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.11.11 15:14

Musím souhlasit s Kamčou, že bych to nechala až po porodu. Nos ti píchnou za chvilku a ono s tím žádné mc starání není, jen to pročistit, což zvládneš při samotné např. večerní hygieně ;)
Jinak já na piercingu byla vždy u doktora, jsem tedy úplně odjinud, malé městečo a píchá nám zde sestřička na chirurgii, myslím že jednou týdně na to měla vždy vyhrazenou hodinku ;) A určitě se neboj investovat do dražšího šperku, ale aby byl z kvalitního materiálu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.11.11 15:15
tyynka píše:
Musím souhlasit s Kamčou, že bych to nechala až po porodu. Nos ti píchnou za chvilku a ono s tím žádné mc starání není, jen to pročistit, což zvládneš při samotné např. večerní hygieně ;)
Jinak já na piercingu byla vždy u doktora, jsem tedy úplně odjinud, malé městečo a píchá nám zde sestřička na chirurgii, myslím že jednou týdně na to měla vždy vyhrazenou hodinku ;) A určitě se neboj investovat do dražšího šperku, ale aby byl z kvalitního materiálu ;)

No to určitě, musím mít buď ocel nebo plast, jiné materiály bohužel nesnesu. No takovou sestřičku tu mít:-) ono tu asi něco bude, jenom to někde zjistit no, na netu jaksi z Domažlic je prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 15:18

a na doubravce to píchá nosní ušní krční sem si vzpoměla,je to na poliklinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie