Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě se zeptám, máte stříbro, nebo ocel? Mám alergii na zlato a na veškerou bižu. Chtěla jsem stříbro, páč jsem se bála alergie, ale přesvědčili mě. že ocel je mnohem šetrnější než stříbro. Tak doufám, že mi to nezačne hnisat ![]()
Mě přestal pierc hnisat až z titanovou náušnici. Ocel bude určitě taky v pohodě. ![]()
Bude se to nějakou dobu hojit, pupík se (aspoň teda myslím
) hojí nejdéle. já s ním mám problémy i ted po deseti letech ale to je tím že jsem ho pokaždý v těhotenství sundala a nandala až po porodu
ted jsem pět měsíců po porodu a už je to lepší vypadá že se to už zahojilo
@rozmary píše:
Ještě se zeptám, máte stříbro, nebo ocel? Mám alergii na zlato a na veškerou bižu. Chtěla jsem stříbro, páč jsem se bála alergie, ale přesvědčili mě. že ocel je mnohem šetrnější než stříbro. Tak doufám, že mi to nezačne hnisat
taky mám ocel celých těch deset let a nebyl nikdy problém ![]()
@rozmary Mně se pupík zahojil do měsíce, ale asi jsem výjimka, jak tak čtu
Každopádně jsem promazávala antibakteriálním mýdlem a sem tam mázla Framykoinem
Podle mě je ch. ocel lepší, než stříbro, hlavně nečerná
Určitě protahovat, ale tak normálně, zas aby sis to zbytečně nerozdráždila..
Já mám taky piercing v pupíku, nikdy s ním nebyl žádný problem
, Občas namažu bactrobanem, když se třeba koupu někde na koupališti apod.
Mám antibakteriální mýdlo, myju se tím a když byl čerstvý, tak jsem hodesinfikovala Detollem.
Teď jsem těhu, v žádném případě ho vyndavat nebudu- vím, že mi to nijak vadit nebude ![]()
Ženský, jako nerýpu, ale to máte ty pupky po dětech tak krásné, že na ně ještě pověsíte šperk?
![]()
@rozmary
Framikoin se davat nema, uz nevim proc…doporucili mi tenkrat(asi pred 20 lety)bactroban-ale taky se mi to zalecilo asi az po 4 mesicich, kdyz jsem jela k mori a tak se to tou soli asi hodne desinfikovalo a to pomohlo…pupik proste trva dlouho nez je ok
@rozmary
Urcite bych dala ocel-je tvrda takze se nemuze nausnice nijak deformovat…stribro je o dost mekci
@rozmary píše:
Ahoj, od včerejška mám píchnutý pupek. Včera dobrý, skoro žádná bolest, dnes je to trochu citlivý a kolem vpichu začervenalý. V salonu mi řekli, hodně protahovat, tak možná je to tím, přemýšlela jsem, že to máznu framikoinem, ale asi je to normální
mám ho píchnutý asi 3měsíce a pořád ještě mačkám občas hnis. Mazej si ho opthalmo-septonexem a nebo framikoinem ![]()
@cher píše: Ženský, jako nerýpu, ale to máte ty pupky po dětech tak krásné, že na ně ještě pověsíte šperk?![]()
Máš vidět, když ve fitku dávám lekce náctiletým..to jsou bachory a kolikrát 50letá ženská vypadá líp než celá škola ![]()
Příspěvek upraven 12.08.14 v 18:47
@cher píše: Ženský, jako nerýpu, ale to máte ty pupky po dětech tak krásné, že na ně ještě pověsíte šperk?![]()
No já jo ![]()
Já ano, chceš vidět?!
Tak cvičím- dřu v posilce a jsem hubeňour od přírody ![]()
@enny3 píše:
Já ano, chceš vidět?!Tak cvičím- dřu v posilce a jsem hubeňour od přírody
taky dřu ![]()