Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, minulý měsíc 21.6 jsem použila pilulku po (nopregy) v době kdy mi začínala ovulace, a nejspíše do týdne po užití mi začalo slabé krvácení napřed jsem to neřešila ale trvalo cca 6dnů tak si říkám jestli to nebyla menstruace (druhá za měsíc). Ta první pravá menstruace mi začala 13.6-18.6 ale tento měsíc zatím nic, je možné že pilulka selhala? žádné příznaky na sobě necítím leda to že mám podezření na slepé střevo může to spolu nějak souviset? nebo jsem těhotná? vím že pilulka může rozhodit cyklus ale vzhledem k tomu že to byla doba ovulace se obávám jestli nejsem v tom (pro rýpali ano použila jsem ochranu ale pilulku jsem si stejně vzít musela)
Tak spíš ten cyklus znova počítat od té pilulky, ne?
Ta vyvola znova menstruaci
Tak moment, kouknu do své věštecké koule.. ok, říká - běž na gyndu!
Udělej si těhotenský test a pokud bude negativní, tak holt počkej až se ti stovná cyklus.
@teroonka píše: Více
ano to mě taky napadlo ale na gyndě jsem nikdy nebyla a ani nejsem nikde zaregistrovaná tudíž to není rychlý proces proto píšu zatím sem ![]()
@pikola píše: Více
ano zkusím test a pak uvidím a počkám tedy kdy se objeví, nemáte tušení jak dlouho se to srovnává ten cyklus?
@Viktorie571 to je různý, někomu to trvá měsíc někoho to rozhodí na půl roku…a jako fakt si sežeň gynekologa..hlavně kvůli preventivním prohlídkám…
@Vladusxx píše: Více
ano pracuji na tom, bude mi 18 a doteď jsem tam prostě nepotřebovala jít
@Vladusxx píše: Více
no to asi ne
chodím ke své doktorce na preventivní prohlídky a bez potíží je mi gynda k ničemu ![]()
@Viktorie571 píše: Více
Preventivní prohlidky čeho? Dětská ti asi mezi nohy nekouká
je ti 18 a žiješ sexuálním životem, měla by jsi chodit na gyndu
@pikola píše: Více
sexualni zivot je nejaky problem snad? sve telo znam lip nez nejaky doktor takze ne opravdu nepotrebuju aby se mi nekdo dival mezi nohy kdyz nemusi..
@Viktorie571 píše: Více
To ale není pravda. Sexuálně žiješ, tedy se tě může týkat rakovina děložního čípku. Když přijdou poťíže, tak už je pozdě. Nehledě na to, že hledat gynekologa ve chvíli, kdy máš zánět nebo jsi těhotná, to už je dost pozdě.