Piercing pupíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
12.8.14 18:07

Skoro rok mi to zlobilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.8.14 18:12

Ještě se zeptám, máte stříbro, nebo ocel? Mám alergii na zlato a na veškerou bižu. Chtěla jsem stříbro, páč jsem se bála alergie, ale přesvědčili mě. že ocel je mnohem šetrnější než stříbro. Tak doufám, že mi to nezačne hnisat :?

• Citovat
  • Upravit
287
12.8.14 18:19

Mě přestal pierc hnisat až z titanovou náušnici. Ocel bude určitě taky v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.8.14 18:19

Bude se to nějakou dobu hojit, pupík se (aspoň teda myslím :think: ) hojí nejdéle. já s ním mám problémy i ted po deseti letech ale to je tím že jsem ho pokaždý v těhotenství sundala a nandala až po porodu :mrgreen: ted jsem pět měsíců po porodu a už je to lepší vypadá že se to už zahojilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.8.14 18:20
@rozmary píše:
Ještě se zeptám, máte stříbro, nebo ocel? Mám alergii na zlato a na veškerou bižu. Chtěla jsem stříbro, páč jsem se bála alergie, ale přesvědčili mě. že ocel je mnohem šetrnější než stříbro. Tak doufám, že mi to nezačne hnisat :?

taky mám ocel celých těch deset let a nebyl nikdy problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
12.8.14 18:30

@rozmary Mně se pupík zahojil do měsíce, ale asi jsem výjimka, jak tak čtu :) Každopádně jsem promazávala antibakteriálním mýdlem a sem tam mázla Framykoinem ;) Podle mě je ch. ocel lepší, než stříbro, hlavně nečerná :) Určitě protahovat, ale tak normálně, zas aby sis to zbytečně nerozdráždila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.8.14 18:35

Já mám taky piercing v pupíku, nikdy s ním nebyl žádný problem :pankac:, Občas namažu bactrobanem, když se třeba koupu někde na koupališti apod.

Mám antibakteriální mýdlo, myju se tím a když byl čerstvý, tak jsem hodesinfikovala Detollem.

Teď jsem těhu, v žádném případě ho vyndavat nebudu- vím, že mi to nijak vadit nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.8.14 18:37

Ženský, jako nerýpu, ale to máte ty pupky po dětech tak krásné, že na ně ještě pověsíte šperk? :think: :)

• Citovat
  • Upravit
3224
12.8.14 18:38

@rozmary
Framikoin se davat nema, uz nevim proc…doporucili mi tenkrat(asi pred 20 lety)bactroban-ale taky se mi to zalecilo asi az po 4 mesicich, kdyz jsem jela k mori a tak se to tou soli asi hodne desinfikovalo a to pomohlo…pupik proste trva dlouho nez je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.8.14 18:41

@rozmary
Urcite bych dala ocel-je tvrda takze se nemuze nausnice nijak deformovat…stribro je o dost mekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.14 18:43
@rozmary píše:
Ahoj, od včerejška mám píchnutý pupek. Včera dobrý, skoro žádná bolest, dnes je to trochu citlivý a kolem vpichu začervenalý. V salonu mi řekli, hodně protahovat, tak možná je to tím, přemýšlela jsem, že to máznu framikoinem, ale asi je to normální :think:

mám ho píchnutý asi 3měsíce a pořád ještě mačkám občas hnis. Mazej si ho opthalmo-septonexem a nebo framikoinem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.14 18:46
@cher píše: Ženský, jako nerýpu, ale to máte ty pupky po dětech tak krásné, že na ně ještě pověsíte šperk? :think: :)

Máš vidět, když ve fitku dávám lekce náctiletým..to jsou bachory a kolikrát 50letá ženská vypadá líp než celá škola :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.08.14 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.8.14 18:47
@cher píše: Ženský, jako nerýpu, ale to máte ty pupky po dětech tak krásné, že na ně ještě pověsíte šperk? :think: :)

No já jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13672
12.8.14 18:48

Já ano, chceš vidět?! :mrgreen: Tak cvičím- dřu v posilce a jsem hubeňour od přírody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.14 18:49
@enny3 píše:
Já ano, chceš vidět?! :mrgreen: Tak cvičím- dřu v posilce a jsem hubeňour od přírody :mrgreen:

taky dřu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová