Piercing pupíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
12.8.14 18:50
@enny3 píše:
Já ano, chceš vidět?! :mrgreen: Tak cvičím- dřu v posilce a jsem hubeňour od přírody :mrgreen:

Já mám 57 kg na 170cm a břicho po dvou dětech, piercingem bych na něj už neupozorňovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
cher
12.8.14 18:51
@Denisa76 píše:
taky dřu :mrgreen:

aha, já nedřu, to bude ono :lol:

• Citovat
  • Upravit
33916
12.8.14 18:55
@cher píše:
Já mám 57 kg na 170cm a břicho po dvou dětech, piercingem bych na něj už neupozorňovala :lol:

sim tě kecale máš úžasný míry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.8.14 18:56
@cher píše: Ženský, jako nerýpu, ale to máte ty pupky po dětech tak krásné, že na ně ještě pověsíte šperk? :think: :)

já teda kdybych měla pupek tak piercing si už do pupíku nedám jenže já byla vždy dost hubená, před těhu 48 kg, ted mám 50kg takže mě to postava dovoluje 8) tím se nechci vytahovat naopak jsem právě vždy řešila jak přibrat :zed:

co se týče těhotenského bříška tak tam se mi piercing nelíbí, zvlášt ke konci těhu kdy je bříško už veliké a piercing přímo trčí úplně ven, to se mi prostě nelíbí, ale každého věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.8.14 18:58
@Denisa76 píše:
sim tě kecale máš úžasný míry :hug:

No ono to není ve váze a výšce, ale ty tvary už nejsou, no..i špek by se našel :lol:

• Citovat
  • Upravit
23298
12.8.14 19:01

@rozmary ja mam piercing uz asi 15 let a pichal mi ho primo doktor v nemocnici :mrgreen: tenkrat mne rekl at osetruju tak, ze si kazdy vecer dam pod pupek ruku a necham sprchou chvilku tect vodu, aby jakoby ten piercing byl ve vode. Pak to trochu namydlit antibakterialnim mydlem a smyt. Po sprse osetrit normalnim obycejnym detskym olejickem. Namastit, trosku nausnici v pupku projezdit nahoru dolu a hotovo. Delala jsem to tak kazdy vecer a v pohode. Nikdy mne nic nehnisalo. Ale ten prvni cca tyden to bylo citlive. Nicmene je dulezite se ted ze zacatku o to opravdu starat.
Mam cerny titan, ale kdyz mi to pichal, dal mi ocel.
Jinak taky jsem ho pri tehu vyndala a po porodu zase nasadila ;) akorat ta dirka je takova trochu rozjeta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 19:34

Mě doporučovali do panáka nalít vodu a rozmíchat lžičku soli a překlopit na bříško na pierc a chvíli nechat :) no a taky se mi to hojilo skoro rok a nejvíc pomohlo být u moře :) a klidně vyndat a ta mořská voda tomu pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
13.8.14 07:49

@cher Mám jako ty - dvě děti, 170 cm, 56 kg a břicho fakt vystavovat nemůžu.. Děs běs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.14 12:10
@enny3 píše:
Já mám taky piercing v pupíku, nikdy s ním nebyl žádný problem :pankac:, Občas namažu bactrobanem, když se třeba koupu někde na koupališti apod.

Mám antibakteriální mýdlo, myju se tím a když byl čerstvý, tak jsem hodesinfikovala Detollem.

Teď jsem těhu, v žádném případě ho vyndavat nebudu- vím, že mi to nijak vadit nebude :mrgreen:

Sestřenka ho v těhotenství nevyndala a v devátém měsíci se jí pěkně rozpáralo břicho, má hnusnou jizvu dodnes. :?

• Citovat
  • Upravit
21940
13.8.14 12:17

Kup si Cutasept F, je to profesionalni dezinfekce ve spreji.

Ja to pred lety cistila slanou vodou, jak mi v salonu doporucili a ani po roce se to nezhojilo, hlavne ta spodni diry.Pak jsem se nastvala a pierc vytahla.Uz je to par let, mam tam jizvicky po dirkach.Ted koketuju s myslenkou, ze bych to zas pichla, ale nevim, jestli to pujde, do toho samyho mista :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.8.14 12:23

Já si pupek nechala píchnout před 7 lety na začátku léta a měsíc na to jsme jeli k moři a tam to bylo hned zahojené :) Jednou mi dírka zarostla ( ztratila jsem náušnici a než jsem koupila novou tak to bylo ) prorvala jsem si to sama a mazala framykoinem, to už trvalo pár měsíců, než to bylo úplně ok. A teda já taky prohlašovala, že v těhu to nevytáhnu, pořídila jsem si speciální těhotenský piercig a i ten jsem nakonec vzdala, šperk trčel přes tričko a navíc ta kůže byla tak napjatá, že jsem se bála, že praskne. Dírka samozřejmě zůstala trošku roztažená a pupek už nikde neukazuju, ale náušnici jsem tam vrátila, jsem už na to zvyklá a prostě to ke mě patří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.16 20:05

piersing

Zdravim, byla jsem pred 2 dny, mela jsem to umrtvene, zadne kleste nepouzival a stalo to 500,– nebyla jsem v zadnem salonu, ale na plasticke klinice. Nebolelo to a hojeni se teprve ukaze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.16 20:11

piersing

… A jeste k nausnici…musela jsem ji 24hodin dopredu namocit do lihu a donest to v tom… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.12.16 02:42
@gmufina
@gmufina píše:
Zdravim, byla jsem pred 2 dny, mela jsem to umrtvene, zadne kleste nepouzival a stalo to 500,– nebyla jsem v zadnem salonu, ale na plasticke klinice. Nebolelo to a hojeni se teprve ukaze :palec:

Ahoj :D, chtěla bych se zeptat na jaké plastické klinice jsi byla popřípadě kde :)…?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 21:47

Ahojky, nechala jsem si píchnout pupík a jelikož je to můj první piercing a nevim jak se o nej starat jestli je lepsi si s nim hrát nebo na to radši nesahat dostala jsem slolny roztok a dvakrát denne si to kapu tak jsem se chtěla zeptat o radu
Predem Dekuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová