Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nás to taky čeká, jde mu přetáhnout tak 1/3 žaludu, dál ne…Dr. řekl až bude bez plen, kvůli hojení, to už je tři měsíce, tak bysme se měli odhodlat a vyrazit..Prý mu to bude dělat pod sedativem a pomocí nějakého kroužku..bojim se toho hrozně, ale musíme to uělat než se narodí Filípek, ten týden potom bude asi hodně náročný..hlavně on je takové bebíčko ubrečené…to bude něco…Jo podotýkám, že mázek se mu tam usazuje v cystách pořád, záněz měl už asi čtyřikrát…třeba že jsem otevřela ráno plenu a vystříkl na mě zelený hnis apod. A my mu celou noc dávali gelík na zoubky, páč celou noc brečel..Teď teda zánět tak půl roku neměl, ale je to otázka času…jak to má stáhnuté napůl, tak se mu tam ty bakterie chytí lehce a když myjeme každý dn důkladně pod proudem vody, stejně se do těch štěrbin nedá dostat..těším se, až to bude za námi… ![]()
Hoj ženy, malý má skoro 4 a pindíka si přetahuje ve vaně sám.Nedovedu si představit,že bychom pindíka do tří let neumývali,fůůůj.A taky jde o to, jestli to maminka UMÍ stáhnout.Mě to taky ze začátku nešlo,ale naučila jsem se to.Když je ten šulinek měkký,tak to jde špatně. Ne jak když…
Trpělivost.
My přetahujeme od roka, takže už 3 měsíce každý den při koupání. Jestli nám to jde do první čtvrtiny při dobré vůli?…Má to také přilepené. Jsme v tomhle směru dost rozpačitý, protože taky nevíme jak by to mělo jít, kdy by to mělo jít, proč to nejde…Ale víme, že do čtyř let to zrovna naše doktorka neřeší, jen řekla v roce začněte.
surovka píše:
My přetahujeme od roka, takže už 3 měsíce každý den při koupání. Jestli nám to jde do první čtvrtiny při dobré vůli?…Má to také přilepené. Jsme v tomhle směru dost rozpačitý, protože taky nevíme jak by to mělo jít, kdy by to mělo jít, proč to nejde…Ale víme, že do čtyř let to zrovna naše doktorka neřeší, jen řekla v roce začněte.
my taky pretahujeme i Filipek se snazi sam a stejnak je to naprd
.pritom na trilete dr.koukala arikala ze to jde tak by nemnel byt problem a prdlajz,jeste k tomu tam ma ted nejaky vacek s mazkem:-(
Ahoj tak nám dr. taky řekla hned na 1 poradně přetahovat jen co to jde že se to pak sama upraví teď je nám 5 měs. tak se na příští por. zaptám jak to stím přetahováním je. ![]()
no jenže já když na něj malému sáhnu tak se mu to nezdá.. a hned mi chytá ruku a dává pryč.. asi stydlín nebo co.. ![]()
ale nejde… snad půjde. uvidíme.. bojím se taky jestli budeme muset.
.
Ahoj, tak nám dr. dala tu kort. mast a s tím, že máme přetahovat. Holky tady se divily, že to u tak malýho caprata řeší a tak jsem přestala mazat a přetahuju jen při mytí, ale ne až na doraz a mázek už tam také nemá. Nedávno jsme byli na 10ti měsíční kontrole a tam mu to ta doktorka rvala až se mi z toho dělalo špatně a chtěla jsem na ni vyjet co mu to dělá, jemu to evidentně taky příjemný nebylo. Bylo mi ho tak líto. Chudáci děti co si musej vytrpět. Kdyby alespoň ten jeden názor měli všichni pediatři a ne každý úplně jiný.
Nam tedy Mudra rekla, ze se nema, pry to doporucuji uz jen starsi doktori.. V cizine se to taky nikde nedela!
my taky a sama doporucila od narozeni pretahovat a stejnak prd platne
v pondeli nas jdu objednavat tak snad dostaneme termin co nejdrive at to mame za sebou,tak nam drzte pesticky ![]()
PetulkaaFilipek píše:
my taky a sama doporucila od narozeni pretahovat a stejnak prd platnev pondeli nas jdu objednavat tak snad dostaneme termin co nejdrive at to mame za sebou,tak nam drzte pesticky
Určitě budem držet pěsti… ![]()
verenika píše:PetulkaaFilipek píše:dekujeme
my taky a sama doporucila od narozeni pretahovat a stejnak prd platnev pondeli nas jdu objednavat tak snad dostaneme termin co nejdrive at to mame za sebou,tak nam drzte pesticky
Určitě budem držet pěsti…
Tak jsme se odhodlala a objednla nás taky..My jdem 4.11. ráno, tak nám držte palce..Má být nalačno, nejíst, nepít od půlnoci, budou mu dávat něco na uklidnění..Mám z toho hrůzu, ale zas čím dřív, tím líp…Doufám, že aspoň druhý syn nebude mít tenhle problém…Přetahovali jsme od narození i u Tobíska a bylo to k prdu.. ![]()
Holky, co jste se svými chlapečky na zákroku byly, když má tedy tu kůžičku přilepenou nebo přirostlou k žaludu, částečne to tedy stáhnout jde, ale asi do půlky a dál je ta kůže právě přilepená. Co vám s tím dělali? To to násilím odtrhli? A nebo tou sondičkou obkoužili? Teče krev? Mě by zajímalo, jak to prakticy dělají, jestli je pk poraněná ta kůžička nebo žalud? A nezůstane tam vidět nejaká jizvička třeba na tom žaludu? Omlouvám se za tyto dotazy, ale už jsem sem psala a můj starší to tak má. Mladší je od narození ůplně v pohodě, jde mu to stáhnout celé.Ale tvoří se mu tam hodně mázku, proto mu to tam nedrží jako tomu staršímu, ten to má ůplně suché.
Ahoj holky,tak k dr.jdeme 2.11.tak nam drzte palce at nas to moc neboli a nejsou komplikace ![]()